Професионални серии за коса - 24

• 47 000
  • 721
  •   1
Отговори
# 75
  • в 1001-та нощ
aiki_ira  Hug да се каже "протеин" е много общо  Peace има доста видове протеини и действието им е различно, например - копринените хидраатират - задържат влага в себе си, а пшеничните, соеви и от този тип зърнени култури - втвърдяват  Peace и доста други има - например картофени и т.н.

така, че от тази гл.т. можеш да ползваш продукт с друг тип протеин, ако искаш повече втвърдяване - всеми САТ спрея на редкен, вита цимент - концентрат ...или друг концентрат, който е само протеин - без масла  Peace

фиберсютик е добра идея ....може да въведеш друг продукт - по-напред във времето  Peace

# 76
Благодаря за добрите насоки АЛЕНА   bouquet

# 77
Честита нова темичка   bouquet .Днес ще изпробвам на Чи шампоана,хидратиращата маска с термо защита и серума.Надявам се да остана доволна.Вчера се загледах,че в Метро има професионални серии на Лореал за коса,някой вземал ли си е от там,дали са оригинални  newsm78

Изпробвах си поръчката.Шампоана ми изми идеално косата,чак започна да скърца,но ми се струва,че това стана от това,че изтървах по голямо количество на ръката си.Маската много ми хареса,косата ми стана супер мекичка,хидратирана и лесна за разресване.Серума също много ми хареса.Само не ми допадна как миришат.Косата ми е изрусена на кичури и поради тази причина ми се заплиташе и самите кичури са сухи,но проблема ми се реши,определено останах много доволна.Преди ползвах Лумино контраст на Лореал,но ефекта от Чи определено повече ми хареса  Hug

# 78
Някой да е ползвал този шампоан? Може ли да ми дадете линк към състава му?
http://zlatnaribka.com/shampoan-protiv-kosopad-za-iztynqla-kosa- … -ml-297-3316.html

# 79
Честита нова темичка   bouquet .Днес ще изпробвам на Чи шампоана,хидратиращата маска с термо защита и серума.Надявам се да остана доволна.Вчера се загледах,че в Метро има професионални серии на Лореал за коса,някой вземал ли си е от там,дали са оригинални  newsm78

Изпробвах си поръчката.Шампоана ми изми идеално косата,чак започна да скърца,но ми се струва,че това стана от това,че изтървах по голямо количество на ръката си.Маската много ми хареса,косата ми стана супер мекичка,хидратирана и лесна за разресване.Серума също много ми хареса.Само не ми допадна как миришат.Косата ми е изрусена на кичури и поради тази причина ми се заплиташе и самите кичури са сухи,но проблема ми се реши,определено останах много доволна.Преди ползвах Лумино контраст на Лореал,но ефекта от Чи определено повече ми хареса  Hug

Чудесно!   Hug
Не разбрах обаче за кои продукти на Чи става въпрос.   newsm78

# 80
Благодаря ви Simple Smile ами задържа се последния път,да видим... Hug

# 81
  • Пловдив
Аз да се похваля и оплача  Grinning
Ползвах реконтруктура на Чи ии съм определено доволна - хареса ми като ухание, косичката ми стана мека (нищо против нямам, тъй като се заплиташе ии имаше определено сухота, което ме дразни, а сега си е ОК), ползвах гоо със затопляне и престояване 20мин Wink
Също мноооого ми харесаха, направо съм влюбена в кристалите на Лакме Deep Care  Heart Eyes
Но нещо термо спрея не ми допадна, става ми една такава твърда косата ... не исках нищо осезаемо, но после видях, че има степен на фиксация 3  Crossing Arms Голяма съм блейка  Mr. Green 

# 82
Аз благодаря със закъснение  Blush на Алена и Feeling за мненията си.   bouquet
Но като седна на PC-то и дъщеря ми веднага се лепва тя да сърфира  Crazy, нито мога да пиша, нито да чета, от малка и тя НЕТ мания като мама и тати  Grinning Затова все пиша след полунощ, когато вече спи Grinning

Определено еластисайзера остава и се насочих към фиберсютика и милк шейка.

# 83
Честита нова темичка   bouquet .Днес ще изпробвам на Чи шампоана,хидратиращата маска с термо защита и серума.Надявам се да остана доволна.Вчера се загледах,че в Метро има професионални серии на Лореал за коса,някой вземал ли си е от там,дали са оригинални  newsm78

Чудесни новини  Hug, а ти се беше притеснила, че маската не е "маска", а балсам  Flutter

# 84
  • в 1001-та нощ
Nadeto... Hug  много се радвам за теб  Peace

Feeling мисля, че за инфра - говорим  Peace

# 85
Аз изпробвах вече бустерите на Керастаз като комбинирах

http://zlatnaribka.com/koncentrat-vitaciment-zazdravqvane-na-fib … -ml-412-3354.html
http://zlatnaribka.com/buster-jonium-dylboko-podhranvane-kerasta … -ml-412-3349.html

Много добре ми се отрази на косата, перфектно плътна, здрава. Но другия път съм хвърлила мерак на лилавия концентрат.

# 86
  • в 1001-та нощ
а как процедира като нанасяне - щракваш бустера в ампулата и впръскваш  newsm78

също - какво ползва - преди и след това  Heart Eyes

# 87
Люлякова   Hug   и аз се нареждам на опашката за подробности.   Heart Eyes
Резултатът от диагностиката ми е концентрат Олео-фюжън  +  бустер Серамиди, но смятам да опитам и обратната комбинация - т.е. твоята.   Simple Smile
Ще ми е много полезно да споделиш още.   Hug 

# 88
Какво представлява този милк шейкnewsm78

# 89

Общи условия

Активация на акаунт