Професионални серии за коса - 24

• 46 996
  • 721
  •   1
Отговори
# 390
Сега съм в чудене за този продукт http://www.aphogee.com/Essential_Oils_Hair.aspx Нещо не разбрах дали следва да се ползва като масло преди миене (нещо като еластисайзер или като реню с) или може и като лек финиш след миене. Обмислям да го взема него и да го нанасям преди миене и ползване на Афоджии, но се чудя дали да затопля част от маслото предварително и да го нанеса топло върху косата си, или да го нанеса на стайна температура и след това да затопля със сешоар.
http://zlatnaribka.com/esencialni-masla-za-kosa-aphogee-125-ml-424-3409.html  Hug

И аз се чудя с какво да го пръскам протеина. Изхвърлих много тубички с пулверизатори преди време.  Whistling Кой да знае, че ще ми трябват.

Действието на балсама на Макадамия звучи  Crazy .

Малвинка, за кои два реконструктора става дума?  Rolling Eyes

# 391
Анч, взех малка опаковка, колкото за проба, но определено ще се запася с тези продукти.    Hug
За тази опаковка става въпрос:
http://www.feelunique.com/p/Macadamia-Moisturizing-Rinse-60ml

# 392
Feeling, радвам се, че ти е харесал балсама HugАз от всичко което съм използвала до сега от маската Макадамия виждам най-голям ефект, но пък на Керазтаз нищо не съм опитвала.Наистина от тази серия косата ми живна след тормоза с три поредни изрусявания, а и аромата е много хубав и траен, на мен не мога да определя на какво ми ухае BlushДругото което, маслото наистина не омазнява и косата се суши по-лесно както обещава ревюто на продукта.

# 393
Здравейте, момичета.
Аз от вчера си имам това "съкровище" http://beautyshop.bg/product/2349/chi-komplekt-za-poddrazhka-za- … tirana-kosa-.html. За един път използване косата ми се държи супер, а и аз съм доволна. Поздрави и усмихнат ден.    bouquet
Много добре изглежда, а на какви цени са отделно? И как е след продължителна употреба? Благодаря bouquet

# 394
  • Перник
Анч,става въпрос за 2-минутния реконструктор и този със зелен чай  newsm78 Чудя се дали и двата да взема или просто няма нужда newsm78

# 395
Аз пък си харесах кератиновия реконструктор със зелен чай, но съм в чуденка него ли да взема или кератиновия мист на Чи? Thinking

Май все пак първото ще купя, тъй като хем е по-евтино, хем е по-силно като състав и концентрация. Другите продукти също изглеждат добре, но за сега не мисля че имам нужда от толкова екстремна грижа, а и съм на вълна подхранване и изглаждане на косата.

Все пак ще се радвам да прочета отзиви и за другите продукти като ги използвате, виждам че днес доста поръчки се пуснаха. Peace

malvinka88 Мисля си че и двата на веднъж биха ти дошли в повече на самата коса. Ако помня добре беше обсъждано че ако се прекали с протеина има обратното действие и косата става като каска.
Ако греша, моля, по-компетентните да ме поправят.

# 396
Хайде и аз забърсах една поръчка - протеина и кератиновия реконструктор на Афоджи(с нетърпение ще чакам Анч да докладва как й се отразяват  Hug  ), както и няколко комбинации от концентрати и бустери на Керастаз.   Crazy   Heart Eyes

# 397
Как ме зарибихте с Aphogee  Twisted Evil Набелязах си определено спрея за блясък - така и така нямам продукт с UV защита, пък и толкова силно ме изкушава да го пробвам това протеинче толкова ли е силно, колкото казват  Mr. Green Crazy
Чакам отзиви да кажете как са продуктите и да поръчвам - цената също им е доста добра  Peace

# 398
Feeling Я кажи за тези концентрати и бустерите. Като ги използваш забелязваш ли разлика? И има ли разлика между усещането ти след концентрат и бустер и преди когато само бустер си пробвала? Смисъл, заслужава ли си парите според теб въпросния бустер? Hug

# 399
Feeling Я кажи за тези концентрати и бустерите. Като ги използваш забелязваш ли разлика? И има ли разлика между усещането ти след концентрат и бустер и преди когато само бустер си пробвала? Смисъл, заслужава ли си парите според теб въпросния бустер? Hug

Чакай, чакай!   Crazy   Hug
Още не съм пробвала. В петък ги чакам и, разбира се, веднага ще направя едната комбинация. След това задължително ще пиша, ако ви е интересно.   Hug
Само бустер не може да се пробва, той е малката частица, подобна на капачка, която се завърта върху концентрата.  Wink

Люлякова беше пробвала и беше възхитена, потърси поста й малко по-назад в темата.  Simple Smile

# 400
Супер! Flutter

А иначе поста го помня, но идеята ми беше друга. Защото и самите концентрати се отразяват страхотно, та се чудя какво толкова добавя този бустер? Не само на теория, ами и на практика.
Чакам отзиви! Hug  bouquet

# 401
  • в 1001-та нощ
един вид правиш компилация от ампули/концентрат

първо въведоха принципа в Редкен (те са 1 концерн), само, че там опаковките са салонни - 500 мл и е сложно да купуваш огромни количества

а тук е по-човешко - от към дози  Mr. Green

# 402
  • в 1001-та нощ
Raulista  продуктите за обем - действат на различен принцип; едните шампони хидратиат и раздуват косъма, като го правят тежък, а други го остъргват да няма тежест и да е летлив

Kои са шампоаните които раздуват косъма?

на 1 четене се сещам за шампоана на Лакме за обем и един фруг хидратиращ (на РЕФ - 443)

# 403
  • София
момичета,харесаха ми съветите на една мацка при процедурата с протеина на Aphogeehtt, на английски са
 http://zanandrob.com/2010/02/how-to-do-protein-treatment/

дано са ви полезни Peace

# 404
  • Пловдив
Анч,става въпрос за 2-минутния реконструктор и този със зелен чай  newsm78 Чудя се дали и двата да взема или просто няма нужда newsm78
Ако си вземеш двата продукта няма да сбъркаш, доста са различни като действие и според мен не са взаимно заменяеми, а по-скоро се допълват. 2 минутния е с дълбоко действие и с него не трябва да се прекалява, за мен оптимално е да се ползва веднъж седмично като маска. Докато спрея със зелен чай е продукт, който уплътнява косъма и му придава текстура при стилизиране, формулата му се активира от действието на топлината.  Аз лично го ползвам след всяко миене и не съм забелязала натрупване и втвърдяване на косата.

Между другото относно протеина в 2-те стъпки, два пъти се опитах да пресипя част от него в шишенце с пулверизатор, но е толкова гъст и лепкав, че винаги го запушва след няколко пръсвания и в крайна сметка винаги се налага да мажа с ръце. Иначе е перфектен като действие.

Общи условия

Активация на акаунт