"Пазарът на недвижими имоти - какво се случва реално?" - 2

• 830 891
  • 11 247
  •   1
Отговори
# 10 875
За мен е много по-сигурно, като ще се купува на зелено, строителят/инвеститорът да не изисква повече от 10% преди АКТ16. Ако не изисква повече от 10% за мен е доста сигурно, защото той за 10% му е неизгодно да мами.

# 10 876
За мен е много по-сигурно, като ще се купува на зелено, строителят/инвеститорът да не изисква повече от 10% преди АКТ16. Ако не изисква повече от 10% за мен е доста сигурно, защото той за 10% му е неизгодно да мами.
Арко в Манастирски ливади продават така.

# 10 877
Тези, които аз знам, че могат само да се капарират с 10% и да се изплатят на АКТ 16 са Делар и Ваклин груп

# 10 878
Има ли такива във Варна?

# 10 879
  • София
Има ли такива във Варна?

"Кондор" работеха така преди години, сега не съм сигурна.

# 10 880
Благодаря за отговорите, момичета. За щастие или не, след консултация с адвокат и нотариус, човекът се отказа от имота.

# 10 881
Моля на лични да ми препоръчате адвокат, с който се работили за осъществяване на сделка с имот - проверка на документите на апартамента, предварителен и окончателен договор, сделката при нотариус. Става въпрос за покупка на апартамент в София.
Благодаря

# 10 882
Не знам доколко може да се рекламират тук строителни фирми. Аз лично препоръчвам Балкан-Г. И те си имат кусурите, но вече работят от много години и всеки може да види сградите им и в какво състояние са 5-10-15 години след построяването. Единствено на Балкан-Г бих купила на зелено. http://www.balkan-g.com/?id=build
И преди съм писала, имахме контакт с тях - Балкан Г. Изключително некоректни, нахални и нагли. Имайте едно наум!!!

# 10 883
  • София
И преди съм писала, имахме контакт с тях - Балкан Г. Изключително некоректни, нахални и нагли. Имайте едно наум!!!
Моля да се аргументирате, което предишния път не направихте, защото моите впечатления от тях са за качествено строителство, удивително спазване на заложените срокове и коректна схема за плащане на покупната цена.  Peace

# 10 884
Моля да се аргументирате, което предишния път не направихте, защото моите впечатления от тях са за качествено строителство, удивително спазване на заложените срокове и коректна схема за плащане на покупната цена.  Peace
Не мисля да се обяснявам, също така качеството им не е предмет на моя коментар, всъщност може и да е добро - не знам, затова и не отричам, че е такова. Просто предупреждавам всеки, който се интересува от тях да внимава, както като техен клиент, така и като техен контрагент. Не знам какво ви дразни чуждото мнение. Интересно, че ме помните, защото за тях съм писала най - малко преди година. Върнах се назад и всъщност видях кога съм писала - на 04 юли 2011, чудно , че един малък коментар се е запечатал за години в съзнанието ви - явно много ви е подразнил. Личното ви мнение го уважавам - уважете и моето!!!

# 10 885
  • Burgas
Момичета харесах ме апартамент без посредник ( собствениците искат така и не са обявявали апартамента при брокери) сега задействаме процедурата по ипотеката, собствениците също трябва да изкарат своите документи, трябва да направим предварителен договор. Но се страхувам, че докато трае процедурата да не би да изкочи друг купувач, какво мога да направя да избегна това да се случи.
Извинявам се, малко ми е объркано в момента.

# 10 886
  • София
Запечатало ми се е това, че беше остро изказване без аргументация. Което се повтаря и сега Peace. Явно си имате някаква причина да го правите. Това не променя факта, че са сериозна фирма, на чийто апартаменти (ако попаднете на такива) е препоръчително да се обръща внимание.

# 10 887
  • Сф
Момичета, искам да прехвърля партида на електромер на мое име. ОТ кол центъра на ЧЕЗ казаха, че трябвало да се платят старите задължения. Почнах да споря, че партидата следва името, а не имота и операторката ми каза, че трябвало да пусна молба да ме разгледа комисия и евентуално да направят компромис да ми я прехвърлят. Опита се с ОБщите условия да ме баламоса защо ще ми откажат, но я контрирах. Въпреки всичко някой може ли да ми покаже на какъв документ, член и т.н. да се уповавам в битката с тях?

# 10 888
  • оттам, откъдето започва България
Ние като сменяхме партида при покупката на апартамента въобще не беше необходимо да се агрументираме. Пуска се молба и се закрива на стария собственик, а отварят партида на новия. Ако намеря нещо ще ти пиша. Намерих това: http://www.cez.bg/bg/za-klienta/aktivnite-pechelyat/zashto-i-kak … m-dannite-si.html Ще продължа да търся.

Последна редакция: пт, 20 мар 2015, 20:45 от didka pitka

# 10 889
Иди в център за работа с клиенти и хич не ги моли, а си подай заявление за смяна на партида,
С нот. акт. Peace

Общи условия

Активация на акаунт