Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са отзивите за термо маската на SNI?
Как мога да смеся спрея Lakme L2 и кристали/коприна?
Какви са отзивите за термозащитния крем OSiS+ Softn' Straight на Schwarzkopf?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са отзивите за термо маската на SNI?
-
Как мога да смеся спрея Lakme L2 и кристали/коприна?
-
Какви са отзивите за термозащитния крем OSiS+ Softn' Straight на Schwarzkopf?
-
Какво представлява серията Lisps Ultimate и може ли да реши проблема с непокорните косми?
-
Как мога да избера подходяща маска за коса, която да използвам заедно с маската на Chi Infra?
много се радвам за теб
защото дори резулттът да е хубав, ако не е като очакваното, то има и степен на разочарование
Единственото нещо което ме спасява е това че имам обем в корените и добре че е той иначе..... 
,
.
.А иначе когато ч позвах очаквах омекотяване ,подреждане и хидратиране,но.....след шампоана получавах твърда коса,след което слагах ампула и се получаваше горе долу ок,когато слагах Маскинтенс-2 обаче никакъв ефект не получавах все едно съм взела маска от 5 лв. дори не успяваше да ми я хидратира след шампоана-тя и консистенцията ми се стори рядка
За съжаление не всяка коса може да издържи на изрусяване, сушене, изправяне, къдрене и ако искаме да имаме красиви коси, ще трябва да се съобразим с особеностите на косата ни.
.Аз по принцип се изрусявам от близо 3 години и понеже нямам здрав и дебел косъм гледам да купувам хубави бои(Колестон перфект 12/12% окс.) и се старая да ползвам професионална козметика,но предполагам в един момент косата се нуждае от много повече грижи за да продължава да е хубава.Определено много се харесвам с този цвят(за съжаление) и не ми се иска да се разделя с него .В краен случай ще мина на тъмно русо.А иначе съм с чуплива коса и ползвам сешоар на всяко миене за да се оформи хубава прическа.Вчера споделих с приятелка фризьорка за накъсването на косата и тя ме посъветва да спра с правия сешоар поне за 6 месеца и да се правя с дуфузер за да ми израсне косата и да отрежа изтощеното,понеже като се късала косата не се вижда израсналата .Има логика май......Вие какво мислите?