Професионални серии за коса - 24

• 47 005
  • 721
  •   1
Отговори
# 240
  • Бургас
Здравейте дами и аз  ще  моля за помощ Simple Smile косата ми не е боядисвана, тънка, накъсана, чуплива към къдрава без  обем заплита се в краищата и скалпа бързо се омазнява

Нуждая се спешно от съвет  Peace

Благодаря ви предварително  Peace

P.s в момента имам и  косопад мисля,че е от стрес  newsm78

Последна редакция: пт, 11 ное 2011, 00:09 от gicka

# 241
  • Във въображаемия ми свят
Благодаря ви за съветите...

Днес ще разгледам отново и ще направя поръчка.... след това ще давам отзиви  Laughing

# 242
♥МамаНаПанда♥, колко пъти ползва до сега протеина КАТ? Важно уточнение, което съм пропуснала да направя е, че при мен, осезаемият ефект дойде след като започнах да го ползвам малко по-интензивно - горе-долу всяка седмица. Първите пъти усетих само леко уплътняване, само толкова. Същинското втвърдяване беше след като започнах да го ползвам през миене.   Blush  Ефектът при мен обаче беше твърда, корава чак, коса. Не го препоръчвам.   Peace
Ако ти обаче имаш желание, опитай и така, може да даде ефект.   newsm78
 Hug

Друга подробност е опитът на някои дами, с тънки коси, с протеините. Те казват, че при тях не се получава. Коси всякакви...   Peace   Hug

Точно така го ползвам - на всяко миене, което се случва между 2 и 3 пъти седмично. Знаеш ли какво си мисля? Нали ти ми беше казала да ползвам КАт в комбинация с балсама (поради притеснения от прекалено втвърдяване и заплитане). Балсамът обаче наистина СТРАШНО омекотява косата! Може би повече или поне колкото маската за изтощени коси на Лакме и Еластайзера! Мисля, че ако НЕ слагам балсам след Кат протеина косата ще е по-твърда. Последния път когато сложих Кат, беше в комбинация с ампулата Форс Вектор. Съответно после само изплакнах, без балсам и косъмът стана по-твърд. Предполагам основната причина в случая си беше Форс Вектора (защото подобен, макар и не толкова драстичен, ефект имах преди от шампоана Форс Вектор). Но следващия път мисля да пробвам Кат без балсам след това.  newsm78

# 243
Термопротекторът на Кевин Мърфи - уникален! Все още не знам колко наистина предпазва, но е супер лек. Ползва се и на мокра и на суха коса, и преди сешоар и преди преса, като се пръска непосредсттвено преди термообработка, пресата сеплъзка хипер леко, съответно изобщо не лепне и не фиксира, което бяха част от изискванията ми след ползване на продукта на Лакме.  Crazy
Мама на ПандаТова ли имаш впредвид Аз искам точно такъв ефект-гладка коса,пресата да се плъзга свободно! Придава ли блясък,както обещават в ревюто?

Точно този! Препоръчвам го!  Peace Изглежда тооолкова лек, че чак се чудя наистина действа ли по предназначение. Laughing Дано да! За блясък не знам.  newsm78 Честно казано не знам как изглежда "бляскавата" коса. Моята винаги е мека, еластична, с хубав рус цвят, но не знам "блести" ли.  Whistling  

Чета, че някои са ползвали маски с АЛКОХОЛ. Само по логика алкохол в каквато и да е козметика не ми звучи добре. Моля споделете какъв е смисълът от него при продуктите за коса, какъв е ефектът? Наистина ли е ок?  newsm78

протеините от житните втвърдяват (соя, чито, овес....), картофените също,  копринените хидратират

А ако имам нужда и от двете? И от малко втвърдяване и от хидратация?  newsm78

Последна редакция: пт, 11 ное 2011, 10:28 от ♥МамаНаПанда♥

# 244
  • в 1001-та нощ
ползваш и двете, заедно или поотделно  Peace

# 245
♥МамаНаПанда♥, прилагам снимка на моята коса, защото моята фризьорка всеки път коментира блясъка на косата ми, а и не само тя.  Embarassed Честно казано това е единственото, което харесвам в нея.  Mr. Green
http://imageshack.us/photo/my-images/189/pc220016.jpg/

# 246
♥МамаНаПанда♥, прилагам снимка на моята коса, защото моята фризьорка всеки път коментира блясъка на косата ми, а и не само тя.  Embarassed Честно казано това е единственото, което харесвам в нея.  Mr. Green

Страхотна е!   Flutter   Heart Eyes 

Но следващия път мисля да пробвам Кат без балсам след това.  newsm78

Добре си решила, опитай така наистина.   Hug

# 247

Много красива 

# 248

Предпоагам,че я боядисваш и за това има този блясък  Peace

# 249
Имам снимки с естественият ми цвят и там блясъка си личи.  Peace
Била съм и руса- блясъка си го имах. Mr. Green Но като се боядисах в тъмно определено е по- силен.

Заредили са в ЗР нови продукти на Шварцкопф.

# 250
Анч, косата ти изглежда прекрасно!  Hug

Аз отивам да пробвам cellular  Grinning

# 251
 Hug Hug Hug
Благодаря ви, момичета!

Чакаме отзиви за cellular-a.

Аз не мога да дочакам продуктите на Аphogee вече. Нямам търпение.  Crossing Arms no Mr. Green

# 252
  • Бургас
Момичета  моля  препоръчайте  ми продукти  по горе е  поста  ми   bouquet

# 253
Здравейте дами и аз  ще  моля за помощ Simple Smile косата ми не е боядисвана, тънка, накъсана, чуплива към къдрава без  обем заплита се в краищата и скалпа бързо се омазнява

P.s в момента имам и  косопад мисля,че е от стрес  newsm78

Не съм от най-запознатите, но ще се опитам да помогна, а по-вещите нека да ме коригират  Peace

За накъсването ти трябва протеин - има най-различни протеинови реконструктори - разгледай в и-нет. Това мисля, че доста дами са споделяли, че е добро: http://zlatnaribka.com/krem-protiv-nakysvane-na-kosata-redken-ex … -ml-104-1819.html Също протеинът ще поуплътни тънкия косъм  Peace

За заплитането - заложи на хубава, богата маска с балансирано съдържание на протеини, масла и силикони и хубав финиш - от личен опит, а и най-препоръчвано е коприната на CHI. За маска евентуално това: http://zlatnaribka.com/maska-za-ukrepvane-na-kosata-loreal-age-s … -ml-377-1828.html или http://zlatnaribka.com/maska-za-slaba-kosa-lakme-active-250-ml-104-1739.html, също аз лично харесвам много продуктите на CHI като цяло - коприна, шампоан, маска  Heart Eyes

Общо взето, трябва ти мек, балансиран шампоан, грижа с отмиване, финиш и протеинови грижи (реконструктори) или пък ампули (фиберсютик, реню Ц, вита-цимент). Ако ползваш топлина за прическата - задължително термопротектор. За косопада - ампули и/или добавки. Като цяло всичко е индивидуално, разгледай златна рибка - продуктите са много добре тематично подредени според различните нужди - разгледай по интернет. Това е, което мога да кажа аз, дано се включат и по-разбиращи  Hug  bouquet

# 254
  • Бургас
Напрваво се побърках  искам да поръчам ,но не мога да си стиковам нещатата  кое да избера.
Бих искала: Шампоан,балсам,няколко апмули  и  този  спрей с протеина звучи добре  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт