Професионални серии за коса - 24

• 46 998
  • 721
  •   1
Отговори
# 330
Ако е възможно цялостен арсенал. Blush

Да,ползвам термозащитен спрей,но не знам до колко е защитен,защото е на Syoss. Laughing

# 331
  • Пловдив
Sassie вземи си друга защита на по изпитана марка, Syoss не си заслужава според мен Peace

# 332
Да,да ще си взема,изобщо искам да си подновя изцяло продуктите за коса,с по-качествени.
Затова и потърсих съвет тук в темата,за да знам какво да вземам,да не е просто наслуки,както съм правила досега.

# 333
  • в 1001-та нощ
добави и еластисайзер и фиберсютик терапия Peace

керстиновия спрей на ЧИ и коприна

изобщо - оглеждай се за финиш продукти с кератин  Peace

# 334
  • в 1001-та нощ
JIZEL фоин или плътен косъм  newsm78

# 335
  • в 1001-та нощ
tinki-winki преди шампоана може еласрисайзер, шампоан бейн сатин на керастаз, грижата с отмиване - кератинова и след това без отмиване кератинов спрей и коприна  Peace

# 336
Аз си описах на предната страница косата,но исках мнение за реконструкторите на Джовани.
В крайна сметка поръчах копринения,дано остана доволна.
И все пак,може ли да припомня за състоянието на косата си,за да ми препоръчате и други продукти. Blush Peace

С фин/тънък косъм е.Боядисвам я руса.Суха е,но по скоро в краищата,даже в последно време са ми проблем,защото се късат.В корените се омазнява бързо.Изправям я почти постоянно с преса.
Ами,горе-долу това е по общо казано и накратко. Peace
Ще съм ви много благодарна,ако ми помогнете в избора на точните продукти. Embarassed 

bouquet

Виждам, че Алена е препоръчала продукти за финиш, както и Еластисайзър и Файбърсютик.

+ 1 и от мен.   Hug

Отделно, подходящ шампоан за теб мисля, че би бил комбинирания на Керастаз - Биотик.   Peace

http://zlatnaribka.com/shampoan-za-chuvstvitelen-skalp-za-kombin … -ml-414-3343.html

Много добре измиващ скалпа и хидратиращ дължините.   Peace

Маска:

http://zlatnaribka.com/maska-za-suha-kosa-loreal-intens-riper-20 … -ml-236-1556.html

или

http://zlatnaribka.com/maska-za-tretirani-kosi-chi-moisture-shin … -ml-277-2000.html

Която и да вземеш, си мисля, че няма да сбъркаш.   Peace

Може да има още предложения, разбира се.   Hug

# 337
Апропо сухи краища/мазни корени - моята коса е от този тип и тъкмо поръчах тези продукти.Фен на Шварцкопф Про откакто ползвах серията за руса коса.

http://www.feelunique.com/p/Schwarzkopf-Professional-BC-Bonacure … g-Treatment-200ml
http://www.feelunique.com/p/Schwarzkopf-Professional-BC-Bonacure … ing-Shampoo-250ml
http://www.feelunique.com/p/Schwarzkopf-Professional-BC-Smooth-S … othing-Milk-125ml

Вмомента съм с Джойко серията за боядисана коса + Гудуел лив-ин крем,но на втория ден косата вече е загубила обем и свеж вид. Whistling

# 338
  • в 1001-та нощ
на мен BLONDME изключително ми хареса, без да има мат поддържа цвета и блясъка изключително без да утежнява  Peace

# 339
Много ви благодаря за предложенията!   Hug Страхотни сте,Feeling,a.l.e.n.a!   bouquet
Започвам малко по малко да си ги набавям. Ще пиша после,как се отразяват на моята косица. Peace

А само да попитам още нещо,последно...Има ли вероятност кератиновият спрей на Чи + коприната и термозащитен спрей,и всичкото това да "натежи" на косата ми? Защото съм с тънък косъм. Peace

# 340
Добро утро! Сега нямам много време да пиша, но само набързо да си изкажа впечатленията от новите продукти:

Този път пропуснах еластаизера.

Беин Сатин 2 - мирише ми приятно, но след Лакме имах чувството че никаква пяна не прави. Но не това е важното. Много хубаво се усеща косата след него. Доволна съм. Peace

Лайт Vital - за мое щастие изобщо не се оказа тежък за моята коса, даже напротив. В комбинация със шампона дадоха чудесен резултат. Косата остана супер мека и хубава, но не лигава и тежка. Heart Eyes

За съжаление нямам все още коприната, така че сложих едно маслце на Глис, уж за подхранване.

И накрая Small Талк за обем. Алена няма нужда да се притесняваш вече  Party хе-хе, много съм доволна. Вярно че не си изправих косата, но моята принципно е чуплива и и направи стахотен обем, точно толкова колкото ми се искаше (не прекалено) и си остана все така мека. Вече втори ден си имам обем.
Само се чудя, не знам от къде но някъде чух/четох че продуктите за обем изсушавали косата. Така ли е? Thinking

# 341
Анч, страхотен блясък - определено аз нямам такъв.  Confused Щом не ползваш такива продукти, значи определено е до ген! Леле, завидях!  Mr. Green thumbsup

Feeling, пробвах Кат без балсама. Ефектът беше осезаеми по-твърда и жилава коса. Не знам дали такъв трябва да е ефектът, не знам дали ми хареса като усещане, но така и така си имам балсама и ще продължавам да си ги ползвам в комбинация.

Иначе да ви кажа не знам дали от лосиона за скалп на ФК или от Кат протеина на Редкен, но откакто ползвам тези два продукта (близо месец) забелязвам намаляване на косопада! Преди ми падаше по една топка по време на измиването и една след макса/балсам, а после и още косми падаха след финиша. Сега топката е една и то значително по-оскъдна!  Peace  Е за ъжаление все така си цъвти и къса, но предполагам от пресата поне 2 пъти седмично (заради работа) няма как. Sad Поне успях да се преборя да не ме топират за обем!  Crazy

Момичета, как разбирате, когато косата е хидратирана, "прекалено хидратирана" или пък има "прекаляване с протеините" ?

# 342
Честито на всички ви за придобивките!! Аз все още обмислям една по-голяма поръчка,жалко,че няма на едно място нещата,които искам-едните са в рибката,другите във ФЮ. За рибката направо ме е яд да поръчвам,то едно,че една идея по-скъпо,ами доставката я измервам в ампула например Mr. Green
Така,аз понеже сега съм в процес на пробване на различни продукти днес се измих с Бейн Сатен 2 и сложих финиша с коприна на Чи. Бейн Сатена...не знам дали ми хареса,не ми омекоти,изглади или нещо да усетя по-различно косата си,може би не е подходящото нещо за мен в момента newsm78 Пак ще се измия с него,ще видим,може би и защото не ползвах маска от същата марка,но определено фаворит прдължава да ми бъде шампоан и маска на Дийп Кеър.
Сега идва ред на коприната-чудя  се колко емотикона да сложа Flutter Flutter Party Party Party Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Веднага става любим продукт! Косата ми действително е като коприна,а третирана колкото си щете-боядисвана 3 пъти за месец,сешоар+четка всеки път при миене+честичко и преса.Супер гладка и подредена е!!! А как мирише самооооо Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 343
Има ли вероятност кератиновият спрей на Чи + коприната и термозащитен спрей,и всичкото това да "натежи" на косата ми? Защото съм с тънък косъм. Peace

Спрейчетата са леки, но с коприната трябва да внимаваш. В началото - по мъничко, докато усетиш точно какво количество ти е необходимо. Ако прекалиш, тя утежнява.   Peace    Hug

♥МамаНаПанда♥ , супер!   Hug   Да, ефектът от КАТ трябва да е точно такъв.   Peace
Относно понятията, всеки усеща за себе си, привикваш и започваш да разпознаваш.   Peace
При мен, когато е доволно хидратирана, я усещам мека, но и витална.   Peace
Когато е прекалено хидратирана, се сляга и замърсяването й е по-бързо(мия я на 2 дни).
При прекаляване с протеините, започва да се чупи и е мнооого остра - няма как да сбъркам усещането.   Peace

# 344
a.l.e.n.a  ,опраделено съм с фин косъм даже към момента мн .фин в краищата.Когато ми е мокра косата са едни такива изгорели и оплетени Sad Единственото нещо което ме спасява е това че имам обем в корените и добре че е той иначе..... Cry
Ще се радвам и на съвет  и от теб,как да използвам това което имам и какво още да си набавя?

Общи условия

Активация на акаунт