Януарските деца, радват се на есента! (24)

• 30 746
  • 724
  •   1
Отговори
# 570
  • ул. "Мечтание"
МАлей, и Захариев чете "за Милото"...Ей сега вече Лейди Ейнджъл ни уби  Laughing

Whistling Whistling Whistling
Нямаме нищо общо!

Но мисля да дресирам Тропчо, даже и да му ги носи чехлите на Милуту:

Цитат
А аз, в негова услуга, научих котката да лежи върху чехлите му, за да са му топли. Не и стига ентусиазма, за да му ги носи...

# 571
  • В две тъмни очички
Хахахха и аз зърнах как Захариев се е заровил в "Милото", ама скромно си замълчах  Mr. Green Вие пък го издадохте! Лейдито ни утрепа да знаете!

Каква е разликата дали ще я отбия сега или след 3 месеца, щом пак няма да мога да давам кисело мляко  newsm78 Хич не си мисляте , че не ми е мъчно , че ще я отбивам, дори напротив! Онзи ден като си говорих с Боби (ММ) по тази тема, накрая ревнах!  Cry Толкова мило ми става като я гушна и тя сладко, сладко зацока и се успокоява! Само като виждам как влия кърменето и на двете ни...а то ще свърши ...и пак ми се реве. Изследванията на урината не са добри , демек не съм излекувала микроба гаден... Tired Ще трябва да пия АБ, който не е съвместим с кърменето. Според уроложката трябва да го започна веднага, аз обаче искам първо да отбия Влади и то постепенно! Не искам от днес за утре. Разбира се, обаче, няма и да чакам още2-3-4 месеца. Иначе ако можех , може би, бих я почакала до към година и 2-3 месеца.... Въпреки , че това никак не значи, че тогава няма пак да ми е мъчно!

# 572
  • Пазарджик
И аз се чудя ,къде сте newsm12
викам си много лежерно го дават днес момичетата,а вие какво сте правили Laughing

# 573
  • sofia
Бубе, много съжалявам за случилото се. Жалко, че трябва да отбиеш детето, предполагам ти е много тежко.

# 574
  • ул. "Мечтание"
Бубе, какъв е антибиотика, който трябва да пиеш?

# 575
Бубе, а колко време трябва да продължи лечението или не се знае?
Идва ми на ум да цедиш ( ако не е прекалено дълго), за да подържаш лактацията. А Влади е голяма вече, по-големите деца трудно се отбиват и има възможност да суче след АБ.  Peace

# 576
  • Сандански
Ха,добра вечер!

Само ви попрочитам цял ден и аха да седна и нещо излезе за вършене Crazy

За кърменето и аз тези дни си мислех как ще ми липсва Sad А пък как ме е страх да не се отбие докато ни няма,въпреки че и той като майка си е пристрастен.
Бубе  HugАко е наложително да пиеш АБ не се кахъри - все пак на Влади и трябва здрава мама.На този или на по-следващ етап все ще ти е тежко да спреш кърменето,но щом има здравен проблем няма друг начин PeaceА за киселото мляко и аз ти писах,че не ни влияеше добре с АД.Но ти си се консултирай и с док и я наблюдавай как и влияе. Peace
Иначе аз пробвах с айрян и резултата беше хвърлено с все сила шише и рееееееееев ooooh!Пак се приспахме с цокане CrazyИ това само вечер - през деня няма проблем да не цока за приспиване,но като види че ме няма сигурно ще се примири Peace

Ели(Бебеш) пробвах с песни и музика,но става само за през деня вечер не върши работа Peace

Хайде лека,да ходя да лягам,че едно главоболие ме гони цял ден Tired

# 577
абе само на мен ли не ми е интересна тази тема за милото?
да бяха истински случки, да, ама то къде успешен, къде (в повечето случаи) неуспешен хумор...

# 578
абе само на мен ли не ми е интересна тази тема за милото?
да бяха истински случки, да, ама то къде успешен, къде (в повечето случаи) неуспешен хумор...
Из Клюкарника списването е много по-особено. Да не кажа много особено.
Сигурно затова ти е странно.
Много от нещата, които са описани в тази тема са иронизирани неща, които са писани преди там и в бившия ДиС. Peace

# 579
# 580
Ох, Бебеш, само тази су бях оставила за утре. Със сълзи се смея направо  Joy hahaha Joy

# 581
  • Варна
Ползвате ли уред за готвене на пара? Много се чудя дали да не забърша ей този. Храната става ли вкусна на пара?
Хм, http://technomarket.bg/products/09040706/tefal-vs-4001 този има ваничка за ориз...

# 582
  • Пазарджик

Ох ,Бебеш с това направо ме уби,лягам си със сълзи на очите ама от смях rotfImbo Joy

# 583
...
МАлей, и Захариев чете "за Милото"...Ей сега вече Лейди Ейнджъл ни уби  Laughing
Е аз на нея ѝ четях.  hahaha

# 584
Каза, че ще те намери!  #2gunfire

Хахахха и аз зърнах как Захариев се е заровил в "Милото", ама скромно си замълчах  Mr. Green Вие пък го издадохте! Лейдито ни утрепа да знаете!
...
Бубе, само ти ме разбираш!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт