БРОДИРАНА КРАСОТА - Гоблени 87

• 111 005
  • 756
  •   1
Отговори
# 435
ИнаТ на каква панама шиеш книгоразделителите?

# 436
  • София
Ина, РАЗКОШНО е станало!   bouquet

Цветката, страшно нежни са, особено ангелчето!   bouquet

st. Dobri,   много изящно, гущерчето е уникално!  Hug

Ето го и моят завършен "Риолис"   Embarassed Едва ли някога пак ще се навия да шия с вълнени конци, но определено си струва  Peace

# 437
Много красиви гоблени сте показали Hug
=Деси= изобщо не му личи, че е с вълнени конци Thinking. На какъв каунт панама е шит? И защо не би шила пак с такива конци, след като се получава такава красота.  bouquet

# 438
ИнаТ на каква панама шиеш книгоразделителите?

Aida 14 е в оригиналния комплект на Vervaco. Утре ще покажа тигъра.

# 439
  • Враца
Ето ,най-после слънцето изгря...Мноооого бавно....но ето го  Wink

# 440
  • София
=Деси= изобщо не му личи, че е с вълнени конци Thinking. На какъв каунт панама е шит? И защо не би шила пак с такива конци, след като се получава такава красота.  bouquet

Благодаря  Hug
Струва ми се, че е Аида 14. Не бих шила, защото както и при обикновените конци, така и при вълнените едни са по-тънки, други по-дебели, но при вълнените си личи много повече разликата - не всички лягат много плътно. Но като се изпере, не се вижда чак толкова. Иначе се получава красиво, защото има кръстче с 2 конеца, кръстче с 1 конец, половинка с 2 и половинка с 1 + контур Peace

# 441
Цветката, страшно нежни са, особено ангелчето!   bouquet

Много ти благодаря, Деси!  Hug Твоят гоблен още при етапите изглеждаше много обещаващ, но завършен е просто разкошен!   bouquet   bouquet   bouquet

margi_vr , изгревът става страшно красив! Доходи ми се на море  Blush

# 442
# 443
  • Стара Загора
Здравейте! Не съм писала, а и шила от около година и половина! Причини.... много и най-разнообразни! Дойде времето обаче пак да хвана иглата и конците! Време е да изпълня обещанието, което дадох, преди да спра да шия, на сина ми - да направя кораб, голям! Моля, ако някой има схема на кораб, моля да го сподели, благодаря предварително!

# 444
ina, чудесни сезони!
KikiNiki , и твоите котета-сезони са много хубави!

Ето го и моят завършен "Риолис"   Embarassed Едва ли някога пак ще се навия да шия с вълнени конци, но определено си струва  Peace

-=Деси=- , прекрасен е!   bouquet

# 445
ИнаТ, станал е прекрасен! И аз съм му хвърлила око на това разделителче  Wink

ina., одеве в бързината те пропуснах. Страхотни са сезоните!   bouquet

Моля, помогнете ми да издиря схемата на петото ангелче на Janlynn. Вече не знам къде да търся  Sad

# 446
Пишете, показвате красоти.Поздравления за всички.
Аз да си покажа поредния дребосък, който смятам да подаря. Направих ги като триптих - любов, мир и надежда.
Засега ушит само "Любов" :

Последна редакция: пн, 21 ное 2011, 09:13 от sissak

# 447
Много са красиви тези гълъби.Браво на теб.

# 448
  • Варна
Тук всичко е толкова красиво,че няма да изреждам,Ще ви помоля някой да ми обясни как правите минитата за ключодържатели,На две парченца панама ли бродирате /за лице и гръб/ или по друг начин,И как е по-удачно да се шие на каква панама и бод, newsm78sissak  много са красиви, Деси Риолиса е страхотен,  Ина сезоните са много красиви,  bouquet  bouquet  bouquet

# 449
  • Троян
Ето още едно коледно коте     

Общи условия

Активация на акаунт