Професионални серии за коса - 24

• 46 999
  • 721
  •   1
Отговори
# 375
Feeling, това ли е протеина: http://zlatnaribka.com/protein-v-dve-stypki-za-silno-iztoshtena- … -ml-424-3399.html
и трябва ли да се комбинира с това: http://zlatnaribka.com/keratin-2minuten-rekonstruktor-aphogee-23 … -ml-424-3403.html

Чакам включване и пускам поръчката.  Hug

Протеина е това, да.   Peace
Обаче, да ти кажа честно, идея си нямам дали трябва да се комбинира с кератиновия реконструктор.   newsm78   Не, че пречи, ако имаш желание. Нали знаеш - всяка коса си има собствена "рецепта" за да се чувства добре.   Peace   Hug

Ще се поинтересувам - ще прочета насам-натам, ако искаш, забави малко, докато внесем яснота.   Hug
Аз бих си взела малките терапии:   http://zlatnaribka.com/proteinova-terapiq-komplekt-ot-2-stypki-p … -ml-424-3412.html
но и протеина - имам с доста неща да го комбинирам, за да избегна вдървяващия ефект.   Crazy

Ще чакам да споделиш какво си решила.   Hug

# 376
И аз чета все още.  Hug
Набелязах си протеина, кератина и балансиращия балсам. Четох, че е хубаво балсама да се ползва след протеина.

# 377
Много добри цени имат тези продукти ApHogee Flutter, но дали са хубави имате ли впечатления?Аз си харесах шампоана за дълбока хидратация и реконструктора с кератин и зелен чай, но сега се радвам на Макадамията, а после ако сте доволни ще тествам и тях Hug

# 378
И аз чета все още.  Hug
Набелязах си протеина, кератина и балансиращия балсам. Четох, че е хубаво балсама да се ползва след протеина.

Точно този балсам е втората стъпка от малките дози.   Peace  Т.е. същите неща, но в малки опаковки за едно ползване.   Simple Smile

Много добри цени имат тези продукти ApHogee Flutter, но дали са хубави имате ли впечатления?Аз си харесах шампоана за дълбока хидратация и реконструктора с кератин и зелен чай, но сега се радвам на Макадамията, а после ако сте доволни ще тествам и тях Hug

Много добри отзиви има за тях, казват, че протеина им е най-силен.   Peace
Сега много бързо трябва да изчезвам, но довечера пак ще пиша, защото тествах балсама Макадамия и съм със страхотни отзиви.   Heart Eyes   Hug

# 379
Feeling, ще чакам когато имаш време да споделиш Hug

# 380
Аз ползвам редовно Афоджии и наистина смея да кажа, че това е най-силният протеин от всички, споменати в темата. И да - от него косата наистина добива твърдост, дори моята супер фина, тънка, права и изрусявана коса. Ползвала съм само първата стъпка - протеина, без хидратиращия балсам. Вместо него слагах маската на Редкен Екстрийм. Не смятам, че би имало огромна разлика, ако сложа и балсама на Афоджии, но сега смятам да го поръчам. Наистина е много важно косата да се изсуши грижливо със сешоар след нанасянето на продукта. Другата важна особеност е да си купите или намерите някакво шише с пулвелизатор и там да сипвате количество от протеина. С впръскване се слага много по-равномерно и не лепне на пръстите. Предупреждавам - протеинът е адски лепкав, мога да го сравня с пилинг маската.

На второ място - това е единственият протеин, след който усещам осезаема нужда от хидратация и подхранване. Т.е. да слагам тежка, богата маска (протеиновата на Редкен е точно такава - микс от протеини и липиди) и да използвам маслен и силиконов финиш. Най-добре се почувствах след като сложих за финиш тестер от арганово масло.

И за финал - особено правите коси е хубаво след терапията да се изправят добре със сешоар, косата да се изпече. Защото протеинът подсилва и втвърдява косъмът. А особено при русите коси има много малки, тънки, стърчащи и накъсани косъмчета, които ако не са пригладени с богат финиш и хубав сешоар щръкват. А като щтръкнат, създават усещане за изпръхнала и изтощена коса, макар реално тя да не е такава. Няма да сбъркате ако точно преди терапия с Афоджи сложите еластисайзер, или реню С...или ако щете - разтопено кокосово масло.

# 381
Чета, че миризмата на протеина била много неприятна.  Rolling Eyes Така ли е наистина?
И обмислям дали да взема балсама или по- скоро маска Intense Repair щом има толкова силно втвърдяване след това.  Rolling Eyes

# 382
Аз ползвам редовно Афоджии и наистина смея да кажа, че това е най-силният протеин от всички, споменати в темата. И да - от него косата наистина добива твърдост, дори моята супер фина, тънка, права и изрусявана коса. Ползвала съм само първата стъпка - протеина, без хидратиращия балсам. Вместо него слагах маската на Редкен Екстрийм. Не смятам, че би имало огромна разлика, ако сложа и балсама на Афоджии, но сега смятам да го поръчам. Наистина е много важно косата да се изсуши грижливо със сешоар след нанасянето на продукта. Другата важна особеност е да си купите или намерите някакво шише с пулвелизатор и там да сипвате количество от протеина. С впръскване се слага много по-равномерно и не лепне на пръстите. Предупреждавам - протеинът е адски лепкав, мога да го сравня с пилинг маската.

На второ място - това е единственият протеин, след който усещам осезаема нужда от хидратация и подхранване. Т.е. да слагам тежка, богата маска (протеиновата на Редкен е точно такава - микс от протеини и липиди) и да използвам маслен и силиконов финиш. Най-добре се почувствах след като сложих за финиш тестер от арганово масло.

И за финал - особено правите коси е хубаво след терапията да се изправят добре със сешоар, косата да се изпече. Защото протеинът подсилва и втвърдява косъмът. А особено при русите коси има много малки, тънки, стърчащи и накъсани косъмчета, които ако не са пригладени с богат финиш и хубав сешоар щръкват. А като щтръкнат, създават усещане за изпръхнала и изтощена коса, макар реално тя да не е такава. Няма да сбъркате ако точно преди терапия с Афоджи сложите еластисайзер, или реню С...или ако щете - разтопено кокосово масло.

Благодаря за включването!     bouquet   Надявах се да пишеш впечатления, защото помня, че го ползваш.

# 383
Няма защо - това са просто впечатленията на моята коса след продукта. Хубаво е да се ползва през седмица-две, а не веднъж месечно, както препоръчват в сайта. Може да останете с впечатление (след ползването му) за някак вяла коса, но усещането е измамно, косата става здрава и хубава. понякога ефектът се открива чак на следващото измиване. Сега съм в чудене за този продукт http://www.aphogee.com/Essential_Oils_Hair.aspx Нещо не разбрах дали следва да се ползва като масло преди миене (нещо като еластисайзер или като реню с) или може и като лек финиш след миене. Обмислям да го взема него и да го нанасям преди миене и ползване на Афоджии, но се чудя дали да затопля част от маслото предварително и да го нанеса топло върху косата си, или да го нанеса на стайна температура и след това да затопля със сешоар.

# 384
Поръчах протеина на Афоджии и Кератин 2-минутен реконструктор. За балсамът не прочетох добри отзиви в нета и го пропуснах.  Peace

# 385
♥МамаНаПанда♥ , бъркаш хидратирането с омазняването. По-честото миене е заради по-бързо омазняване и причината не е в хидратиращия или в по-редкия/като консистенция/ шампоан.

Възможно е. Точно за това попитах какво трябва да усещам, когато косата е прекалено хидратирана, но само Фийлинг сподели нейните впечатления. Wink Иначе да ти кажа ако случаят е омазняване каква пък е тогава причината за това по-често омазняване, при положение, че до преди 1 месец (когато започнах да използвам хидратиращия на Биосилк шампоан) не ми се налагаше да я мия през ден?

Нека ако може и други да споделят какво аджеба е прекалено хидратирана коса.  Simple Smile

# 386
Наблюденията върху моята коса са,че от хидратиращата с термо защита на Чи,косата ми се омазнява много бързо /налага се миене през ден/,така,че мнението ми е от прехидратиране косата се омазнява по бързо  Peace

# 387
Заредели са ApHogee в Рибката:
http://zlatnaribka.com/category/aphogee-424.html
Някой има ли мнения за марката!?

smile3525 newsm44 newsm44

# 388
Аз също поръчах протеина + няколко комбинации от концентрати + бустери.   Crazy
След постана fitblond само се чудя с какво да го впръсквам.    newsm78   Разпратих си празните съдчета с пулвелизатори и сега нямам нищо.   Confused   Надеждата ми беше само в голямата опаковка на Л2, но като се прибрах днес, лудетината Тара беше отворила шкафа извадила Л2 и му разфасовала капачката и натискащата се част от пулвелизатора. Само една тръбичка стърчи от бутилката.   ooooh!    hahaha

Обещах да пиша за балсама на Макадамия. Simple Smile
Гъст балсам е, не е воднист в никакъв случай. Мирише на дъвки, нямам представа дали цялата серия ухае така.
Пише, че престоява 30-60 секунди, аз стоях по-скоро 4-5 минути. Отмива се лесно, не оставя тежко, нито лигаво усещане. Усеща се само омекотен косъм. Забелязах, че не съдържа сулфати, нито парабени.
По мое мнение е отличен хидратиращ балсам, без отежняване. Пише, че е за всеки тип коса и е с лека, ежедневна формула, затова вярвам, че ще се хареса на повече дами.   Hug

Последна редакция: вт, 15 ное 2011, 21:12 от Feeling

# 389
  • Перник
Ох хайде и аз тук с  питанка... хидратиращия ш-н го взимам,протеина с балнсиращия балсам също,но сега се чудя има ли смисъл да взема и двата реконструктура?  newsm78 и терапевтичния спрей за блясък ли да взема или спрея с масла за блясък  newsm78 и на етеричното масло се чудя,защото съм в чужбина и направо като поръчвам да е всичко на куп  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт