Професионални серии за коса - 24

• 47 000
  • 721
  •   1
Отговори
# 90

Благодаря Feeling , добре ми звучи  Peace

# 91
 Hug

Измих се с бейн де форс. Слага се бустерчето върху ампулката, завърта се и после се премахва горното капаче. Използвах разпръсквалце от предишните ампули, но то не пасва напълно, така че на дънцето на шишенцето остана съвсем малко количество, което изсипах върху косата.

Маска умишлено не сложих, за да видя ефекта, а и за да е по-изпръхнала косата. Но след това нанесох малко еликсир ултим на Керастаз и изсуших със сешоар. Да, по-впечатляващ е резултатът в сравнение, с която и да е маска.  Heart Eyes

# 92

Чудесни продукти са.   Heart Eyes

Hug

Измих се с бейн де форс. Слага се бустерчето върху ампулката, завърта се и после се премахва горното капаче. Използвах разпръсквалце от предишните ампули, но то не пасва напълно, така че на дънцето на шишенцето остана съвсем малко количество, което изсипах върху косата.

Маска умишлено не сложих, за да видя ефекта, а и за да е по-изпръхнала косата. Но след това нанесох малко еликсир ултим на Керастаз и изсуших със сешоар. Да, по-впечатляващ е резултатът в сравнение, с която и да е маска.  Heart Eyes

Hug    bouquet

# 93
  • в 1001-та нощ
Мерси, Люлякова   bouquet аз след ампула винаги слагам маска, заради кондиционирането на косъма след терапията - в терапевтичния ефект не се съмнявам  Peace ; а и все ми се струва, че 1 ампулка не ми стига  newsm78

Feeling не зная дали си обърнала внимание, че в указнията за ултрасоника - има 1 схеми на прилагане: 1) с маска; 2) с двукомпонентна терапия; и 3) с концентрат  Mr. Green

тъкмо да приложим третата схема  Mr. Green

# 94

Feeling не зная дали си обърнала внимание, че в указнията за ултрасоника - има 1 схеми на прилагане: 1) с маска; 2) с двукомпонентна терапия; и 3) с концентрат  Mr. Green

тъкмо да приложим третата схема  Mr. Green

О, да.   Crazy  Забелязала съм. Такава ми беше идеята и за двете комбинации.
Разконспирира ме!   Hug

Ще приложим схемата обезателно.   Hug

# 95
  • в 1001-та нощ
аз от превода на български нищо не можах да разбера  ooooh! да не говорим за "картинките"  Joy hahaha добре, че има оригинално упътване, а дори оипсваше и 3 схема  Mr. Green

не съм гледал диска, но ще го пусна довечера, като заспи малкия

всъщност  Peace в случая прилагаме третата схема, която не е преведена (не че има нужда и без превод човек няма да се справи, но все пак  Mr. Green  е идея, която не бива да се подценява  Peace )

# 96
Диск ли?   newsm78
Аз нямам.   Confused

Има ли как да го качиш някъде, ако ти е удобно разбира се?    bouquet

# 97
Ще обясните ли за тези схеми и на мен?  Blush
Аз все още нямам пресата и нямам упътването нито на български, нито на английски.
Каква е разликата между различните начини на ползване на пресата?

# 98
Сега трябва да излизам, но по-късно ще потърся къде съм качвала снимки с методи на нанасяне. Ако не намеря, ще снимам пак.   Peace   Hug

# 99
  • в 1001-та нощ
Feeling ще гледам да го споделя някъде  Peace

B & C, в къщи скенерът се прецака, ако не успея сега д асканирам - ще го направя от офиса утре и ще кача  Peace (специално да се вижда и в чужбина   bouquet )

не е някаква философия - има 3 схеми, в едната се ползва маска или друга кремообразна грижа с отмиване, при втората 2 лосиона или продукт от 2 компненти, а при третат е концентрат

измитата коса се разделя на 2 сектора/кичура - широки до 5 см и дебели до 2см (за да може утредът да ги обхване, като ширина), а колкото са по-тънки по-добре

започва се на 2 см от корена и се минава към края бавно - за около 15 секунди, хубаво е да се задържа по краищата  Peace всеки кичур се мина вапо 2 пъти, като се обръща уреда - от едната страна е инфраред, от другата е ултразвук, така, че ако кичурът има външна страна и вътрешна - първия път едната се минава с ИР плочата, а другия път с УЗ  Peace

след като приключиш - изчакваш малко и измиваш  Peace

препоръчват да се суши с антристрес сешоар на марката, ама това  ooooh! ooooh! Sick

сега ще видя скенера   Peace

# 100
препоръчват да се суши с антристрес сешоар на марката, ама това  ooooh! ooooh! Sick
a.l.e.n.a, благодаря!   bouquet
А какъв е този сешоар? Нещо не разбирам какво имаш предвид, не разбирам емотиконите накрая  Blush
Ти пробвала ли си го този сешоар?
И още едно въпросче имам  Blush По колко време ви отнема да си минете цялата коса с тази преса? Май се иска голямо търпение  Mr. Green
Веднага щом се прибера в България ще си я купя  Grinning

# 101
  • София
момичета, ако разнеса на суха коса арганово масло дали мога да ползвам ултрасоник пресата отгоре - в упътването е показана употребата и върху мокра коса плюс продукт, та се чудя дали има смисъл да експериментирам newsm78?Да не би пък дейктвието на пресата да е ефективно само при намокрена коса?

# 102
Честита нова темичка   bouquet .Днес ще изпробвам на Чи шампоана,хидратиращата маска с термо защита и серума.Надявам се да остана доволна.Вчера се загледах,че в Метро има професионални серии на Лореал за коса,някой вземал ли си е от там,дали са оригинални  newsm78

Изпробвах си поръчката.Шампоана ми изми идеално косата,чак започна да скърца,но ми се струва,че това стана от това,че изтървах по голямо количество на ръката си.Маската много ми хареса,косата ми стана супер мекичка,хидратирана и лесна за разресване.Серума също много ми хареса.Само не ми допадна как миришат.Косата ми е изрусена на кичури и поради тази причина ми се заплиташе и самите кичури са сухи,но проблема ми се реши,определено останах много доволна.Преди ползвах Лумино контраст на Лореал,но ефекта от Чи определено повече ми хареса  Hug

Чудесно!   Hug
Не разбрах обаче за кои продукти на Чи става въпрос.   newsm78
CHi infra

# 103
  • в 1001-та нощ
ето упътването сканирано  Peace Hug    bouquet

http://prikachi.com/images/848/4010848w.jpg
http://prikachi.com/images/849/4010849t.jpg
http://prikachi.com/images/850/4010850h.jpg

трите странични в отделен линк, понеже са големи - не ги качвам, като образ  Peace

B & C - производителите препоръчват да се ползва техния сешоар, всяка марка се опитва да ти напомни, че трябва да ползваш всичките им продукти, за да има пълен успех, а реално не е съвсем така  Mr. Green

виж на техника 1 - т.5 накрая е споменато  Peace ("за по-добър резутат при сушенето да се ползва техния - еди какъв си сешоар"  Mr. Green )

като време отнема поне 20 мин - защото се къпя сутрин преди работа ....ставам в 6ч., трябва да орпавя себе си, малкия и т.н.. ... няма време за глезотии, но виж, уикенд  бих си поиграла повече  Peace

love79  newsm78 според дистрибутора - се препоръчва да се ползв аи за финиш - с  кератин, масла ... уредът ще спомогне продуктът да навлезе и запечата косъма; аз не съм пробвала, защото не се изпавям;

мислила съм си с кератинов спрей и после да суша, но  newsm78 май няма да е скоро

Последна редакция: нд, 06 ное 2011, 17:14 от a.l.e.n.a

# 104
a.l.e.n.a, много благодаря за снимките!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт