Рони, Дани, дано и при вас болежките бързо да отшумят!
Олче, браво на Ени за бързата адаптация, то си е за черпене!
Все така да продължава с желание да ходи!Аничка, супер торта!Честито на мъжа ти със закъснение!Да ти е жив и здрав!
Чоколина, браво на каката ви!Голяма гордост си е това!

Ние сме добре, нашата одисея продължава.Вече всеки ден давам по 200,, 300лв за преводи, легализации, печати...ужас!Много съм задобряла във ваденето и легализирането на всякакви документи.Също и по всички визови въпроси!Спокойно мога вече да си търся работа в някое посолство!
Определено Ния е съпричастна с моите тревоги.Няма как да е иначе.Много й се отразява и това, че непрекъснато живеем на различни места.То е едно пътуване, местене, багажи...Опитвам се да се сдържам пред нея, но въпреки това детето вече си е голямо и разбира всичко.
Много ми липсва мъжа ми!Не съм вярвала, че ще ми е толкова тежко.Нямам търпение да се съберем.Колкото и ужасно да е в Катар, няма по- ужасно от това да живеем разделени.Честно казано изобщо не мога да разбера семействата, които си живеят така по принцип.
Хубави почивни дни от нас!

Дано сами да се вклю4ат да се похвалят! А ина4е много се умилих докато 4етях-Деси например споделяше,4е са били на видеозон и лекарката е видяла,4е Ани ще бъде с устни4ки като на Анжелина Джоли