Джилка, много стиснати палчета и леко
Много ми хпареса, котаго на 8 март ме гушна и каза: "Много те обичам, мамо!".Иначе реди пъзел с 9 кубчета, но той й е доста стар. И точно вие ме подсетихте - вчера й купих 4 пъзела от по 12 части и не може да ги нарежда, има интерес в началото, после почва да ги разбърква и разхвърля . Назад сме само с бибата, много си я обича. 
))

Довечера ще пробвам.

Нещо не мога смогна на пъзели, солени ми идват, последно взех една книжка с приказка и 6 пъзела вътре, хубава е, май и останалите ще взема.
Много обичани и желани да сте!
Джил, леко и безпроблемно раждане ти желая, ако не си родила вече де! 
От около месец някъде сама си пуска лаптопа и детските песни. Вика ме само да и напиша това: "Деки песни" в "Гугъ"
Памперса го махнах окончателно миналото лято, понякога и се случва да се напишка, но то е защото чака последния момент и докато си събуе гащите и се напишкала.
Пъзели не реди, всъщност аз никога не съм и и показвала. Разглежда книжки с интерес и особен интерес проявява към учебниците и тетрадките на батко си.
Знае да брои до шест-седем някъде и да казва азбуката до Д, но на това я научи батко и. Даже, когато аз му се карам да сяда да си пише домашните и тя ми приглася "Сядай, пиши домани!"