Рождени дни да идват вече, че зимата омръзна на АПРИЛското човече - епизод 25

• 42 164
  • 729
  •   1
Отговори
# 465
Добро утро, хора!  Grinning Hug
Рони, да ти е живо и здраво майчето!  bouquet
Страхотни са зимните фоторепортажи на Мария, и Ени и Вели. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Мамочка, все забравям да кажа, страхотни снимки от РД-то ти! Сияете, сияете всички! Heart Eyes
Вери, дано се е успокоила Вики. Confused Hug
Маймунка, стискам палци за последен път да е операцията на Ванко. Praynig Hug

# 466
   Добрютру и от мен!

Маймунка, стискам палци за Ванката, това да му е последното изпитание! Hug

Успях да видя само подстриганата Мария - красотия. Ени и Вели - за десерт. Heart Eyes

Рони, вашата баба да се радва дъълги години на здраве и детски смях...и да не си дава много зор.

Тази сутрин как ни тръгна: Мама се успа за градината на Дани, алармата на съседите се беше повредила и опищя квартала, от Столична вода идваха да засичат точно в този момент водомерите, а Калинката, който иначе се буди от едно пукване на паркета, все още спи като буба.
Онзи ден се беше залетял към мен, да ми казва нещо, но в последствие размисляйки, че има друго по - важно нещо, направи бърз кръгом с думите: " Секунда само!"
Вчера пък ми рошеше косата и ме питаше:"Мамо, колко си хубава така?"
Отговорих:"Ммм, мноого!", а той отвърна:"Ауууу, красавица!" Laughing
Много е гальовен и преди сън винаги ми казва, че много ме обича, дори безкрайно. Нощно време ако се пробуди и случайно не е залепен за мен, проплаква:" Искам бузка", т.е. да си сложи ръчичката на моята буза. И така спим. Crazy

# 467
  • София
На голяма патеричка - Да е живо и здраво името на всички отбелязали Ивановден !!!
Рони, на патеричка живо и здраво да ти е майчето, дълги години още да си се радвате взаимно   bouquet
Много ми хареса пЛинцесата  във фризьорския салон - как само царствено си седи на стола сама  Heart Eyes Аз има да мечтая за такова развитие у моята госпо'ица, която засега не дава и дума да се каже да ходим на фризьор, но напролет ще трябва някак да го преживее....

Олче, много хубав снежен репортаж си ни пуснала (и на мен ми бяха залипсвали понеделнишките ти отчети  Hug) Ще стискаме палци за тръгването на Ени на градина/ясла - не разбрах къде точно ще я пускаш.  Blush
Ма-лоло, и на Калина стискаме палци. Тя ходи вече известно време - как се чувства? Свикна ли лесно?
Жабче, и на твоите снежни пейзажи се насладих. Покажи  ни и двойните си красоти  Hug

Маймунка, ще стискаме палци за операцията на Ванко - да мине успешно и да е последна вече.  Hug Това за послушните деца в яслата, които си показват всички магарии вкъщи го виждам и аз всеки ден и то по две Simple Smile Просто като вляза вечер с двамата в блока и всички ни разбират, че сме се прибрали - докато чакаме асансьора, то е викане и гонене из фоайето...И това е само началото на вечерта  Grinning

Вери, как е Вики? Дано е спокойна вече  Hug
Деси, твойто Ани направо ми обра точките с "Кака Нели Буболинова" Толкова е сладко.  Grinning

Нанни, много любвеобилен този Кико  Heart Eyes Как само радва мама Simple Smile Гергана също много ме гушка като я взема и се обяснява в любов, докато я обличам в яслата - Мамо, много те обичкам... Мамо, лекичко гуш само (защото няколко пъти имаше гуш със засилка и мама направо залита и пада, особено, ако съм клекнала и двамата ми налетят заедно Simple Smile). Обаче любовта трае, докато не откажа нещо и тогава има - ти си лоша мама. Гледам много да не се засягам и обяснявам защо не може и кога ще може, но това не пречи да си недоволства малкото ми инатче.  Mr. Green

Усмихнат ден на всички !

# 468
# 469
  • София
Ауу, Дееес, колко сте порасналии. Ах-нах. Party
Пу пу пу пу. Heart Eyes

Jiema, в наше село няма ОДЗ, та направо ще е градинарка, лепката моя. Rolling Eyes

Нани, така, така... Mr. Green Ние гальовен зет сме си поръчали, тамЪн... Blush
Да го нацелуваш.

ma_lolo, снимки на ски-екскурзията няма ли? Blush
А чоколина каза ли, защо не пише тук (след националната среща...)? Rolling Eyes

Благодаря за хубавите думи към моите гарджета. ЦалЮф! Hug

# 470
Прекрасни дечица си имаме Мария, Ени и Вели и муцунка Ани за десерт  Hug
от нас снимки като оправят титулярния комп  Twisted Evil
Много стиснати палчета за Ванко дано тази операция му е последната  Hug
Рони да е жива и здрава майка ти  и дълги години още да ви радва малко на патеричка  Embarassed
Кико голям гальовник да го нацелуваш Нани
Аз нали ви се похвалих че Мади вече си "спи" в леглото, ами взе че поомня как тя ще спи в леглото си а Ники при мама  Twisted Evil
Тази нощ се пробуждам към 4 и не мога да мръдна като шунка в мачкан сандвич  ooooh! при легло 220см трите спим в моята половина  Twisted Evil като всяка иска да е до мама . Много се провалям Никол научи Мадлен да цока биба и сега пък я върна обратно на спалнята не знам как да реагирам  Tired

# 471
Да ви разкажа днешните ни приключения с яслата.
Ако помните седмицата преди  коледа пуснах за първи път Калина на ясла. Тръгна с голямо желание и без никакви проблеми. После дойдоха празниците и ученическата ваканция и не съм я пускала на ясла.

Тази сутрин обаче все едно имах друго дете. Още от вкъщи за нищо на света не искаше да тръгва за ясла. Криеше се из къщи, не даваше даже да я облека. С много рев и тръшкане отидохме на яслата, а там на вратата ни върнаха, защото от вчера групата й е затворена. Има стомашно-чревна инфекция и ХЕИ е взело проби за изследване. Докато не излязат резулт., не можем да я водим.

Калина е изклщчително доволна, а на мен сърцето ми е свито, защото не знам другата седм. как ще бъде, а аз се връщам на работа.

# 472
Здрвейте момичета,
така така като чета да не се коркам че и ние спим в леглото на мама.И си търсим мама.Днес се ококорих в 5 ч и мойто чудо и то се събуди към 6- 3о като периода в който не бях в леглото се промрънкаваше  Wink.

# 473
Изобщо даже! Цяла нощ съм на разположение за "монов чай"- чай с лимон и да нагласям "гафсата"- възглавницата.

Ангел от 3 годинки ще е на частна градина в квартала, сега събират група. Казва, че било готино, но ще го видим от 1 май. Дотогава попива от възрастните като гъба.

Шейната не се хареса, защото се объща. Та- доста съм заякнала, нося синковеца на рамене в родопски сняг до колене и окото ми не мига.

Ако не стане сто кила до пролет-лято, може да го отнеса до една близка старопланинска хижа с хубаво ядене.

# 474

Вери, дано се е успокоила Вики. Confused Hug

Не е. Rolling Eyes
И Габи да не остане по-назад и тя каза, че се страхува ooooh!

# 475
Благодаря ви за поздравите!  Heart Eyes  bouquet
Ох, това любвеобилно баш-наборче!  Heart Eyes Heart Eyes
Belbey, как е Тамир? Избиха ли вече качествено пъпките? Как го понася/те?
Дано да е махната инфекцията в групата на Калинчето.  Praynig И успех от другата седмица.  Hug
Дани, тайфунките все някога ще се стиковат.  Wink
Олче, успех на Амината!
Вери, има ли някаква причина, заради която да е така Вики? Някое ново проблемно детенце, което да ги тероризира? Някой възрастен да ги строява?  Hug Confused Габи предполагам, че прихваща вълната и вниманието към Вики й се отразява.

Заспиването при нас е ритуал с гушкане. Иска си малко да си цокне, после вода, за да ми благодари. После си скрива ръчичката в деколтето ми на топличко. Помръдва, докато се намести, удря ми една мечешка прегръдка, завира носле в гушата ми и отнася плувката. Аз пея някакви приспивни песнички (тази за седнала Калина под дърво в градина задължително  Wink). Днес ще видя какви въшки е имала по дупето, че се е наложило каката да ги отупа.  Laughing Изключително мило порти персонала. "Мамо, госпожите не облякоха шушлека на МаЛия. Мамо, госпожите заблявиха да й сложат лькавичките." Аз нищо не коментирам, но на следващия ден доброто дете ми снася, че е била със шушляк и ръкавички. Та сега на дневен ред е уточняването за въшките в дупето.  Laughing Ако се чуе за изключено от ЧЯ дете, да знаете чие е.  Laughing

# 476
Мале, колко се е изписало, никакъв шанс да наваксам! Надниквам за мъничко да ви кажа "Здрастииии"  wavey
Мен ме пооперираха по спешност средата на декември, така че имам извинителна причина за отсъствието!  Joy

# 477
И да почерпя за 1вата ни месечинка от раждането на бебе Емили Heart Eyes

# 478
Честито на бебе Емили да е все така кротичка и много да ви радва всички   bouquet
Ние вързахме седмицата на ясла къде с рев къде без мина
Исках да кача и снимки да ги видите с дядо Коледа ама не стана  Thinking после ще опитам пак

# 479
Мимето, аз съм пропуснала раждането, но пък да ви е честита първата месечинка! Всяка следваща да получаваш все повече усмивки от малкото съкровище!
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт