БРОДИРАНА КРАСОТА - Гоблени 87

• 111 006
  • 756
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Хей !Хей!
Дано с това бебе се размине мерака на малката за още едно бебе в къщи хихихихи
Благодаря Наде!

# 286
Щом е свободен кандидатсвам за него.

# 287
nadeto_sp а Сара Муун дали още е "свободна"?  Embarassed

# 288
  • Brussels
Последната е тя  Wink

# 289
Момичето, аз предложила на Надето изпратя гоблени на един адрес в Бг, за для не натоварваме пощенски Rolling Eyes Тя съгласях
Ако никой няма нищо против - ще прати на едната на нас, а ние тука на място можеме ги разделим

# 290
  • София
Аз нямам нищо против.

# 291
  • София
Предлагам услугите си за препращането тъй като ще ми излезе без парички а и на всички Вас.

# 292
  • София
Предлагам услугите си за препращането тъй като ще ми излезе без парички а и на всички Вас.
Чудесна си  bouquet

# 293
съгласна  Peace

# 294
  • Brussels

Това е супер, надявам се и за другите момичета да е удобно.  Hug

# 295
  • Троян
Съгласна съм, Peace

# 296
Всички сте съгласни, как да не съглася на далавера Laughing

# 297
  • Враца
Супер...значи адресите на Лилия Проданова, ли да си изпратим....дядо Коледа ще доиде два пъти при нас  Joy

# 298
  • Сливен
ей, разсмяхте ме с тази "разпродажба" Laughing...
Нищо за показване нямам, даже и картичките се забавиха, защото се наложи малък престой в болницата с малкото момиче. Сега пак ги почнах, по ред на изпращането /защото ще има и за чужбина Mr. Green/.
Интересно ми е само какъв беше този гоблен с пасифлората, че той предизвика първи и най-голям интерес /не го виждам/. Аз си трупам, ли трупам /може би за пенсионирането след има няма 30-35г. Laughing/.

# 299
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
и аз като тинна  Blush ако може да видя картинки. не ми трябва нищо, но да не изпусна нещо  Blush

Последна редакция: вт, 15 ное 2011, 09:24 от st. Dobri

Общи условия

Активация на акаунт