Направихме си една разходчица по обяд,малката я проспа,ама как се прибрахме и отвори очички
Сега вилнее из къщи,пълзи,изправя се по легла,шкафове,пада,реве,сяда,лапа всичко до каквото се добере и пак отново,и отново... 
dimara
Бързо до минава
Неприятно,но започвайте лекарствата и ще се оправи детенцето 
Анабела - Много хубава деЦка.Със здраве да расте бебка в нея и скоро да я напълните /гледам двуетажно легълце
/За спането - малката спи когато е навън.В къщи през деня - най-много два пъти за по 1-1,30 ч.
За говоренето - казва тата,мама,ната,ам,дааа.Знае и показва лампичката с пръстче и гледа към нея.Сега я уча да покаже колко голяма ще порасне

Играчки - от каката имаме като за десет деца.Така,че сега не купувам.Досега съм взела само едни рингове,които на кака й навремето ги изхвърлих /може би към две годишна възраст/.
Миимаа Честито ви първо зъбче

Даде ми идея за легло,че се чудя като ще местим Божидар в детската как да сместя 3 легла

Абе тия жени що се ограничават само с този биологичен отпадък, и по-често тялото им изхвърля разни неща .....
Коша за боклук редовно се изпразва - я от Рая, я от котарака.
И вече сладко сладко спи
" И явно се усетиха че имам дете и ме зарязаха
Уж казват, че е от заболяването, ама.... знае ли човек.
Абе живот и здраве да се роди и второто , тогава ще го мисля! А вие, хайде да я напълните скоро!