"Пазарът на недвижими имоти - какво се случва реално?" - 2

• 832 224
  • 11 247
  •   1
Отговори
# 8 940

http://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=3&slink=1nkqw3&f1=1

http://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=3&slink=1nkr0o&f1=1

Както виждате, не са един и два, а са бол, и на по-ниски цени от 500 евро квадрата има....

Ти изобщо погледна ли какво има в тея линкове? Офиси, 140 квадрата панел... В офис ли да ида да живея, айде по-сериозно

Ииии парцел, да сложа една палатка ли в тоя парцел. Или най-вече, дай да пишем глупости и да чешем клавиатурите.

То затова пише уж по вестниците, че има бол имоти, а като тръгнеш да търсиш, с месеци гледаш кочини

# 8 941

http://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=3&slink=1nkqw3&f1=1

http://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=3&slink=1nkr0o&f1=1

Както виждате, не са един и два, а са бол, и на по-ниски цени от 500 евро квадрата има....

Ти изобщо погледна ли какво има в тея линкове? Офиси, 140 квадрата панел... В офис ли да ида да живея, айде по-сериозно

Аз погледнах, ама ти не погледна и хайде дай да пишем! Чукча не читател, чукча писател!

В тези линкове има множество обяви за апартаменти, наред с офиси, заведения и прочее. Първият линк е само в Младост 1, за втория пуснах всички останали Младости. Оставете заведенията и офисите, гледайте апартаментите. Пълно е със всякакви апартаменти, и старо, и ново, и панели, и какво ли не. А горе глей кво пише - средна цена 302 евро на кв.м. Е, това е така, щото има и парцели:) не е показателно, но има достатъчно много жилища в линковете.

Пък нали сте грамотни, направете си по-прецизен филтър, да показва само жилища. Аз го цъкнах без въобще да си давам зор да правя филтри, просто като илюстрация.

# 8 942
дай да пишем глупости и да чешем клавиатурите.

Както много ясно се вижда, глупостите ги пишеш ти. То затова не можеш да си намериш и имот, един линк не можеш да разгледаш, камо ли нещо друго.

# 8 943
Ти на колко огледа точно отиде в последните 5 месеца, е на тоя въпрос ми отговори. Тогава ще продължим да коменитираме кой грамотен, кой не Grinning

# 8 944
  • София
За това архитектурно чудо не бих дала и 50Е/квадрат. Извинявам се, но дадените примери за мен не са изобщо примери, а са антиреклама.  Stop
"Апартамент" със стълби на магазин.  ooooh! 2 обяви по-надолу коптор.  ooooh!

Не ми се гледа повече. Да, за подобни недоразумения съм съгласна, че може да се сложи 500Е/ квадрат, за да се смъкне до 400Е, макар че и толкова е много.

Аз лично говоря за нормални апартаменти, а не за такива чудеса.   Laughing

Иначе и аз мазето мога да го пусна на 300Е/квадрат, ако има кой да го купи.  Wink

Извинявам се, но това наистина е несериозно!  Stop Приемам поста като шега, защото не мога да пиема подобни примери за "апартаменти" (кавичките не са случайни).  Laughing

# 8 945
От център до център има разлика, все пак. В този район, който ти описваш, едва ли цените са 1000 евро. Но пък щом в Младост бездомни кучета, шум и прах няма, за разлика от простор и велоалеи, значи цената от 1000 евро е ниска...трябва да е поне 1500 евро.  Thinking

Има и за 1000 но са 45 квадрата Simple Smile
Младост винаги е бил известен с междублоковите си пространства. Там рядко се строи ново строителство между старото, а стартите панелки са с едно добро разстояние помежду си, това имах впредвид. Не, че гедката е към Витоша, но все пак...Бездомните кучета също са рядкост, поне аз съм видяла в последните години не повече от едно куче, но може улицата да ми е такава.

Благодаря на всички, които ми отговориха с мнение, това е много полезно, за да видиш и други гледни точки.

# 8 946
Понеже от доста време следя Младост, прави ми впечатление че цените последните години скочиха. А на тези обяви ако почнете да се обаждате, ще видите че мноого голяма част са фалшиви. Все по-рядко излиза нещо хубаво и ако излезе и цената му е хубава Simple Smile
Jalana, в Гардения ходихме преди малко повече от месец, но всичко средно и на хубави етажи беше разпродадено. Имаше останали на първи или подпокривен етаж. Иначе цените излизаха около 810-820 евро/ квадрат. Говоря за застроена площ. Никой не слага цената на чиста в ново строителство.

# 8 947
  • София, Bulgaria
хахаххахааа.... Татко Мецан... нещо не си погледнал сериозно този път на нещата... обикновено коментарите ти са доста обосновани и логични. Даже и най-неразбиращия купувач паднал от Марс, няма да направи това, което ти... newsm78. И никога няма да си купи имот, защото ще мисли, че се прецаква яката дори и най-добрата сделка да му е пред носа. Това, което правиш ти са просто едни НЕРЕАЛИСТИЧНИ ПРЕДСТАВИ  и не знам на кого ще помогнат.

# 8 948
  • София
Здравейте, моля за мнения относно тази обява: http://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1a141641887584020. Търся с инвестиционна цел. Според Вас, ще се покачват ли цените в района и дали при нужда ще успея да си освободя бързо парите? Хиляди благодарности на отзовалите се!  bouquet

# 8 949
  • София, Bulgaria
Здравейте, моля за мнения относно тази обява: http://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1a141641887584020. Търся с инвестиционна цел. Според Вас, ще се покачват ли цените в района и дали при нужда ще успея да си освободя бързо парите? Хиляди благодарности на отзовалите се!  bouquet

Хубаво е апартаментчето, но аз никога не съм препоръчвала за инвестиция точно в сърцето на Студентски град, не че няма да има добра доходност, напротив..., но като че ли предпочитам да е на такова място, където не само студенти биха били наематели. А и след време, като се продава, купувачът ще е единствено инвеститор, което не се знае колко ще е удачно. Друг е въпросът, че за тези пари в Източни райони, освен панелна гарсониера няма какво друго да се купи.

Последна редакция: вт, 02 дек 2014, 15:17 от tomeva

# 8 950
И аз се включвам към графата "новодомци". Изповядахме миналата седмица и сега предстои голямото чудо на ремонта.

Тъй като следя пазара (а и темата) от доста време насам и се чудех знаете ли какво се случва с новата сграда на Цариградски комплекс? Питам понеже изглежда много хубава, гледахме разпределението вътре (на тристаен) и беше добро, близо е до Метро и Цариградско и не е на цените на Младост. Сега гледам, че все още има доста обяви за там, а според мненията в темите и ма търсене хубави апартаменти. Знаете ли нещо по въпроса Wink  Rolling Eyes

# 8 951
  • София
lilz. честито!

Коя сграда, тази, която "гледа" към булеварда ли (със сиво-черна фасада)?

# 8 952
  • София
  bouquet, хиляди благодарности за бързият отговор! Може ли мнение и за този имот:http://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1a140249038784915, съобразих се с мисленето ти за наематели не само студенти.  bouquet

# 8 953
Ха така. Инвестирайте си парите в боклуците, дето сега излезнаха на пазара, защото иначе няма кой да ги купи. Хубава инвестиция е минимум двустаен, в хубав квартал, на хубав етаж, който бързо може да се продаде. Едностайни в Люлин и Дружба ще има да чакате да ги обърнете в пари, само ще ви заминат кътаните левчета.  Laughing

# 8 954
  • I want it all and I want it now.
 Първият едностаен е идеален за даване под наем.

Общи условия

Активация на акаунт