БРОДИРАНА КРАСОТА - Гоблени 87

• 111 006
  • 756
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте момичета, бихте ли ми помогнали с информация за този гоблен Освен  на "Милена стил" дали и друга фирма го е разработила? Предварително благодаря.

# 406
здравейте момичета,може ли някой да ми каже книгоразпределителите и калъфчетата за очила на каква панама се шият?

# 407

Бонели , трябва внимателно да си преброиш квадратите  колко голямо ще стане , защото аз така един калъф за очила го направих на дъщеря ми за чанта  Laughing
А в един едва наврях телефон самсунг ,много плосък. ooooh!
Също така трябва да се остави малко отстрани , за да може да се зашие отзад още едно парче и да се съединят.

# 408
Юнакът ми е на 5 годинки. Сега бродира къщички, дървета- "селце в гората"... Вчера минахме покрай кинкалерия, в която бяха подредени детски щампи за бродерия. Веднага му направиха впечатление и даже си поиска "онова зелено тракторче". Така че като свърши авторския модел, ще го пробвам на щампа.

# 409
Дж-то същият е, но явно нишките са малко по-дебели и от това идва разликата от около една нишка на десет в квадратче. Та като се съберат двадесетина квадратчета се получава около две квадратчета по голяма панамата, отколкото са другите две парчета. Ще попреправя схемата пък да видим какво ще излезе.

# 410
Аз минавам през темичката този път с молба. При родителите ми съм от една седмица и реших да започна комплектована преди 20 години "Есен" на майка. Един от цветовете ми се губи и ще се радвам някой ако може да помогне със схема и най-вече ключ. Гобленът е комлектован с ДМЦ.

Да добавя, за който си е взел ваучери за рамкиране от zadrujno, че трябва да носите в магазина на Ботев. В люлинския казаха, че отстъпка не могат да правят Peace

# 411
  • София
Аз минавам през темичката този път с молба. При родителите ми съм от една седмица и реших да започна комплектована преди 20 години "Есен" на майка. Един от цветовете ми се губи и ще се радвам някой ако може да помогне със схема и най-вече ключ. Гобленът е комлектован с ДМЦ.

Да добавя, за който си е взел ваучери за рамкиране от zadrujno, че трябва да носите в магазина на Ботев. В люлинския казаха, че отстъпка не могат да правят Peace

Това трябва да е
http://www.igolka.in.ua/load/pejzazhi_zdanija/vremena_goda_osen_oval/9-1-0-1365

Здравейте момичета, бихте ли ми помогнали с информация за този гоблен. Освен  на "Милена стил" дали и друга фирма го е разработила? Предварително благодаря.

Доколкото разбрах, пускали са го в списание CrossStitcher magazine. Можеш да го дръпнеш от тук: http://ruko-delie.ru/vishivca/sxemivishivki/goroda/392-sxema-dly … nego-londona.html

Върти ми се нещо, че някой беше показвал оригинал (или пък го беше шил  newsm78)

Последна редакция: пт, 18 ное 2011, 21:00 от -=Деси=-

# 412
здравейте момичета,може ли някой да ми каже книгоразпределителите и калъфчетата за очила на каква панама се шият?

Моите са на Аида 14.

# 413
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Здравейте момичета, бихте ли ми помогнали с информация за този гоблен Освен  на "Милена стил" дали и друга фирма го е разработила? Предварително благодаря.

Thinking че не е на Милена стил е абсолютно сигурно, но не знам на коя фирма е.
бих предположила Куадрос  Hug

# 414
  • Димитровград

Thinking че не е на Милена стил е абсолютно сигурно, но не знам на коя фирма е.
бих предположила Куадрос  Hug
[/quote]За навън не знам,но в България го комплектоват само Милена стил.

# 415
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

....За навън не знам,но в България го комплектоват само Милена стил.

въпроса беше кой го разработва Wink

не споря, че в България го кломплектова само Милена стил  Hug

# 416
Благодаря ти, Деси!!!   bouquet  Hug   bouquet
Утре ще правя разследване кой цвят го е хванала липсата и ще покажа нещо избоцкано  Wink

# 417
  • Все на втория етаж
Аз набързо с етап от моята гола госпожица- ангел:

Като предният път бях съвсем в началото, много бързо ми върви и му се радвам. Ето това е :

# 418
 Здравейте:) Не съм писала много отдавна..ама нямаше и какво да покажа. Сега довърших ръстомера цък, който почнах преди... сигурно година и половина. Междувременно минах на "фъкане" и уших едно килимче  цък и почнах още едно:) Но сега почти спретнахме детската стая и се хванах в ръце и го завърших. Временно е закачен на вратата, докато си намери мястото:)

# 419
благодаря ви момичета, много сте мили, не очаквах толкова много и бързи отговори , ще потърся навсякъде, където ме посъветвахте. този гоблен много ми харесва, но имам лош опит с "Милена  стил" и ще се опитам да намеря схемата от друга фирма. приятен ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт