Строеж, къде, как, колко? Тема за взаимопомощ 22

• 59 920
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
  • Русе
Коал, това много неприятно. Много ме е страх от такива, даже наблизо до нас на някакъв полицай направо смъкнали втория етаж от вилата, останал само първия. Та сега и полицаи по се намират наоколо, че нали колега. Но много гадно. Ние не затваряме вратата като излизаме през деня, но тя и не би спряла никого. Същата си е  Grinning.
Чудя се как не ви стига само на камина, но то вярно, че нашата къща е най-малка, но все пак, не са ли изчислявани котлетата ви?

# 511
valentink-aHug ... Всеки сам си преценя, разбира се, според нуждите и вижданията си...Аз само споделям опит и мнение. Не обичам да съм зависима, винаги гледам да се подсигуря с друг вариант - това за серпентината за ток. А за колекторите не споря - всичко е възможно.  Peace

# 512
  • Перник
Ние не затваряме вратата като излизаме през деня, но тя и не би спряла никого. Същата си е  Grinning.

Правилно, Меги  Peace И, да знаете - колкото по-масивна е една ограда/врата, толкова повече привлича вниманието на недобронамерени субекти.

# 513
  • Русе
Права си, но все пак ще я сменим Wink, че тая много грозна, не, че къщата е кой знае колко хубава, ама все  пак. Но пак няма да я правим кой знае какъв дувар, пък да се надяваме, че няма да ни се случват неприятни случки.

# 514
  • София
като заговорихме за огради ние сме се спряли на нещо подобно  Grinning

защото сме на главна улица и искам поне малко от малко да спира шума и прахоляка, от вътрешната страна на оградата в двора ще посадим борчета, то верно че докато пораснат големи по 4-5 метра ще минат сто години, но пък докато са още малки ще си ги украсяваме за Коледа  Laughing

# 515
  • София
ууууу, Валентинка, приказна е Flutter Стига да не е 200м лицето, че ще е майка си и баща си...
Може да посадите туи, растат бързо, правят хубав плет, може да се оформят в желана форма.
Скоро гледах една оградка, преди 2 години я засадиха, сега е нещо приказно. В интерес на истината, може и да не е туя, защо цвета е страхотно восъчно зелено и листата са по-различни Thinking Е, пак е от рода...

# 516
  • Русе
И аз така обмислям да направя, по-плътна врата, а отстрани жив плет, но май туите не растат много бързо  newsm78. Обаче не им правя разлика много много.
Вратата с плъзгащ механизъм, но да я облечем нещо подобно.

# 517
Здравейте момичета. Аз сега за сега само ви чета и за съжаление няма какво много да пиша Embarassed . До момента имаме терен, проект и разрешително за строеж. И толкова.
Но пролетта, ако всичко е наред, започваме основите! Grinning
Meggysan, видях на снимките от строежа, че и вашите основи са ивични и исках да те помоля да ми пратиш на лични колко ви е застроената  площ и горе долу колко ви излязоха основите. Ако това не те притеснява, разбира се.
И моите поздравления за сътвореното - чудесна къща!

# 518
  • Русе
Мерси много и писах на лични.

# 519
  • Перник
И аз така обмислям да направя, по-плътна врата, а отстрани жив плет, но май туите не растат много бързо  newsm78. Обаче не им правя разлика много много.

Ааа, растат. Моят мъж нали се беше запалил миналата есен да прави жив плет откъм главната улица, та ги разучихме подробно. Та, туите растели с ок. 50 см. годишно, доколкото помня. Вечно зелени са, т.е. през зимата не остават голи грозни клони. Има източни и западни туи, съответно с различна форма и цвят листа.

# 520
  • Русе
Ооо, мерси много. Ние за отпред мислим такъв тип, откъм съседите сме засели лигиструм. Това е важна информация   bouquet.

# 521
като заговорихме за огради ние сме се спряли на нещо подобно  Grinning

защото сме на главна улица и искам поне малко от малко да спира шума и прахоляка, от вътрешната страна на оградата в двора ще посадим борчета, то верно че докато пораснат големи по 4-5 метра ще минат сто години, но пък докато са още малки ще си ги украсяваме за Коледа  Laughing

Много е хубава , ама скъпичка ще излезе ако ще е от камък.
И аз съм привърженик на живия плет и предпочитам да няма никаква ограда но ,но ... винаги има едно но..... От към съседите ще сме със жив плет а от другите двете страни /понеже сме на ъгъл/ още не знам.
Реа ние чакаме допускането до ПУП да излезе официално, съвета в главната община мина 17.01 , бях вчера в общината имаме допуск   /неофициално/ чакаме сега да подпише главната архитектка/ понеже беше в отпуск/ и после се изпраща пак в голямата община пак на подпис и чак тогава. Ужас някакъв
 Ms.Gorgeous -дай снимки на баните.

# 522
Туите преди и след. Днес ги снимах, първите снимки са от декември 2009 - точно 2 години.
valentink-a , тази ограда е фантастична, точно по мой вкус.....

# 523
  • София
Туите преди и след. Днес ги снимах, първите снимки са от декември 2009 - точно 2 години.
valentink-a , тази ограда е фантастична, точно по мой вкус.....

Оооо, страхотни са! Много бързо са дръпнали.
Гретел, пропуснала съм оградата.....невероятна! Flutter
Снимки ще кача след 2-3 дни, прегледах какво съм снимала...нищо на фокус няма ooooh!

# 524
Оооо, страхотни са! Много бързо са дръпнали.
Гретел, пропуснала съм оградата.....невероятна! Flutter
Снимки ще кача след 2-3 дни, прегледах какво съм снимала...нищо на фокус няма ooooh!
Благодаря, стандартен дувар...Даже модела за паната изобщо не го харесах в началото, мъжът ми го избира....Ама свикнах. Тия пана от пролетта до началото на зимата са покрити с дива лоза. Изключително красиво - от ранна пролет да края на лятото - много зелено, есента - наситено червено. Но не намирам моя снимка да покажа.  А това е междинна снимка - лятото на 2010. Потвърждавам просто мнението на Светлето за 50-те см годишно.

Общи условия

Активация на акаунт