Строеж, къде, как, колко? Тема за взаимопомощ 22

• 59 887
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
gul4i, много съжалявам, много е неприятно като разбере човек , че друг човек му е причинил зло !
До колкото разбрах масово тарашат, точно заради лошото време, надяват се , че никой няма да ги види, защото всеки се е сврял на топло.

Ms.Gorgeous , защото ти се виждат тъмни вратите? Не ги са ли като прозорците? Има логика интериорните врати да са 1-2 тона по светли от дограмата ( ако човек търси някаква симетрия ), вие с това съобразихте ли се?
И викаш трета баня, ехаааа супер. Ще чакам с нетърпение снимки  Peace

Малко се затопли и аз продължавам по задачки-закачки  Mr. Green В понеделник съм си направила план с доста фирми през който да мина и да оставя чертежи за дограмата ни, все още съм твърдо "ЗА" бяла, но....знае ли човек  Crazy Абе, харесвам си бяла дограма и туй то, а и особено като смятам да наблегна на белият интериор!

# 601
  • София
Качих малко снимки ТУК
Реа, исках вратите да са лееееко в екрю, сега са към бежово Thinking
Сериозно се подразних от факта. Както и да е, примирих се вече, цвета е хубав.
Не съм държала на еднаквост дограма/врати. Дограмата е такъв цвят заради екстериора най-вече, но пък не ми пречи на интериора Peace

п.п Снимките са от месец близо, не намирам папката с новите на моя комп ooooh!
Аааа, намерих няколко на вратите.

п.п 2 Момичета, сериозно ми трябват парапети за стълбището, не искам алуминиеви #Cussing out
Идеи? Hug

# 602
  • Перник
gul4i много неприятно това с водомера  Confused

А аз бих искала да споделя какво се случи у нас с камината - да си имате едно на ум, без да се плашите разбира се.
В нощта понеделник срещу вторник спира тока (чух UPS-a, че пищи в полусън, по-късно - пак, ама нали съм полуспяща не станах да видя как стоят нещата  Embarassed). В 5:30 се будя от съскане и мирис на стопена пластмаса (термометъра на камината). Оказа се, че ток е нямало повече от 2 часа, UPS-a толкова издържа, след това, като дойде тока трябва да се рестартира. Та, нямало е ток, паднала е батерията и помпата е спряла да върти водата в системата. В резултат се загрява само водата, която в във водната риза на камината и в тръбите, които излизат от нея. Пара излизаше от всички възможни места, една от изходящите тръби буквално се пръсна, термометърът се стопи.
Слава Богу, разминахме се само с това - помпата не се повреди, камината не се взриви... та, като няма ток, дръжте камините и котлите под око  Peace

Ms.Gorgeous,  не предполагах, че някога ще харесам плочки на рози  Blush Жестоки са!

Последна редакция: пт, 17 фев 2012, 13:55 от SvetlaK

# 603
  • София
Ms.Gorgeous страхотна е  Hug Hug Hug и баните са супер  Crazy Peace

SvetlaK леле мн тежко положението било живи и здрави, че сте разминали само с това  ooooh!  Hug

Последна редакция: пт, 17 фев 2012, 16:11 от valentink-a

# 604
  • Балчи-Варна
Ms.Gorgeous това в коридора на стената разпределителят за парното ли е?

# 605
Ms.Gorgeous, може ли парола, моля?

Благодаря ти за паролата.
Чудесна къща! Баните са страхотни, пожелавам ти и с останалите стаи да се справиш също така добре. Приветствам решението ви да съборите старата къща и да започнете на чисто.

Последна редакция: пт, 17 фев 2012, 15:09 от kallitko

# 606
  • София
SvetlaK , valentink-a  Hug
Ето, аз също не исках флорални мотиви, ама на! Сама си ги избрах Laughing
Даже в долната баня има стена на цветчета. Тази баня ми е любима Heart Eyes Ще кача снимки и на нея.

Гюлчи, да Peace Разпределителната кутия на втория етаж.
SvetlaK , ужасно е това, което ви се е случило Praynig Добре, че няма сериозни поражения по инсталациите, че..... Tired

Последна редакция: пт, 17 фев 2012, 15:06 от Ms.Gorgeous

# 607
Ms.Gorgeous, страхотно ви се получава. Супер са баните, а вратите на мен много ми харесват! Малко жълтеят на моя монитор /не знам за белия интериор/, но ми харесват.
Светле, ама нямате ли акумулатор към юпиес-а ? Юпиес-а държи максимум 2 часа, затова се вързва с акумулатор, който държи около 72 часа.

# 608
  • Балчи-Варна
Ms.Gorgeous като дойдоха майсторите да гледат за парното,казаха,че на 1 ет.кутиятя щяла да бъде в хола,а на 2 ет. в една от стаите.Аз отказах да бъдат така в стаите,а те-ама то не се личало,било наравно със стената и т. н.Мазата е били там и затова.О не като се срещнем следващия път поставям въпроса,или в коридора,или др.майстори.Знам,че има капак отгоре,но аз не искам в стаите.Там били по-пряко,айде без пряко,да пообоколи малко тръбатаи да иде в коридора.

# 609
  • София
Ms.Gorgeous като дойдоха майсторите да гледат за парното,казаха,че на 1 ет.кутиятя щяла да бъде в хола,а на 2 ет. в една от стаите.Аз отказах да бъдат така в стаите,а те-ама то не се личало,било наравно със стената и т. н.Мазата е били там и затова.О не като се срещнем следващия път поставям въпроса,или в коридора,или др.майстори.Знам,че има капак отгоре,но аз не искам в стаите.Там били по-пряко,айде без пряко,да пообоколи малко тръбатаи да иде в коридора.
Ами права си си, да Peace
И двете кутии са в коридорите, падат се една над друга.
Не съм съвсем наясно, как ви е разположението, но не виждам логика, всичките тръби да се вкарат в някоя стая и от там да тръгват из другите Thinking
То, само по себе си е най-лесто от някоя централна точка в коридора и да тръгва към стаите.
Нали нямате преходни или нещо подобно? Rolling Eyes
Но, в крайна сметка- както ти го искаш! Ако трябва ще обикалят, плащаш си! Hug

# 610
  • Балчи-Варна
Мазата е под холокухнята.Всяка стая е отделна.Откъм хола в мазата ще е котела,че като тръгнел от там и горе над хола е едната стая.И друго да питам-в коридорите имате ли радиятори?

# 611
  • София
Да бе, нашият котел е в гаража/с топла връзка към къщата/, едната кутия е в коридора на първия етаж, другата над нея на втория....
По тая логика, една трябваше да е в надгаражното помещение, другата в гардеробната.
Казвай си изискванията и това е Naughty
Ще опънат някоя тръбва повече.....не е фолософия толкова/е, ще ви се оскъпи малко/
Успех Hug

# 612
SvetlaK, хубаво е, че сте се разминала  без големи последствия. Добре е, че сподели и с нас. Даже не съм си мислила, че може да има човек такива неприятности ( може би защото още ни е рано да мислим за отоплението ).

Ms.Gorgeous,
баните са разкошни, тази с розите ми е фаворита. Страхотна е! Оставили сте до тавана празно място, то за какво е? Там плочки ли ще има или нещо друго? Нишата за какво ще я използваш? За подреждане на нещо или? Много обичам ниши, та ми се иска да направим при нас тук и там по някоя и друга ниша , я в спалните, я на таванската стая...
Бях забравила, че искаш светли интериорни врати, смятах, че са цвета който е на дограмата ви.... Crazy Вратите са много хубави, както и цвета. Според мен няма защо да се ядосваш.  Heart Eyes

# 613
  • София
Реа, благодаря Hug
Чакай да видиш третата Flutter
Това над плочките вече е измазано, финосано, чака боя Peace
Отказах се от окачените тавани. Нишата много я исках, ще си редя джунджурии на нея  Laughing. Исках и на другите бани, но там широчината на гипсокартона не е голяма и нишите щяха да са ню ню и кичозни Peace
Вчера сложиха и первазите на вратите, та съвсем ги захаресах, какво да правя Hug
Спирам със спама Blush  bouquet

# 614
О, аз не виждам спам  Rolling Eyes

Ms.Gorgeous, значи няма до тавана да има плочки, а ще се завърши с боя? Сигурно ще стане интересно. Окачени тавани и аз не харесвам.

Мислихме скоро вътре как да бъдат стените - замазка и боя или направо да залепим гипсокартон. Аз хич не харесвам гипсокартона. Представям си как някой от нас без да иска може да направи дупки е стената, я, децата с играчките, я ние с някоя мебел........ Mr. Green
При вас как е?
Гипсокартон? Замазка?

Общи условия

Активация на акаунт