Със здраве да си носят имената и да са много безгрижни и щастливи!
(гримасата беше точно такава, дълбоко замислена А обръщението "принцеса" така й приляга на Мария, не ти ли е малко неудобно да ползваш други?
Анелия е "Кака Нели Буболинова", голяма радост е когато човек нацели и трите й имена.
А за отстояването на собственото мнение на пЛинцесата си ми взела думите от клавиатурата! 
Поемче, разведри ме рано-рано.
Избирателно чува, наистина когато се е вглъбил в нещо (игра, книжка, филм), сякаш е на друга планета, но то и аз съм така...
Анелия като че ли все още не е усвоила "нечуването", даже напротив
, чула-недочула, все дърдори, клюкари всички и за всичко... чува неща, които не трябва дори...което не го е разбрала си го доизмисля... доста е досадна. Да не кажа, че в затвора може вкара човек с приказките си. Io_io, Сашко имаше въображаема приятелка малко преди да стане на 3 години. Дори ме беше поуплашил малко с това, защото ме викаше в стаята вечер след като си е легнал да спи, защото му пречела, говорела му (Митко беше в Испания тогава и със Саши бяхме сами). Показваше ми я (в посока тавана на стаята) и беше много разочарован и учуден, че не я виждам.
При нас снощи беше страшно, на последния етаж сме и имах чувството, че вятърът ще отнесе покрива, такъв пукот се чуваше. Сутринта видях, че комарникът на единия прозорец го няма, откършил се е и е изхвърчал. Не искам да си помислям каква поразия може да е направил, дано не е.

И дъжд вали, ужасно е. И аз мечтая за сняг (за децата пък да не говорим), Жабче, благодаря за зимния пейзаж. 
и на всички ,които празнуват днес!!!
Анито не "лъже" изобщо!!! Недей така да казваш! Твоето дете е просто много находчиво!
А и на по-късен етап се приготви за много фантазии. ПРи това момичета обичат да нафантазират нещо, в което после искренно вярват! Така, че не можеш да ги разубедиш после
Снежко се развихри така,че остави баба и деди без ток, обаче не се дават да ги замъкнем в Пловдив, предпочитат да готвят на газ и да палят дърва, само и само да не ни притесняват
ПРи Маги изобщо, действа само възпитание "от противното". Т.е. ,ако искаш нещо да се направи, препоръчай й да не го прави... Мишенка- голяма душичка, но с такъв пример пред очите си, и тя някой път прави като кака глупости. Търпение, това е...