"Пазарът на недвижими имоти - какво се случва реално?" - 2

• 830 873
  • 11 247
  •   1
Отговори
# 7 050
  • в колонките

Глупости! Naughty
Аз пък в центъра не бих отишла никога.
[/quote]

И къде прочете да цитирам Център ?   newsm78

# 7 051
Мистик, аз съм точно до този блок. Wink
Дано да имате късмет. Hug

А таванската стая може ли да се ползва за живеене?

# 7 052

Глупости! Naughty
Аз пък в центъра не бих отишла никога.

И къде прочете да цитирам Център ?   newsm78

Не съм прочела, но предположих. Blush
Дори да не е център, и в друг квартал не бих отишла. Peace

# 7 053
  • Пловдив
Бени,мерси!Дано! Hug

Скрит текст:
Тези на снимките се промоционални,но готови до ключ,за 41000 Е.Нашият е същият,но на шпакловка и замазка за 35500.В зеленото са промоционалните апартаменти,които са свободни за продажба.Сега цените са 420 Е,а преди са били 500.С общите части ап. е 84кв.
Лошото е само,че трябваше за тия пари да има още 1 спалня  Mr. Green и да е така отвършен Whistling Laughing Ама живи и здрави,ще си го направим.

# 7 054
Бени,мерси!Дано! Hug

Скрит текст:
Тези на снимките се промоционални,но готови до ключ,за 41000 Е.Нашият е същият,но на шпакловка и замазка за 35500.В зеленото са промоционалните апартаменти,които са свободни за продажба.Сега цените са 420 Е,а преди са били 500.С общите части ап. е 84кв.
Лошото е само,че трябваше за тия пари да има още 1 спалня  Mr. Green и да е така отвършен Whistling Laughing Ама живи и здрави,ще си го направим.

Ех, че хубава цена....В София няма такива.... Confused Sad

# 7 055
  • София
Бени,мерси!Дано! Hug

Скрит текст:

Ех, че хубава цена....В София няма такива.... Confused Sad

Къде ти! В Сф за тези пари не можеш нищо свястно да купиш.  Rolling Eyes

# 7 056
Е, аз купих за тия пари 90 квадрата, де, ама на повечето не ви се нрави Овча купел  Laughing

# 7 057
Е, аз купих за тия пари 90 квадрата, де, ама на повечето не ви се нрави Овча купел  Laughing

На мен не, че не ми се нрави, но не ми е удобно като дестинация.

# 7 058
  • Sofia
Колко според вас е нормално да се искат за апартамент около 55кв.м в района на Сточна гара София, до митницата (води се на Сливница)? Двустаен - хол с бокс + спалня, отделно балкон, има скосявания, главно в спалнята, тухла на 7 години. Кооперацията не е лоша като цяло.
800 евро на квадрат много ли е?

# 7 059
Бени,мерси!Дано! Hug

Скрит текст:

Каква е разликата на завършените апартаменти за 41 000 евро и вашият? Какво ще липсва при вас?

# 7 060
  • Пловдив
Едните са до ключ, а другите на шпакловка и замазка... Wink

# 7 061
  • София

Да, локацията не ни устройва, иначе Овча Купел си е като всеки друг квартал в Сф.  Peace

# 7 062
  • На земята, която е всъщност звезда.
Колко според вас е нормално да се искат за апартамент около 55кв.м в района на Сточна гара София, до митницата (води се на Сливница)? Двустаен - хол с бокс + спалня, отделно балкон, има скосявания, главно в спалнята, тухла на 7 години. Кооперацията не е лоша като цяло.
800 евро на квадрат много ли е?

Зависи от етажа и състоянието на жилището.

# 7 063
  • На земята, която е всъщност звезда.

Да, локацията не ни устройва, иначе Овча Купел си е като всеки друг квартал в Сф.  Peace

Аз даже харесвам ОК и съседните му райони повече от северните квартали, но транспортът е просто кошмар. След години, като го оправят, тези райони ще станат доста желани. И сега са удобни, ако работите наблизо.

# 7 064
Правилно, като всеки друг новозастроен квартал- в старата си част идеален за живеене, иначе не чак толкова.

Човек трябва хубаво да си прави сметката дали си заслужава да купува завършен или на шпакловка. Както и ново или старо строителство. От гледна точка на квадратурата. Като въобще не говоря за избора на Мистик, защото е ясно, че строителят вече е направил своята сметка.

Ще споделя тазвечершното си възмущение(по повод на ОК). Ето го и него Гледах, гледах...И си мисля, че буквално го гледах този апартамент миналото лято. Същата квадратура, разположение, само че най- вероятно му е правена реконструкция за 3-и път. Каква е тайната...Ако наистина съм права за апартамента, по документи е ателие и едва ли е повече от 45кв, съдейки по моя ап. Цената му преди една година беше...28 000.

Общи условия

Активация на акаунт