БРОДИРАНА КРАСОТА - Гоблени 87

• 109 525
  • 756
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Не, май наистина е само схема...
А сега де... мъниста къде ще диря точно такива???

Можеш да поръчаш на Вишенка, тя има голям опит с мъниста  Hug

А точно такъв лен имам вкъщи, ако искаш - ще ти отрежа парче  Peace

# 676
Kordelia, няма ли възможност да го върнеш или замениш с някой друг комплект? Нямам представа каква им е политиката, не съм поръчвала от тях.

# 677
Момичета аз си получих поръчката от 123 стич...
Бях поръчала Мирабила... Но вътре се оказа само схемата...  newsm78 И ключ разбира се...
Направо се шокирах така ли трябва???  newsm78
това поръчах... http://www.123stitch.com/cgi-perl/itemdetail.pl?item=07-1100
ама, извинявай (може прозвучи глупово), а защо не ти притеснила цената? разбирам че "отакък" по-евтино, но гоблен с конци, мъниста (а мил хил доста скъпи) и панама не може да струва 12 долара Naughty а и такъв голям размер #Crazy

Съжелявам за покупката ти, трябваше да попиташ тука преди да поръчах, ето гледай Добри знае всичко Wink

Мил хил (комплекти към гоблени) продават се на един английски сайт, ако не се лъжа Peace

# 678
Kordelia, няма ли възможност да го върнеш или замениш с някой друг комплект? Нямам представа каква им е политиката, не съм поръчвала от тях.
дори ако може да го върне, пощенски и разходи ще бъдат 15 лева (до 500 грам пратка) хич не заслужава това връщане Peace

# 679
  • Атлантис, Галактика Пегас
Е, грешката е моя, що трябва да ми го сменят, освен това съм го разопаковала... Карай ще си го комплектовам, ще си дам още 30 лева за конци китайско ДМС и мъниста...  Mr. Green
То дизайна много ми допада.

# 680
Момичета аз си получих поръчката от 123 стич...
Бях поръчала Мирабила... Но вътре се оказа само схемата...  newsm78 И ключ разбира се...
Направо се шокирах така ли трябва???  newsm78
това поръчах... http://www.123stitch.com/cgi-perl/itemdetail.pl?item=07-1100
ама, извинявай (може прозвучи глупово), а защо не ти притеснила цената? разбирам че "отакък" по-евтино, но гоблен с конци, мъниста (а мил хил доста скъпи) и панама не може да струва 12 долара Naughty а и такъв голям размер #Crazy

Съжелявам за покупката ти, трябваше да попиташ тука преди да поръчах, ето гледай Добри знае всичко Wink

Мил хил (комплекти към гоблени) продават се на един английски сайт, ако не се лъжа Peace
Е нали знаеш... Если бы знала соломку бы постелила...  hahaha
Ами видя ми се еФтенийка и се хвърлих, освен това отдавна съм го заплюла по схеми... Нищо нали казвам ще ми е за урок. Въпрос ще е само Мил хила как ще оправям, дали няма да намеря по евтин вариант.

# 681

А точно такъв лен имам вкъщи, ако искаш - ще ти отрежа парче  Peace
а вишенка и лен има, и мъниста Joy

има само едно "НО" - тази мацка шиет се на 32 каунт, а вишенка има мъниста само за 14 каунт, ако решиш да шиеш на по-малък каунт - аз винаги насреща Hug

# 682

А точно такъв лен имам вкъщи, ако искаш - ще ти отрежа парче  Peace

има само едно "НО" - тази мацка шиет се на 32 каунт, а вишенка има мъниста само за 14 каунт, ако решиш да шиеш на по-малък каунт - аз винаги насреща Hug
Демек да стане по ситно??? С какво се отличават мъниста за един и друг каунт???
А ако не е на лен??? Ох, Оля, помогай давай.  Акъл дай.  Peace Wink  bouquet

# 683
Здравейте, момичета! Неуморни сте! Можете ли да ми помогнете със схеми по произведения на Климт Rolling Eyes.Предварително ви благодаря!

# 684

А точно такъв лен имам вкъщи, ако искаш - ще ти отрежа парче  Peace

Демек да стане по ситно??? С какво се отличават мъниста за един и друг каунт???
А ако не е на лен??? Ох, Оля, помогай давай.  Акъл дай.  Peace Wink  bouquet

Не, стане по-голяма, в 2 пъти.
Само да кажа, че лен 32 каунт трудно да намериш, и той "малко скъпичек" около 60 лева (в евтинкото място) за метр.
Сега ще припомня къде аз видяла комплети мил хил към Мирабила newsm78

Ако решиш да шиеш по-големичка - 14 каунт - ще ти оправя и с лен и с мъниста Hug

п.с. мъниста отличават се по размер на 14 каунт ползват мъниста 2 мм или таа наричани 10/0 - с тези кои шиет се почти всички - щампи икони, щампи и слагат на гоблени.
на 16 каунт ползват мъниста 11/0 - но те нямат избор в цветове

(например аз имам 200 цветове мъниста 10/0 и 4 цвята 11/0)

а мил хил  нещо много дребно - като тези топчета за украса на ногти ( е гледай ка ги наричам)

Просто на такава ситна панама мъниста 10/0 не събират се, а аз дори представа нямам къде в бг продават се сътни мъниста (аз не намерила)

Но ще ти проверя английски сайт с оригинални комплекти мил хил към този дизайн Peace

# 685
  • София
Само да кажа, че лен 32 каунт трудно да намериш, и той "малко скъпичек" около 60 лева (в евтинкото място) за метр.

Ако решиш да шиеш по-големичка - 14 каунт - ще ти оправя и с лен и с мъниста Hug

Значи моят лен е 14, защото го взех на 28 лева и няма да ти свърши работа  Sad
Корделия, лично аз ти препоръчвам да не го шиеш на нещо друго, сигурно няма да има същия ефект

# 686

Корделия, лично аз ти препоръчвам да не го шиеш на нещо друго, сигурно няма да има същия ефект
може и твоят 28-32 каунт, ако го купила преди, защото преди месец два скочили цени ( моят лен все още струва 20 лева метр) Peace

ето ви снимка - разлика между 14 и 28 каунт лен

само че ние не знаеме как шиет е на 32 каунт тая мацка - във всека ли дупка или през 1, ако през 1 - става 16 каунт, тогаво може ползва мъниста 11/0 - разбира се ако ги намери Peace

# 687
А сега де... хвърлихте ме в размисъл...  newsm78
Явно ще го шия на лен... а как ли ще го разграфя???  newsm78
Оля, ще мисля и ще кажа... ще проверя и в магазините тук в София...

# 688

може и твоят 28-32 каунт, ако го купила преди, защото преди месец два скочили цени ( моят лен все още струва 20 лева метр) Peace

само че ние не знаеме как шиет е на 32 каунт тая мацка - във всека ли дупка или през 1, ако през 1 - става 16 каунт, тогаво може ползва мъниста 11/0 - разбира се ако ги намери Peace
Оль, повтори на руском пожалуйста, чего то я не совсем поняла...  newsm78

# 689
  • София

Моят е този отдясно, явно е било някое изостанало парче  Peace

Общи условия

Активация на акаунт