Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 20

• 51 005
  • 734
  •   1
Отговори
# 60
Момичета, виждате ли оферти за химическо чистене в момента? Аз намирам само тази на Мак Клийн, но адресите не са ми удобни. Ако видите някоя друга, ще съм ви много благодарна да я споделите.   bouquet

# 61
AzureEyes, от фризьорката на Алин Бюти съм много недоволна /не знам дали е само една обаче/, само че аз бях бях с за подстригване.
Писала съм по-подробно за това си преживяване, ще го намеря и ще ти го препратя.

# 62
Записвам се! Peace И да си прехвърля питането от старата тема. Отзиви за фризьора на Алин Бюти, че искам да си взема ваучер за боядисване с Кюн Wink За боята вече получих хубави отзиви, чакам някой изпробвал салона Simple Smile

ЗАПИС Peace

Очи, препоръчвам. Ходила съм там и съм мн доволна! Peace

Мами, сега видях плитка С-образна, чудя се дали да си взема newsm78 Изглежда интересна, но не знам колко е издръжлива! Идеи, мнения?

# 63
  • София

Видях оферта за нашия любим хотел "Медите" в Сандански  Heart Eyes и се чудя дали да се възползвам,кофти че ваучерът е валиден до 30.11 Sad
Хотела горещо го препоръчвам,ходили сме няколко пъти и ни е любим.
http://www.lapni.bg/offer/759

Взех си и ваучер за салона на Капанов,поне там не би трябвало да се излагат,ама знам ли  newsm78
http://grabo.bg/sofia/podstrigvane-i-pricheska-v-saloni-stilist- … qrq46q?affid=6110

Платила съм ваучера за Belize,виждам че е валиден още доста време,и него ще си използвам до края на януари
http://www.lapni.bg/offer/1395

# 64
  • Абсурдистан
Момичета, някой да има отзиви от салон "Бюти релакс център"?
Искам да се възползвам от офертата им за маникюр и педикюр.

Нокти като от списание - с маникюр и педикюр за 19.80лв, вместо  … auty Center Relax

# 65
  • София
Fish & Fresh - ваучерът ми беше за плато с морски дарове, маслини и далматински сос за двама. Беше много вкусно, но ако и двамата са гладни, едно плато няма да може да ги засити никак Simple Smile Ядох още доматена крем супа с джин - беше интересно ястие, но алкохола в супата ми се стори много и сякаш усещах само него... Поръчахме и чийзкейк с малини - вкусно, но нищо кой знае какво. Не съм убедена, обаче, че за платото реалната цена е 27лв. Поне не и за този грамаж, който получихме (трябваше да е 800гр.). Погледнах в менюто, там видях обявено същото плато, 350гр. за 15 и нещо лв. - почти съм сигурна, че това и получихме.  Thinking
Антена Signal King - http://ofertata.bg/offers/Vzemi-si-naidobrata-antena-za-bezzhich … Stelt-Kompyutars1 - въпреки големия ми скептицизъм се оказа доста добро вложение. В блока на гаджето ми хваща над 20 мрежи (на съседи и на две кафета) - т.к. като на кафето е свободна, то може съвсем спокойно да се ползва тя - зарежда по-бързо от техния собствен интернет. Аз обаче го взех с други нужди - живея в къща и рутера е разположен в едната стая. Добър сигнал се хващаше само в още две стаи, сега с антената хващам сигнал и в двора, и на терасата и в кухнята - отново е супер бърз, все едно съм застанала до самия рутер. Иначе в офертата пише, че има софтуеър за разбиване на пароли - наистина има диск, но е само за Линукс (това е пропуснато да се отбележи), та не сме пробвали за момента да хакерстваме  Twisted Evil
Beauty Center Relax - цените са над средните, изглежда нов салон, хората са любезни, има доста клиенти. За конкретните процедури, които те интересуват, не мога да изкажа мнение - водих нашите на детоксикация, че им беше любопитно какво е (пак с ваучер) - доволни са от обслужването, а самата процедура - то технологията си е една и съща във всички салони.

Последна редакция: сб, 05 ное 2011, 10:21 от BlaCk RoSe

# 66
  • София
И аз да се отчета вместо запис:
  http://ofertata.bg/offers/masaj1 : Чисто, уютно, масажистите са много любезни. Препоръчаха ми упражнения. Но за мен масажът беше по-скоро релаксиращ, а не лечебен. Почти не усещах, аз обичам (и имам нужда) от по-силен масаж. Като цяло препоръчвам, но не са за мен.  Peace

http://napolovina.com/offer.php?id=488 :  Чисто, топло, любезен персонал. Басейнът и СПА-зоната бяха отлични. Негативи: Храната беше лоша, доста лоша. Бедно меню, недостатъчни количества, налагаше се да чакаме да изнесат хляб на закуската примерно. Верно, че беше пълно с гърци, а един от тях яде колкото нормално семейство  Mr. Green , но все пак трябваше да преценят. Вечерята беше още по-зле. В апартаментите липсваше посуда:ние имахме 2 стъклени чаши и 2 порцеланови. Всички различни.  Joy Нямаше микровълнова, но наши приятели нямаха и кана за вода.  Laughing  Като цяло е приятно, особено басейнът и около него. Ако не си с особени очаквания ще ти хареса. За ваучер-цена е ОК, иначе-абсурд.

# 67
От Алин Бюти и аз съм недоволна. По-скоро от козметичката им, не мога да говоря като цяло. Бях на почистване на лице. Пропуска стъпки и ми се кара едва ли не! WTF  Crossing Arms

# 68
  • София
Да споделя средно положителни впечатления от хотел Панорама Сандански - 2 нощувки с закуска и вечеря + две вани.
Плюсове - местоположението е отлично, пресичаш улицата и си в парка. Закуската като за три звезди, става, ако нещо свърши се носеше веднага, персонала любезен и учтив. Нещо важно за кафепиещите, кафето е от еспресо машина, не шварц бозица. Включената към пакета вечеря беше по избор салата, основно + десерт. Менюто от което може да се избира беше доста прилично, и качеството на храната също не беше никак лошо. Голям паркинг, за всички има място. Не забелязах "ваучер" отношение"
Минуси - душът в банята повреден, с мноого усилия работеше. Климатика ... хм климатик е силно казано, добре че беше топло, иначе той и да работи, не топли, парно има, но не работеше. Относно чистота има какво да се желае, но бяхме за два дни, кърпите ги смениха без да ги бяхме мятали по пода. Матрака на леглото пружинен, всяко движение скърцаааане. Спа не остана ред да ползваме, нямам мнение. Така наречената детска стая за игра, е едно студено и мръсно помещение, с изпочупени и измърлени играчки, абе не бих си оставила детето да играе там, а и целта ни беше разходки навън все пак.
Благодарение на усмихнатия и много приветлив персонал 8/10.

# 69
  • София
Да кажа за Карлсон. Доволна, децата също. Салонът беше почти пълен, долу, на редовни цени, целият беше пълен, горе- почти.  
Чакам и Малкият мук и Пепеляшка  Mr. Green /изобщо не съм нахална,а  Crazy

# 70
  • София
zvanche, благодаря за новата тема!  smile3525

Последните ваучери, които си купих
онзи ден, са за смяна на гуми. Ако
някой е закъснял като мен, офертата
е активна още малко.  Hug

# 71
Пак пускат евтините пици Simple Smile)
http://www.lapni.bg/affiliate/click/1509/1382

# 72
  • в света на неограничените измерения
Момичета, искам да чуя вашето мнение за следните процедури и салоните, ако сте ги посещавали.
Поръчала съм ваучерите, но не съм ги платила още.

Салон Ефект- Ултразвуков пилинг

Златна терапия на лице-шия и деколте

Hug

Последна редакция: сб, 05 ное 2011, 18:14 от vanvel

# 73
  • София

Мами, сега видях плитка С-образна, чудя се дали да си взема newsm78 Изглежда интересна, но не знам колко е издръжлива! Идеи, мнения?

Дай линк, моля.  Peace

Днес бях на боядисване и извиване на мигли. Ефектът ми харесва, жената каза, че утре щяло да изглежда още по- добре, а след 2-3 процедури съвсем. Салонът- доста захабено ми се видя всичко, а пък козметичката е леко досадна. За студио Валенти в Редута става дума.

# 74
  • софия
Да кажа за Карлсон. Доволна, децата също. Салонът беше почти пълен, долу, на редовни цени, целият беше пълен, горе- почти. 
Чакам и Малкият мук и Пепеляшка  Mr. Green /изобщо не съм нахална,а  Crazy
Добре ли се вижда от 2рия ред?

Ще те посбутам по нахалство. Няма да откажа и на театър Възраждане.

Общи условия

Активация на акаунт