Юлски деца-тема 47

• 43 166
  • 722
  •   1
Отговори
# 630
maimun77 , аз съм от кърмещите. Но не 1 път на 4-5 дни, а всеки ден, т.е нощ. Няма отказване, а честно казано вече ми се иска.

Иначе при нас лудницата е пълна. Колкото си играят, толкова и се карат, бият, крещят и каквото се сетите. Нищо че имат по голяма разлика и си мислех, че нещата ще са по различни. Но поне са здрави, за сега. След ужасния грип, който и нас не ни подмина и спиране от ясла, нещата биват.
На Елин и 4-те кътника са на лице.

Дано всички болни бързо оздравеят  Hug

Последна редакция: пн, 27 фев 2012, 21:52 от Radina

# 631
Привет и от нас!
Тържествено си присъединявам децата към клуба на сополанковците  Wink. Йоан е само сополив от петък, а Даниела-от вчера. Дори днес Дани доста е кашляла на яслата. Водих я на лекар-гърдите и гърлото са чисти. Дави се и кашля от сополите. Педи написа бележка, че детето може да посещава ясла, но семейния съвет този път реши да не се съобрази с него и ще си я задържим вкъщи до края на седмицата.
Относно нашите кътници-на Дани й останаха само горните 2 кътника, които изобщо нямат намерение да избиват.....засега.

# 632
  • София
Я ме просветете за кътниците  newsm78 София има 20 зъба в устата. Не ми казвайте, че има още.

# 633
  • София
И аз се учудих на тези кътници, ние имаме 20 още от януари 2011.

# 634
  • Видин
Ние сме със 16  Laughing

# 635
  • Кърджали
А, още зъби ли имат за никнене...Кати лесно го преживя този процес, ама н амен пак ми дойде на нагорнище...Та скоро ново преживяване от този сорт не ща..
И тя е със 20 зъбчета, последното тези дни изби, та и температура имаше...

# 636
До 2 г. 6. м по учебник, трябва детето да има 20 зъба. Следващите 4 постоянни кътника никнат между 5-7 години.

# 637
  • София
Олекна ми  Mr. Green
Аз доскоро бях с 28 зъба  Mr. Green

# 638
  • София
Аз доскоро бях с 28 зъба  Mr. Green

Толкова много?  Mr. Green

Моите бръмбари също са с по 20 зъба, сравнително скоро пробиха последните.
Ние засега крепим положението само със сополи, дано и така да си остане.  Praynig

Джил, ама преживяване сте си организирали.  Whistling
Ем, и това ще мине.

У нас лудницата също е пълна- цялата програма с викове, писъци, бой, скубане, дърпане на играчки, но и с прекрасни, мили моменти, в които се гушкат и целуват.  Heart Eyes

# 639
  • USA
Стейси няма кътници още, само с 16 зъбчета е и като гледам няма никакви признаци за скорошно вадене.

# 640
20 са зъбите , да  Simple Smile
На Нана сега и никнат постоянните кътници , та пада едно чесане и лигавене  Laughing таман на брат и избиха всички зъби , сега пък тя ..няма отърване .
Мила , дано бързо им минава на децата и с това - тоест тези сополи да си останат - без усложнения  Hug
Същото се отнася и за всички други сополанковци !

# 641
  • Видин
Така и така сте се разприказвали на вечните теми  Laughing та да запитам - докъде стигнахте с пишките на момчетата? Ние сме доникъде. Като проверя и нищо не се получава  Crazy

# 642
  • При децата ми
У нас лудницата също е пълна- цялата програма с викове, писъци, бой, скубане, дърпане на играчки, но и с прекрасни, мили моменти, в които се гушкат и целуват.  Heart Eyes

Същата работа е и у нас! Crazy Докато се карат и бият, започват да се гушкат и целуват![quote

author=maimun77 link=topic=620483.msg21260020#msg21260020 date=1330361286]
Има ли още кърмещи мами? Стейси я кърмя веднъж на 4-5 дни и мисля като дойде лятото да спираме
[/quote]

Има. Ние също се кърмим. И то много-всеки ден. WhistlingОсновно преди сън, но събота и неделя е когато иска. Как ще я отбивам не знам!
Никога не съм гледала колко зъба има Николета. Довечера ще пробвам, но не ми се вярва да мога да ги видя всичките.

# 643
Така и така сте се разприказвали на вечните теми  Laughing та да запитам - докъде стигнахте с пишките на момчетата? Ние сме доникъде. Като проверя и нищо не се получава  Crazy
и аз така .
Не си сама . Confused

# 644
  • София
Джил направо ти се чудя с това повръщащо дете как си се решила да тръгнеш с автобус до Витоша. Аз Катрин с колата рядко се решавам, точно защото докато се качим няколко пъти е повърнала и съответно на всички ни се е развалило настроението, да не говорим, че трябва да помъкна един куфар с дрехи и да загубим половин ден в преобличане, рев и успокояване, та то направо си губи смисъла, като стигнем вече никой няма желание за игри и разходки.
Маймун сигурно не й правиш много забележки, щом Стейси реагира така, ние понеже честичко си говорим на висок тон и си правим забележки, Кати никак не се впечатлява от такива неща, ама е станала щура за 3 момчета, на моменти просто не мога да се справя с нея, а е и голяма и тежка и като седне на земята въобще не мога да я вдигна, нито ме чува какво й казвам нито я интересува какво й говоря.
Емили като те чета все едно гледам Катрин и тя в момента е в същия “опак“ период, всичко е не и не искам, пълно отрицание, на моменти направо ме вбесява.
Ние сме с 20 зъба -кътниците й избиха малко след като навърши 2г. и вече я бях забравила тази сага с никненето на зъби. Скоро ходихме семейно на зъболекар, в резултат на което ние с таткото пием Родожил, на мен ми махнаха зъбния камък, а Кати исках да я види защото й е малко дълбока захапката, но доктора каза, че докато не избият постоянните кътници (около 5г. възраст) нищо не може да се предприема, а и има възможност те да повдигнат малко и да не се налага корекция, та сега ще чакаме. Аз се запалих нещо да си избелвам зъбите, та мисля пак да посетя зъболекаря.   

Общи условия

Активация на акаунт