Професионални серии за коса - 24

• 46 998
  • 721
  •   1
Отговори
# 345
  • Пловдив
Аз да се похваля пак  Mr. Green Вчера се подстригах малко над раменете ии с реконструктура на Чи иии кристалите на Лакме много добре ми седи косата:) + че пада по-малко като е по-късичка, почти преборих косопада благодарение на  Vichy .. Сега нито преса ползвам, нито сешоар ии косата си седи както си трябва(моята е къдрава)  Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes    Макар че скоро ще правя поръчка и си мисля за кератиновия спрей на Чи, нали той има термозащита Confused Защото на Лакме i-Tool изобщо не ми харесва   Crossing Arms  Помня предната ми фризьорка ме мацаше с някакъв крем, който мирише точно 1:1 като карамел, съответно и аз цялата миришех на карамел и прави косата изключително хубава, мека, жилава  Heart Eyes Grinning Някой да има представа кой е той ?

# 346
Помня предната ми фризьорка ме мацаше с някакъв крем, който мирише точно 1:1 като карамел, съответно и аз цялата миришех на карамел и прави косата изключително хубава, мека, жилава  Heart Eyes Grinning Някой да има представа кой е той ?
С кои продукти работеше?Като чух аромат на карамел и Heart Eyesискам да пробвам това кремче, звучи по описание на действие като Лореал Абсолют Рипер термо-възстановяващото мляко, но то определено не мирише на карамел.

# 347
  • Пловдив
Със сигурност не беше на Лореал  Thinking За съжаление ще трябва да чакам седмица някъде, за да мога да я попитам, че тя замина за чужбина Sad Много се надявах някой от тук да се сети за какво говоря  Mr. Green

# 348
Със сигурност не беше на Лореал  Thinking За съжаление ще трябва да чакам седмица някъде, за да мога да я попитам, че тя замина за чужбина Sad Много се надявах някой от тук да се сети за какво говоря  Mr. Green
Би ли споделила с нас,след като я питаш?

# 349
  • Пловдив
Разбира се   bouquet

# 350
някои да е ползвал на Schwatzkopf Q 10 серията,интересуват ме главно шампоана и спрея за коса Grinning Grinning Rolling Eyes Rolling Eyes

# 351
Да аз съм използвала тази серия на Шварцкопф -хубава е,всъщност и другите серии са мн. хубави и овлажняващата и подхранващата сигурно зависи от косата и ефекта който се очаква. От серията
Q 10 имах шампоан,маска и сатенения спрей.
1.Шампоан-измива добре,косата е леко твърда след него някак.
2.Маска- овлажнява косата,но не я омекотява определено по скоро има приглаждащ ефект.
3.Спрей-осеща се леко мазен ,косата е подредена и тежка ,но по твърда някак.
Като цяло   хубава серия страхотен аромат  траен ,но не за проблемна коса според мен,моите очаквания бяха други по скоро за омекотяване към онзи момент.Естествено то си зависи от косата де -моята е суха,изрусявана всеки месец с тънък косъм .Когато споделих с фризиор той ми каза че е по скоро за зряла коса(каквото и да значи това Simple Smile)Дано да съм помогнала Wink

# 352
 Е може ли да объркам думата-фризьор ,пууу Banghead

# 353
в дясно има бутон "редактирай"

# 354
Има ли вероятност кератиновият спрей на Чи + коприната и термозащитен спрей,и всичкото това да "натежи" на косата ми? Защото съм с тънък косъм. Peace
Спрейчетата са леки, но с коприната трябва да внимаваш. В началото - по мъничко, докато усетиш точно какво количество ти е необходимо. Ако прекалиш, тя утежнява.   Peace    Hug

Hug

# 355
Да питам и за тази маска ...мнения ?
http://zlatnaribka.com/maska-za-silno-iztoshtena-kosa-kerastase- … -ml-296-3398.html
Дали ще е подходяща за мен  newsm78

# 356
JIZEL много ти благодаря,то и моята е суха и тънка,само дето не е изрусявана,зна4и ще я пропусна тази серия,за сега 4акам новите протеини в рибката..пък после ще видим #Crazy #Crazy

# 357
JIZEL останах с впечатление,че очакваш омекотяване и приглаждане,едва ли Архитекта ще ти даде това усещане,мисля,че е за уплътняване по-скоро. Прегледай сериите Oleo Relax  и Nutritive,ако държиш на Керастаз.

# 358
Аз не мога да се отърва от тези люспички  ooooh!

# 359
  • в 1001-та нощ
.. ..А само да попитам още нещо,последно...Има ли вероятност кератиновият спрей на Чи + коприната и термозащитен спрей,и всичкото това да "натежи" на косата ми? Защото съм с тънък косъм. Peace

ами не е като да ползваш текстуриращ спрей, но на мен не ми натежават, условие е да не прекаляваш  Peace

Общи условия

Активация на акаунт