Нямаме нищо общо!
Но мисля да дресирам Тропчо, даже и да му ги носи чехлите на Милуту:

Хич не си мисляте , че не ми е мъчно , че ще я отбивам, дори напротив! Онзи ден като си говорих с Боби (ММ) по тази тема, накрая ревнах!
Толкова мило ми става като я гушна и тя сладко, сладко зацока и се успокоява! Само като виждам как влия кърменето и на двете ни...а то ще свърши ...и пак ми се реве. Изследванията на урината не са добри , демек не съм излекувала микроба гаден...
Ще трябва да пия АБ, който не е съвместим с кърменето. Според уроложката трябва да го започна веднага, аз обаче искам първо да отбия Влади и то постепенно! Не искам от днес за утре. Разбира се, обаче, няма и да чакам още2-3-4 месеца. Иначе ако можех , може би, бих я почакала до към година и 2-3 месеца.... Въпреки , че това никак не значи, че тогава няма пак да ми е мъчно!
А пък как ме е страх да не се отбие докато ни няма,въпреки че и той като майка си е пристрастен.
Ако е наложително да пиеш АБ не се кахъри - все пак на Влади и трябва здрава мама.На този или на по-следващ етап все ще ти е тежко да спреш кърменето,но щом има здравен проблем няма друг начин
А за киселото мляко и аз ти писах,че не ни влияеше добре с АД.Но ти си се консултирай и с док и я наблюдавай как и влияе. 
Пак се приспахме с цокане
И това само вечер - през деня няма проблем да не цока за приспиване,но като види че ме няма сигурно ще се примири