Кралски работи и клюки

• 127 135
  • 731
  •   1
Отговори
# 645
Много тъжна история, и аз се разстроих. И глупава история, защото в случая всички страни са жертви.

# 646
Нещо за разведряване -

Принц Чарлз и принцеса Анна през 1957, това е кадър от филмче, снимано от кралицата Simple Smile

# 647
Зара Филипс явно прилича на майка си,същата усмивка и излъчване. Simple Smile

# 648
  • На земята, която е всъщност звезда.

Не че нещо намеквам, но кученцето на снимката е копие на покойното ми куче. Ама не съм принцеса Ана, заклевам се!

# 649
Цитат
Шегата наистина е била много неприятна и показва до къде може да стигне нездравата истерия за ровене в личния живот на някого.
Peace

# 650
Добре де,не ми стане ясно как точно е починала жената,от какво?Нелепо ми  се струва майка на две деца да се самоубие за такава глупост! ThinkingКралски,некралски особи две деца са това!

# 651
  • Варна
И за мен звучи абсурдно. Ако изобщо това е причината със сигурност не е единствената.

# 652
Според мен няма връзка,просто нещастно съвпадение.

# 653

Това би било единственото логично обяснение. Всичко останало ми звучи като извадено от трилър.  Confused

# 654

Това би било единственото логично обяснение. Всичко останало ми звучи като извадено от трилър.  Confused

Едва ли. По скоро от болницата здраво са и набили канчето и жената не е издържала психически.

# 655
  • Варна
Стига бе, колко здраво трябва да набиват канчето на един нормален човек, за да хукне да се самоубива и да си остави децата сираци?

# 656

Едва ли. По скоро от болницата здраво са и набили канчето и жената не е издържала психически.

И според мен е така. Най-вероятно е имало и заплахи, нищо чудно и службите да са се намесили  Rolling Eyes

# 657
Ако е била толкова лабилна, как си е вършила работата?
Много странна история...а си представете ако е убийство, поради съвсем различни причини, но убиецът е решил да се възползва от момента.
Моя мъж е решил, че службите на Ми нещо си са я ликвидирали  Laughing

# 658
   Има много примери на хора, самоубили се заради служебни неприятности.   Ако се е почувствала застрашена, или с унищожена професионална репутация, не и знаем и у дома как са нещата... Възможно е и колегата и, която тя всъщност е заблудила свързвайки я с "кралицата" да я е навикала от страх за собствената си работа... Като слушахме вчера записа, тя просто свързва журналистката със старшата сестра, нищо повече, но явно вината пада върху нея.
 Че е глупост, глупост е, да си оставиш децата заради такова нещо, то и глупост не е точната дума... горката.

# 659
Ако предположим,че МИ 6 са се намесили да се чуди човек как журналиста снимал Катрин без горнище и долнище е още жив?Журналистите правят сензация от един неизяснен случей,това е според мен.

Общи условия

Активация на акаунт