Рождени дни да идват вече, че зимата омръзна на АПРИЛското човече - епизод 25

• 42 134
  • 729
  •   1
Отговори
# 450
Честит празник на всички малки и големи именници!!! bouquet
Със здраве да си носят имената и да са много безгрижни и щастливи!

....установих колко голяма е станала.
Същото забеляза и Митко(нелъжитко Laughing) вчера. Точната реплика, отправена към мен, беше: "Ти забелязала ли си Анелия колко голяма е станала?!" Thinking (гримасата беше точно такава, дълбоко замислена  Laughing) А аз се замислих, че Сашко беше на точно тази възраст, когато се роди тя и ни се струваше така голям, а какво бебе е бил...
А обръщението "принцеса" така й приляга на Мария, не ти ли е малко неудобно да ползваш други?  Laughing Whistling Анелия е "Кака Нели Буболинова", голяма радост е когато човек нацели и трите й имена. Crazy А за отстояването на собственото мнение на пЛинцесата си ми взела думите от клавиатурата! Grinning
Поемче, разведри ме рано-рано. Mr. Green След като водих Сашко на ушен лекар преди около 2-3 години  Embarassed, за да провери дали чува, вече не ме тревожат бананите в ушите. Даже баща му свикна.  Joy Избирателно чува, наистина когато се е вглъбил в нещо (игра, книжка, филм), сякаш е на друга планета, но то и аз съм така...  Blush Анелия като че ли все още не е усвоила "нечуването", даже напротив  ooooh!, чула-недочула, все дърдори, клюкари всички и за всичко... чува неща, които не трябва дори...което не го е разбрала си го доизмисля... доста е досадна. Да не кажа, че в затвора може вкара човек с приказките си. Laughing
Io_io, Сашко имаше въображаема приятелка малко преди да стане на 3 години. Дори ме беше поуплашил малко с това, защото ме викаше в стаята вечер след като си е легнал да спи, защото му пречела, говорела му (Митко беше в Испания тогава и със Саши бяхме сами). Показваше ми я (в посока тавана на стаята) и беше много разочарован и учуден, че не я виждам. Rolling Eyes Питах го страхува ли се от нея, а той казваше: "Не, тя ми е приятелка"...  И така всяка вечер, в продължение на няколко седмици може би.
При нас снощи беше страшно, на последния етаж сме и имах чувството, че вятърът ще отнесе покрива, такъв пукот се чуваше. Сутринта видях, че комарникът на единия прозорец го няма, откършил се е и е изхвърчал. Не искам да си помислям каква поразия може да е направил, дано не е. PraynigTired И дъжд вали, ужасно е. И аз мечтая за сняг (за децата пък да не говорим), Жабче, благодаря за зимния пейзаж.  Nature Snowman

# 451
  • Някъде там...
Йо йо, нормално е да станат по-агресивни и раздразнителни децата като тръгнат на ясла. Това "нормално" така ми се иска да го сложа в кавички... защото е отражение на това, че детето донякъде се чувства изоставено от родителите, а в яслата отношението към него е различно.  Tired Като посвикнат вече не са такива всеки ден, но пък при нас се случва редовно след като следобедна смяна е била една определена леля. Бялата леля, както я наричат децата. Тя е сопнато, намръщено, мрънкащо и вечно неодовлно същество и това се отразява на децата.

А за порастването - и Йоана изведнъж се източи. Не съм я мерила скоро, но изведнъж скочихме в дрехи с размер 104 см, та даже и някои от тях й късеят вече,  някак много бързо мина през предния размер за 98 см. Даже купих нови столчета за кола вчера, защото главата й вече взе много да стърчи и скоро май ще се наложи да сменям старите. 

# 452
Освен всичко, което изписахте за тръшкането, инатенето и нечуването Анито и лъже  Rolling Eyes Понеже главно лежа и все ми се носи нещо в леглото, тя често отива в кухнята и казва че аз искам нещо, а всъщност на нея й се е прияло. Вчера баща й се кара, че бута ключа за бойлера, а го ремонтира в момента, тя знаеше, че той е втора смяна на работа и каза " ти отидеш работа, аз бутам там, ти не можеш да ме видиш"    Shocked
Незнам доколко е правилно, но в момента й се налагам за някои неща, защото си мисля, че после ще й бъдат като навик, например прибирането на играчките.
Ще дописвам по-късно, мисля за първи път от 5 дена да отида до магазина,а мъжо ще ми прави компания  Mr. Green

# 453
Жабче! Честит рожден ден на патеричка!!! Много здраве и любов!!!
Честити всички именици от вчера!!! По-специално, Дани Нетева и Дани на Nanny!
Честито на малки Жабчета, Ивка, Иван на Маймунката, Иво на Мара Каси, Ива на Браунай, която съвсем ни забрави  Crossing Arms и на всички ,които празнуват днес!!!

Аничка! Палци не сме ги пускали, и нямаме такова намерение!!! Simple Smile Анито не "лъже" изобщо!!! Недей така да казваш! Твоето дете е просто много находчиво!  Heart Eyes А и на по-късен етап се приготви за много фантазии. ПРи това момичета обичат да нафантазират нещо, в което после искренно вярват! Така, че не можеш да ги разубедиш после  Heart Eyes

Десиии, "кака Нели Буболинова"  Joy Ще го запомня да кажа на следваща среща, този път да не ми избяга!

Днес моята свекърва празнува рожден ден, обаче не можах ме да стигнем до тяхното село  Sad Снежко се развихри така,че остави баба и деди без ток, обаче не се дават да ги замъкнем в Пловдив, предпочитат да готвят на газ и да палят дърва, само и само да не ни притесняват ooooh!  
Пък баща ми се обади,че в Минск топло +10 градуса, и всички се радват на мека зима  Shocked

Поем, за "глухота" при децата... Това е доста срещнато явление, което с години се задълбочава. АЗ някой път мисля,че още малко и се превърна в папагал. Дори често забелязвам, как започвам да повтарям всичко по два пъти на други "слъшащи " хора newsm78 ПРи Маги изобщо, действа само възпитание "от противното". Т.е. ,ако искаш нещо да се направи, препоръчай й да не го прави... Мишенка- голяма душичка, но с такъв пример пред очите си, и тя някой път прави като кака глупости. Търпение, това е...

# 454
  • Лудогорието
Поздрави от малкия именник Иван!
Благодаря за пожеланията за здраве, ще са ни от полза. Ние вече определихме последната дата за операция-15.02 в Токуда. Дано да е последната  Praynig
Иначе Ванката е пушка-от 20.11.2011 до момента се разболя около Коледа и то не толкова сериозно  Simple Smile Влезе ми в положение детето, нали си нямаме баба на разположение. Живот и здраве ще се върне утре от София.
Той все още ходи на ясла и за сега той и още 2 момчета са най-големите в групата. Започна да говори по бебешки  Rolling Eyes Ще ми се когато приключим с болничния престой да го преместя в градина.
Започна да ми отговаря  Shocked Опитва се да се налага за всичко с рев, което много ме изнервя. Нищо не помага-говорене, увещания, заплахи, мълчание.... Дано да е някакъв период и скоро да отмине. Лелите в яслата твърдят, че никога не създава проблеми и е много кротък и послушен.
Да ми е жив и здрав!  Heart Eyes
Честит имен ден на всички именници!  Hug

# 455
  • Някъде там...
Маймунка, стискам палци всичко да мине добре и повече да не ви се налага да лежите в болница!  Praynig

Поемче, хайде нов репортаж и от днес сутринта, снегът спря.  Mr. Green Оттук до края.

# 456
Жабче  Hug репортажите са страхотни! Разглеждайки снимките мога да се пренеса в побеляла сф   bouquet тук продължава да е кално кафяво и за радост на Сами с гооолеми локви  Crazy Стигнали сме до консенсус - на излизане локвите се заобикалят, на връщане в локвата пред входа е позволено да се направи на маймуна  Joy В началото се правех на срамлива и пораснала и тихо и притеснено наблюдавах дивото скачане в локвето...вече поумнях- и аз скачам и се смея   Mr. Green
 Излизамена кална разходка, че му се стяга душичката в къщи. Хубав ден на всички!

# 457
Поемче, не се излагай. Скачай си на спокойствие в локвите. Разказвала съм ви, че само одобрителни погледи съм срещала за моето подканване да не пропуска локва.
Сефтосахме Марчето с фризьор. страшен кифлинг си отглеждам.  Heart Eyes Mr. Green
Малко разни-най-разнообразни снимки пускам.  Grinning
Със задоволително лошо качество са, но правени с подръчни материали.  Embarassed
http://www.snimka.bg/?album;aid=645959

# 458
Ха добро утро най сетне без деца и мога да се разпиша  Mr. Green
Честита нова година нека децата ни са здравички и по послушнички
Честито на всички имали повод да празнуват  bouquet
Благодаря за поздравленията послучей иненния ми ден  Hug
Мади и Ники изкараха страхотна 3 седмична ваканция в къщи да не се разболяват в яслата и бабата за нейн кошмар се разболя направо не и се прибираше в къщи на жената  ooooh!
Резултата мама си лекува най добре децата явно за тях аз съм повече от лекар щото ги оправих за два дни с хомеопатия избрана от мен  Crazy
Получиха много подаръци и голяма игра настана /и голем кютек за играчките, ама това отмина/
Днес отидоха за пръв ден на ясла само с мен , таткото ни остави пред градината че закъсняваше за работа държаха се много добре Мади дори влезе в групата преди да и обуя обувките  Mr. Green
Като пишете за нечуващи деца аз имам 2 броя  Joy ако ме чуят он третия път съм щастлива затова всяко изречение повнарям минимум по 4 пъти като се опитвам да надвикам какафонията  hahaha
Не писах през това време че мойте пораснали дечица не ме остават за секунда постоянно трябва да играем на нещо да пеем и танцуваме и в тази връзка да ги похваля тази година научиха 2 зимни песни Снежинки и Баба зима аз не мислех че са им по възможнастите особенно втората но те ме изненадаха много приятно като ми ги изпяха без подсказки от моя страна . В малкото време когато спяха готвих и чистих и време не оставаше за нищо като прибавим че и двете спят с мен и се продължават да се будят по хиляда пъти на нощ , ако някой реши да отмени мама още при първото събуждане е изгонен от стаята  Twisted Evil е това е мама си е мама Поддържат ме моментите в които ги виждам усмихнати да се прегращат и целуват и като ми кажат " мамо много те обичкам теб" и се мобилизирам .
Моя копм се счупи и пиша от един който ме нерви ама милия много е старичък  ooooh!
Приятен ден на всички аз отивам да развалям коледната украса и да си пооправя къщичката след три седмичния погром  Hug
ПП Маймунке ти неи знаеш ли че послушните в яслата трябва като ги вземем да си покажат всичките инати и маймунджелъци  Joy

# 459
И аз нямах търпение да пусна днес Вики на ясла. Не беше ходила от миналата година Grinning
Бяхме за 3дни в Трявна и там си показа всичките рога. Направо Twisted Evil
Тази нощ се събуди със страхотен вик. Първо викаше мен, а после търсеше татко й да я пази. Никога досега не е викала татко си. Сънувала кошмар, трепереше цялата като лист. Взех я при нас в спалнята и 1 час не можа да се успокои и не спира да трепери. Имало някакъв лош, който я хапел по крака Sad Ама много изплашена беше, такова чудо досега не се е случвало. Сутринта като я събудих още помнеше и до яслата все за този лошия говорехме, как тати ще го убие с пушката и как ще го изгоним в затвора/гората. Много ми беше мъчно за малкото ми човече.

# 460
  • София
Порицана бях скайп-но от форумска дружка Heart Eyes, че се губя, и реших да се поразпиша.

Не пасуваме от общите тенденции Mr. Green - "избирателното слушане", буденето нощем (което е съчетано с идване при мама, където и да се е усамотила да спи... Twisted Evil), кошмарите и градинските вълнения. Тези дни ще и пускаме изследвания, и когато станат готови, ще си имам и аз градинарка. Rolling Eyes

поемче, много ми бе интересна повдигнатата от теб тема, както и споделеното по нея. Не се бях замисляла по въпроса, тъй като на мен това поведение ми се струва супер нормално за дете на тази възраст. И хич не се вживявам и притеснявам. Blush
Може би защото имам база за сравнение с баткото, и от бебе я следя Елината за притеснителни и съмнителни прояви. Rolling Eyes Здрави да са само, другото ще го израстат. Praynig
Иначе и в наШто фемили има лееко изкилиферчени Laughing представи, от страна на таткото, на който му се струва, че само нашите деца "не чуват", разхвърлят и вдигат врява. Хареса ми тук една приказка, че само този, който прекарва най - много време в ролята на гледачка може да съди. Пак ще кажа - здравички да са ни, да побеляваме от щуротии, не от лоши работи... Praynig

Дебна от време на време снимчици във ФБ и се радвам на порасналите муцунки. Много са ни хубави дЯцата, пу пу пу, нали са си наши. newsm76
Момите едни дългокоски, едни прически... нашата го раздава много скромно откъм коса, лятото я подстригах и досега почти не и е пораснала. Трябва да направим пак един стайлинг Mr. Green, че ужасно се заплита и проскубва "гривата" отзад.

Сефтосахме Марчето с фризьор. страшен кифлинг си отглеждам.  Heart Eyes Mr. Green

rotfImbo rotfImao rotfImbo
ронка, да я нацелуваш по гЯволитата физиономийка сладка. Голяма ми е хитруша.

Дес, като гледах за тези ветрища по новините, и първо за вас се сетих. Rolling Eyes

ани4ка, как сте с бебка (нещо ми подсказва, че ще е мома, да видим дали ще се изложа... Blush), много красива станала тази Андреа, като изписана. Heart Eyes Нацелувай я и ти по сръчните ръчички.

Мамочка, вашите снимки винаги са били наслада за оЧото, драсвай по - често тук, че липсваш.

Последното за всички не-дотам-редовни се отнася. Crossing Arms

Ето няколко много снежни кадри, за нямащите си "НАГ" (сняг):
Ох сняг, ох кЕф. Mr. Green
Новата страст: ГоУааам снеШен чУвек. Laughing
Снежни съзерцания х 2.
Дивотийка в мечешки костюм.
Джуджан.
Прегръдки и цАлуФки.
Косматата щерка. Laughing

# 461
Ей това е вече истинско Олче!  Grinning Heart Eyes
Моето майче днес навършва 60! Да ми е жива и здрава!  Heart Eyes

# 462
  • София
Eee, ронии! И тя ли е козичка? Grinning

Да ти е жива и здрава, дълги години да си гледа любимата внучка с много мерак и любов. Наздраве от наШта маса. Mr. Green Party  bouquet

# 463
Рони да ти е живо и здраво майчето поне още толкова  Mr. Green
Олче прекрасни са Ени и Вели, много пораснали и милички ми се виждат, завиждам ви за хубавия сняг Mr. Green

# 464
Здравейте и от мойта позачезнала особа.
Ние се завърнахме от ски ваканция в Добринище. Беше много снежно и весело. Освен компанията, с която заминахме, там се видяхме с schokolina и прекрасното й семейство. Много хубаво си прекарахме, а Пипо и Мони са невероятни сладури.

Рони, честит юбилей на твоето майче. Да е много здрава и щастлива с всички вас.

Олче, чудни снимки си пуснала.

Калина от утре я пускам на ясла, а аз от понеделник се връщам на работа. Това е около нас. 

Общи условия

Активация на акаунт