Строеж, къде, как, колко? Тема за взаимопомощ 22

• 59 803
  • 742
  •   1
Отговори
# 720
Здравейте строителки. виждам, че тези с които мечтаехме по едно и също време вече са приключили поне с  грубия строеж, а аз все още си чакам статута- ще станат 2 години още малко. затова мислете добре преди за предприемете такава крачка и залагайте на сигурното...
желая Ви успех и наслука, а аз ще си поплача още малко Cry
и много ви се радвам, да знаете!!!

# 721
  • Перник
Здравейте строителки. виждам, че тези с които мечтаехме по едно и също време вече са приключили поне с  грубия строеж, а аз все още си чакам статута- ще станат 2 години още малко. затова мислете добре преди за предприемете такава крачка и залагайте на сигурното...
желая Ви успех и наслука, а аз ще си поплача още малко Cry
и много ви се радвам, да знаете!!!

Ако това те успокоява, и аз съм още на ниво "мечти". А имаме парцел, ток, вода. Мъжът ми беше взел и скица от кадастъра за визата за проектиране, но взе, че и изтече срока той докато се накани да подаде заявление. Сега трябва да се презавери. 3-та година си мечтаем и говорим, полудявам вече  #2gunfire

# 722
  • Пловдив
Дами, хайде вече някоя да се похвали с нещо направено и да пусне някоя и друга снимчица ... Аз не смея нищо да кажа/напиша, защото последните месеци ни се случват неприятност след неприятност /дори и днес пак ...   Sad/, та дори и малките ни стъпчици напред се страхувам да споделя. Стискайте ми палци, това, дето сме намислили да направим до седмица-две, наистина да се случи и да нямаме повече пречки ...

# 723
Буболечо, с удоволствие бих се похвалила, но и у нас като и у вас  Confused Сега чакам след лошите неща да бълват хубави  Heart Eyes

# 724
  • София
Буболече Hug Дано всичко ви се подреди и нещата да тръгнат Praynig

При нас нещата вървят.
Имам проект за кухня вече, чакам да почнат изпълнението.
Долу в холо-кухно-трапезарията боядисват тия дни, като единия цвят ме подбутва към авто посегателство Laughing Скапа ми се цялата концепция.  Май ще остава така.....след време ще правим корекции Tired
Купих тапети за стаята на дъщеря ми, декоративна ламперия намерих кой да ми прави, за синчето ще е фототапет и латекс/или тапети на другите стени.
За нашата спалня обаче, няма произведени за мен тапети Joy
През новата седмица започват декоративната мазилка на изолацията, вчера я купихме от Денел. Да ги препоръчам, че макар и нямат богата гама от цветове, цените са им повече от прилични сравнени с другите.
Това е. Аааа, забравих ваната. Днес исках да и видя светлинния и джакузи ефект, обаче се пълни половин час ooooh! Joy
Снимки ще качвам, като има нещо в напредък, че то по 3 бригади майстори се премятат, пък нищо видимо Crazy

# 725
  • Горна Оряховица
И аз да се отчета, приключихме с инсталацията на парното, вик и на ела му се вижда края  Sunglasses.
Другата седмица влизат мазачите- вече са уговорени и след тях финансова ражносметка  Rolling Eyes
Ама много нахални тия майстори- всичките са такива от досегашния ми опит. Аз искам гипсокартон  подготвен за тапети ,той ще ми прави венециански мазилки и гипсокартонени феерии -"то не е толкоз скъпо"-"а, ти защо мислиш , че ми е по вкуса newsm78". Трябва някой да играе "лошото ченге", че нямат убоздаване #Cussing out.

# 726
Момичета чета ,че много от вас слагате в/у гипскартон тапети -та питането ми е после като решите да ги махнете какво следва?Цялата къща ни е с гипскартон -боядисан с латекс,а съм си харесала едни тапети.........фантазия,но мъжо -НЕ,та НЕ(трябва да го оборя  с логични обяснения).Помагайте!!!  bouquet

# 727
Blush Привет..аз си ви чета редовно и ви се радвам на напредването и съветите които давате Hug

Хрумна ми нещо във връзка с интериор-тапети-бои...-за графити. Разбира се зависи от стила и идеите, но за детска/юношеска примерно бих сложила.; а в спалня биха могли някакви флорални мотиви да са..стена+част от таван..

# 728
И ние сме със скромен напредък, вече си имаме кухня, за сметка на това зарязахме настилките на двора, парапетите, целия втори етаж. Решихме да си направим хола, а лятото малко по малко ще довършваме. По принцип за втория етаж си има и отделна врата, та се надявам цялата мръсотия да не се пренася долу.
За тапети върху гипсокартон не виждам проблем. Нашия около камината малко се напука /беше боядисан/ и сега и там тапет ще сложим. За сега сме сложили само тапетите зад кухнята и са супер. Останалите след като сложим радиатори и первази на прозорците.
Проблемът е, че още ни се бави тока заради прословутата улична регулация.

# 729
Ms.Gorgeous , ще ми е интересно да видя проекта на кухнята ти. Светла ли ще е?

*mimoza* , сподели за ВиК и ЕЛ-а. За колко време стана всичко и за какви пари. Мерси   bouquet

# 730
  • Горна Оряховица
Ела го прави мъжът ми след работа и затова става бавничко, но си е и по пипкаво, контакти ,кутии, осветление ,ключове...100 джиджавки, предполагам цената би била соленка имайки впредвид, че се плаща на точка. Веикато за сметка на това го направиха за 1 ден, и там е на точка ,но те са доста по-малко на брой Mr. Green. Ами за две бани и тоалетни, кухня инякаква тръба за циркулация на топлата вода от бойлер 400-, а за парно инсталацията 400+. не знам повече подробности, надявам се да съм била полезна Sunglasses

# 731
  • София
MTV , точно това съм избрала за стаята на малкия. Но, фототапет графит Peace
Реа, чуден аватар имаш Heart Eyes Кухнята- и да ти пусна проекта, нищо интересно Mr. Green Светла ще е , да. Като я направят май ще я снимам и антре/ портмантото е много интересно - и него тогава ще покажа Peace

# 732

Покажи ако има начин.. Praynig Не знаех, че има такива тапети, ама така е като съм далеч от това Whistling

# 733
  • София

Покажи ако има начин.. Praynig Не знаех, че има такива тапети, ама така е като съм далеч от това Whistling

Това е едното, което съм харесала
Другото е скейтбордист на фона на графити снена. Правят нещо по сайта и не го намирам, има го качено във фейса им. Разгледай цялата галерия, интересни неща има, гледам и са намалени от днес Party
Исках днес да пусна запитване за размер на цялата стена, но на целия строеж ролетка не намерих! ooooh!

# 734
*mimoza*, благодаря за инфото!

Ms.Gorgeous, и аз не бях чувала за тези тапети  Crazy Изглеждат много фИешън  Grinning
Много ще ми е интересно да видя кухнята защото усещам, че ще е в "мой" стил   Hug По мой сметки нашата също няма да е кой знае колко дизайнерска. Аз харесвам нещо такова: http://prikachi.com/images/883/4589883n.jpg
http://prikachi.com/images/889/4589889P.jpg
http://prikachi.com/images/900/4589900S.jpg
http://prikachi.com/images/907/4589907c.jpg
 Grinning
Благодаря за комплимента  Hug, аз от вчера се заглеждам по твоят нов аватор, много готин  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт