БРОДИРАНА КРАСОТА - Гоблени 87

• 111 007
  • 756
  •   1
Отговори
# 330
Здравеайте момичета.Благодаря на тези,които ми изпратиха Момиче на плажа.Днес го започнах.Щом напредна ще показвам.И аз си мислех,че1:1 се шие трудно,но се оказа обратното .Повечето гоблени съм ги шила така и са много нежни особенно лицата стават много финни.

# 331
Момичета,благодаря.Явно обаче трябва да пробвам 1:1 за да разбера ще ми хареса ли.Аз съм останала с впечатление,че 1:1 е по-лесен и се притеснявам,че изглежда по-зле.

# 332
Здравейте  Simple Smile ! Аз съм шила 1:1 и 1:4. Определено 1:1 ми харесва повече, става по-нежно, а и на мен някакси ми е по-лесно.  Ivanichka много са хубави гоблените, които си показала. Може ли да ми изпратиш схемата на Св. Георги и на Dimension - Peaseful Lake House и Guardian of the sea. Благодаря предварително    bouquet   va_nq@abv.bg

# 333
  • в една мансарда точно под звездите ..........
pepen благодаря! Отзивчива както винаги!   bouquet

# 334
pepen да знаеш в Плевен къде рамкират на изгодни цени?Преди до нас имаше стъкларница и там ги правех,но вече я няма.

# 335
  • Троян
Ето вече надписано и рамкирано моето бебче

# 336
много е красиво.

# 337
Здравейте и от мен!
Отдавна ви чета, още по-отдавна шия (от 1994г., бях 8-ми клас), през годините ту бродирах, ту оставях за дълго, знаете как е. Реших и аз да се влкюча в прекрасната и най-вече сръчноръка компания. Прекрасни неща видях, страхотни сте!!!  smile3525
Аз не мога да покажа всичките си произведения, защото повечето останаха при нашите, да чакат времето, в което ще ги настаня в нашия си дом, но взех последния, който ви показвам. Ших го специално за най-голямото си щастие!

Последна редакция: ср, 16 ное 2011, 10:23 от nosferata

# 338

pepen,страхотни са .А поставени в тези рамки и по този начин ......просто нямам думи

# 339
Оффффф, съжалявам, ама нещо не мога да се оправя с качването на снимката, всички познати ми начини не стават  newsm12
Ще гледам да се просветя...

# 340
Здравейте  Simple Smile ! Аз съм шила 1:1 и 1:4. Определено 1:1 ми харесва повече, става по-нежно, а и на мен някакси ми е по-лесно.  Ivanichka много са хубави гоблените, които си показала. Може ли да ми изпратиш схемата на Св. Георги и на Dimension - Peaseful Lake House и Guardian of the sea. Благодаря предварително    bouquet   va_nq@abv.bg
За по-лесно добре,но нали 1:4 е по-детайлен някак,не е ли по качествено?
Тези дни очаквам да рамкират първия ми гоблен(имам 3 завършени и чак сега намерих време).Ще го покажа при първа възможност.Та казвам това защото в магазина видях завършен 1:1(някакви рози) и изглеждаше много добре.Но конците бяха сякаш по-дебели.Картината въобще не бе лоша,явно първо трябва да опозная този вид ръкоделие,а не само да си мисля разни неща.

Ето вече надписано и рамкирано моето бебче

Сигурно падам от Марс,но как се правят надписите?
Едно време в училище шиехме едни неща като свързвахме точки.Подобно ли е или има спец. шев?

# 341
  • София
albenapd, много красиво ти се е получило!   bouquet

Сигурно падам от Марс,но как се правят надписите?
Едно време в училище шиехме едни неща като свързвахме точки.Подобно ли е или има спец. шев?

Буквите се шият с кръстче или с чертички, зависи кой шрифт ще ти хареса повече  Peace

Розите може да са били с вълнени конци или са шити не с 2, а с 3 нишки - това зависи от оригиналната схема  Peace Ако са били върху по-ситна панама, също ще изглежда малко по-плътно, отколкото на Аида 14

# 342
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Оффффф, съжалявам, ама нещо не мога да се оправя с качването на снимката, всички познати ми начини не стават  newsm12
Ще гледам да се просветя...

качваш снимката тук http://www.picvalley.net/
натискаш бутончето в дясно "PHPBB code with thumbnail image"
копираш целия линк и го залепваш в поста си  Hug

а после всички ще видим  Blush и аз също  Blush

евед, точно това е контурен бод, но има и с кръстчета, с комбинация от двете  Hug с вмъкнати елементи (цветя, ангелчета, мечета)... варианти много  Hug

# 343
И аз имам доста завършени, но нерамкирани гоблени (4 големи+6 малки зеленчуци за кухнята) Blush  Все не мога да заделя средства, но май трябва един по един да ги почвам, няма за къде повече да отлагам, че идват и нови.

Ето за всеки по една почерпка по случай имения ден на моето момче  Grinning   

# 344
  • София
Да мина да се похваля.Завърших подаръка за зъболекарката ми.Сега отива на баня а после и за рамка.Съжалявам за лошото фото но с телефон толкова.
http://gallery.nani-na.biz/main.php?g2_itemId=2427

Общи условия

Активация на акаунт