Рождени дни да идват вече, че зимата омръзна на АПРИЛското човече - епизод 25

• 42 178
  • 729
  •   1
Отговори
# 495
Почерпете се за здравето на мой мъж

Тайфунките днес ги пратих на ясла само за днес че имах работа / те вече са добре но ще останат в къщи да не лепнат нещо друго  ooooh!/и цяла нощ не спаха  Ники си наспа в 1 а Мади в 3 и явно толкова съм им омръзнала че още в 5,30 искаха да тръгваме към градината  Mr. Green
Цяла нощ приспиваха кукли и Йорита а те се били наспали  Twisted Evil
И две снимчици с дядо коледа

# 496
Дани Нетева, честит му празник на твойто мъж! Да се радва с пълни сили на прекрасното женско присъствие вкъщи!   bouquet

Честито и на всички (други) знайни и незнайни именици!  newsm67

Рони, имаш стиснати палци от мен!  fingerscrossed

# 497
Дани, да ти е жив и здрав мъжът!  bouquet
Много са сладки Мади и Ники! Heart Eyes
Миме, на голяяяяма патеричка, честита месечинка на Емили! babydust7
Нанни, много оздравителни прегръдки за Кико. Hug
Стискам палци за всички, кандидатстващи за детска градина  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Олче, успешен (и лек старт) на Ени, щом тя съвсем скоро ще тръгва. Hug
ma lolo, милото Калинче, дано е кратковременно това положение.  action032
Рони, искрено ме забавлява пЛинцесата ти всеки път, а и ти както не можеш да разказваш... Grinning Heart Eyes Историята с рожденика и целувката така ме разнежи, ама и ти как може да си толкова нетактична се чудя?! На масата да говоЛиш за такива лЯботи. Laughing Joy
Имамама, като спомена за таласъми, чудовища, се сетих колко време разкодирах тази сутрин едно изречение на Анелия. ooooh! Идва и казва: "Мамо, хайде стЛЯхувай се, защото идва вана пили", при което аз решавам, че идва някакво пилЕ от някаква вана. Embarassed А то вампири идвали, и затова трябвало да се страхувам.  Shocked Довечера ще има очна ставка със Сашко, да видим къде са и от къде идват тези "ванапили". ooooh! Не съм споменавала, но до скоро "лекувахме" страхове у него от точно тези същества, за които му разказвали приятелчета в градината. Явно е решил да предава нататък, поне да се страхуват двама, а не само той.

# 498
Деси, ние пък все още гоним "страшена" Simple Smile Събира си някакви играчки и казва "страшена няма да дойде да ги вземе"  Joy Габи пак реве нощем и събужда и Вики, сънува някакви истории ходи търси Вики била в банята и не искала да идва, а пък в същото време Вики си хърка от детската ooooh!
Колко по-трудно е с 2 деца, не съм и предполагала Tired

# 499
Страх от чудовища борих с ранно "въвеждане" на чудовища, в случая Мората (The Groke).

В последствие Ангел си направи извод, че Мората е малко тъжна и студена, затова трябва да й напълним ваничка и да я храним с мръвки, иначе не е страшна. Та така се справяме със страхотиите- обяснение, после знае, че ако ги срещне, ще ги гушка.

# 500
  • София
Дани, на патеричка жив и здрав да ти е мъжа и да ви слуша и трите жени вкъщи Simple Smile !
Много са ти сладки тайфунките с Дядо Коледа Simple Smile
Рони, имаш мнооого силно стиснати палци  - да има шанс сладка МаЛия  Hug Hug
Деси, все пропускам да ти кажа, че фото-поздрава от "кака Нели Буболинова" ми хареса страШотно много. Толкова голямо момиче изглежда и така сладко наконтено и усмихващо се - чаровница, пу-пу  Heart Eyes
Стискам палци на всички плашещи се дечица и сънуващи разни смутителни неща да им минава бързо и да се наслаждават на дълъг и здрав сън, както и техните мами.  Hug
Моята госпожица пък напоследък се буди да пие вода и после си иска гуш с мама - надявам се да й мине скоро. Бях посвикнала да спя по цяла нощ.

Пускам ви малко снимки, че скоро не съм. Малко сняг и пускане с шейни на софийска територия. (Има и разопаковане на коледни подаръци по в началото.)
http://jiju.snimka.bg/children/2012.647924.26143224

# 501
  • София
 wavey

Как сте банда? Надявам се да ви заварвам в добро настроение и разположение - с две думи, здравички. Praynig

Нашият градински старт ще да е около дата 1-ви февруари. Искат да почне на цял ден.. което като се напъна да си го представя... леко, ама много леко ми настръхва косъмът. Mr. Green Много е оправна мойта мома, ама е голям инат и серт. Чужди хора трудно допуска до себе си, как ще е... ЖЗ, ще доживеем и ще видим. Rolling Eyes
ma_lolo, дано истерията е по правилото - всяко чудо за 3 дни. Praynig Hug Peace
Хич не ми вдъхна увереност споделеното от теб. Rolling Eyes
Това по градинския въпрос.

По този със страховете - да не сме капО, имаме някакви неясни, като най - често бълнува - "... не Дой се от коЛата!" Shocked, от каква кола се ДоИ  Laughing обаче, хал хабер си нямам, при условие, че с батко си могат да живеят по колите, и няма да им омръзне... Rolling Eyes То и ние сме си катунари,  все от едната къща, на другата, с багажите... Великото Преселение на Народите... нон стоп.

Не съм ги снимала, но много се зарадвах на малкото споделена красота тук.

Дани Н., ти сигурна ли си, че тези моми нямат 3г?! Laughing Shocked Много големи ми изглеждат до Дядо КОля (дядо Коледа - Ени, бел. превод.)

Jiema, много хубави деца, както винаги. Heart Eyes Heart Eyes Тук в Нарния ли са снимани? Laughing Blush Hug

рони, ако на следващата среща дойдеш с подозрително дълги мигли, поне вече знаем чия е идеята. Heart Eyes Laughing hahaha

Mamacita, кефиш! Peace

Ивка, да сподели не оздравяха ли вече, като не ме отразява в скайпа! Thinking

ТолкоЗ от мен! ЦелуФани. Hug

# 502
Jiema, много хубави, зимни снимки.  Hug
Мерси за инфото, ще изчакам тогава до 27.02. за кандидатстване. Аз няма какво да подреждам, защото искам Калин да е в градината на брат си. Дано с това да спечелим малко преднина.

И тайфунките доволни, че дядо Кольо не ги е пропуснал. Слушкали са децата.

На нас засега ни се разминава АБ. Притесняваше ме кашлицата, да не направят някоя бакт. инфекция след вирусната, но доки ни успокои, че не чува нищо притеснително на слушалки.
По едно време така си лежахме дружно с Т. Не признават ни баба, ни тати, не ме питайте с Т. и две деца върху мен как преживях, но слава Богу всичко мина. Педито каза, че цялата градина на Дани е болна, явно е сериозен вирус.

Олче, ай дано Елинка те изненада и не си показва рогцата в градината, въпреки че поведението, което очакваш си е напълно в реда на нещата.  Hug  Не им е лесно на дечицата. И аз имам същото съмнение, че Калинката ще се даде лесно, въпреки мерака му да ходи. Той при баба си като отиде и само пита за мама, понякога си поплаква...сега е в един гуш - период. ooooh!

ma lolo,  как е Калинчето? Плачка ли още? Hug

Забравих какво още щях да пиша, сигурно и мозъкът вече ми е пълен със сополи... ooooh!

Хубав ден и бъдете здравички! Hug

# 503
Привет и от мен банда   bouquet
Много хубави снимки на тайфунките, Гери и батко и  Hug Heart Eyes да ги нацункате подобаващо Дани и Джема

Стиснете по едно палче днес за мойта мама и пратете + енергия(ще ви разправям после) Heart Eyes

# 504
Заведох тайфунките в сряда закрепени на ясла и си ги взех кашлящи  Twisted Evil май до края на месеца ще сме в къщи  ooooh!
Олче нямат 3 ама носят анцунг да 5 годишни  Joy добре си хапват децата и на височина си растът като знам какви въшчици бяха като се родиха ,а вчера бяхме в съседите и Мади кара комша да танцуват той и вика " стига си яла много тежиш" а пък тя " аааа нама не тижаааа "  hahaha
Миме  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed специално за твоето мамче
Да се посмеете ще ги издам какво правят сега сложили да си шаловете на вратовете облекли са роклите с който бяха на първия си рожден ден /не ме питайте как се навряха/шапките на главата и отивали на работа обикалят апартамента и само викат Чаооо ,плиятен ден, и тем подобни

# 505
  • София
Миме, стиснах и аз палци. Дано помогнем на твойто майче.  Praynig fingerscrossed  Hug

Че погледнах, че нашите палци не са стигнали за Мария, рони  Sad. Живи и здрави да сте най-важното, пък дано на следващо класиране е с повече късмет пЛинцесата.  Hug
И едно друго приятелско детенце не извади късмет на тазсутрешната лотария... (там пък обявените две места направо са изчезнали... мистерия), здраве да има само.

Да си кажа, че макар и трудно за вярване снимките са така да се каже от центъра на София - това е гората под Семинарията, съвсем близо до пързалката минава трамвая. Но там е наистина много хубаво при сняг и ни е така да се каже кварталната пързалка  Grinning. А иначе са от преди две седмици, когато заваля снега и Жабчето ни показваше хубави снежни пейзажи. (Между другото, къде се изгубихте двете с Поем? Дано сте здрави и вие, и семействата ви.)
Предполагам, че и днес ще стават чудни снимки навсякъде. Такъв сняг е натрупал, едвам долазихме до яслата на Гергана  Simple Smile Малките улички сутрин още бели и ненакаляни са много красиви - за такива кратки моменти ми харесва зимата  Laughing, а в следващия, когато съм вече на калния булевард ми се ще да идва пролет вече...  Blush  Mr. Green
Хубав ден на всички.   bouquet

# 506
 Laughing не е лесно да станеш почти последен в джуркане, да. Изисква се повече от изкуство.  Mr. Green Жива и здрава да ми е.  Heart Eyes
Страхотно местенце за пързалки си имате, Jiema.  Grinning Heart Eyes
Дани, големи девойки! Пу-пу. Дано да се оправи бързо кашлюкането.  Praynig
Успех, Олче! Дано покрай Вели Амината да се е адаптирала предварително за градинарството.  Simple Smile
Жабчето и Поем (и още кой ли не де) наистина се загубиха някъде в снеговете.  Thinking
Мимето,  fingerscrossed Дано да мине всичко безпроблемно и по живо, по здраво.  Hug

ПП. Ако утре времето е подходящо, по една пързалка при паметника над езерото с лилите в Борисовата? След 11:00 планирам да бъдем там някъде. 

Последна редакция: сб, 21 яну 2012, 14:41 от рони

# 507
А в снеговете  Tired ...кал...дъжд ...пмс  Joy
Рони, джема  Hug Heart Eyes
Напоследък нещо ми е разкиселявено...безпричинно...по женски му  Embarassed
Дребната въшка пу пу пу добре изкарва зимата. Редовен е на яслата, редовно скачаме в локвата пред входа на връщане, редовно получава наградата си за прибиране на играчките /желиран червей  Crazy/ , още по редовно ме обявява за лоша, когато не съм изгодна и за бичана, когато съм угаждаща. Има силно изразено чувство за делене на децата и хората изобщо- в градината половината са квалифицирани за негови приятели, а другата половина са лоши . Има си любима приятелка там- ттака нежно наричаната "моята йоанка" която гушкал и бичал, пазел когато я биели и биел лошите, защото тя плачела  Crazy Обаче си отглеждам един супер срамежлив мъж. Латерничката тотално замлъква когато има непознати наоколо...о, каква блажена тишина и кроткост...да ми завиди човек   Mr. Green
 Когато се окажа неудобна ми се съобщава, че е сърдит...че всеки момент ще плаче ...иии вече не съм му приятелка  Sunglasses
 Вчера срещнахме симпатичен жълт котарак пред входа....веднага позна че това е Гарфийлд  Joy как не се сетих по рано и аз не знам. Изпрати ни писанът до апартамента, влязохме и внезапно се чу жалостив Самчест рев. Първа мисъл в моята глава- прищипани пръсти   #Crazy Обаче цъ. Хлипайки ми разясни, че котето е останало САМО навън в тъмното и студеното и сега е тъжно и плачееее...и гладно.  ooooh! Разбира се излязох човек и нахранихме Гарфийлд с рибка и ...желиран червей/за награда че е така смело да ни изпраща по тъмното  Joy
 Спирам се.
 Джема страхотни са ти децата  Heart Eyes Снимките са просто един път  Heart Eyes
 Стискам палци за мимената майчица  Hug
 Рони...тъй си е...изисква се умение да финишираш последен...трябва да ви раздават коронки...да принцесеете в къщи  Hug
 Дани...нани...хайде, похвалете се със здрави дечица, от тук нататък никакви болести не са ви разрешени- изчерпахте си лимита за тази година  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
 Ииии да се оплача- пък чистачките ми се развалиха  Tired работят само на най-скоростните обороти и това го казвам за оправдание за дългия пост. Толкова се превъзбудих от скоростта с която се движеха пред очите ми, че имам чувството че мога да избягам 10км  Shocked и ми се говооориии ...изчезвам за да си намеря жертва за кафе  Twisted Evil

# 508
Добро Поемче, веднага се поправи и се разписа. Да не се налага да си ползваш чистачките, докато караш. Пък дано се появи добра душа да помогне с оправянето на действието им.
И Принцесата изчезна съвсем. Предполагам, че е в трескава подготовка за зиминаването, но не вреди да ни навести.  Sunglasses
Смених малко заглавието, че вече Великден предстои все пак.  Embarassed

# 509
докато Олче още не ми направи забележка  Wink , минавам набързо да ви поздравя с видеоотчет на МишМАжковци в действие: http://www.youtube.com/watch?v=u5fHbZPtoqY&feature=youtu.be

Общи условия

Активация на акаунт