Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 20

• 50 933
  • 734
  •   1
Отговори
# 600
  • Sofia
Някой поръчвал ли е нещо от тази бижутерия: http://www.fact.bg/%D0%9A%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1 … D0%B8_o264_9.html ?

Изглежда много хубаво, а ми трябва и нещо за подарък скоро  Rolling Eyes

# 601
Аз не бих поръчала бижу по интернет, и особено от сайтовете за колективно пазаруване, тъй като в предишни теми имаше сериозни оплаквания от разликата между прекрасните снимки и евтиния реален вид.

Тъй като тази бижутерия, която предлага офертата, е в твоя град, бих отишла на място да видя как изглежда бижуто и тогава да реша Peace

# 602
  • в света на неограничените измерения
Някой поръчвал ли е нещо от тази бижутерия: http://www.fact.bg/%D0%9A%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1 … D0%B8_o264_9.html ?

Изглежда много хубаво, а ми трябва и нещо за подарък скоро  Rolling Eyes
Аз съм купувала обеци от тази бижутерия. Много съм доволна. Качествени са.
Но отидох на място с ваучера за да си ги избера и пробвам, как ще ми седят.
Първите бяха страхотни, но вторият модел не ми стоеше добре и го замених за други, които си харесах на място.
Успех в избора.

# 603
Мисля, че това е много интересно http://dadeno.bg/team.php?id=212

# 604
  • Sofia
Момичета,  бижутата със златно покритие, такива каквито ги продават по морето ли са....
Аз се излъгах и си кухих верижка за врата... за няколко месеца се изтри и посивя, като се има предвид, че съм я носила максимум 4-5 дни в месеца, и то по няколко часа-т.е. докато съм на купон например...
Не бих си хвърлила парите за такова нещо повече...

# 605
Трудно е да се избира бижу и дреха от нета. Реално дори не знаеш как изглеждат и дали ще ти подхождат.

Да споделя пак лично мнение, което не го натрапвам:

БРАВО на сделките в dalavera. bg:) Според мен са по- атрактивни дори вече от grabo.

ОГРОМНО РАЗОЧАРОВАНИЕ от " THE SUSHI BAR" НА УЛ." ДЕНКОГЛУ"- 18!

УВИ, ВЕЧЕ НЕ Е СТАРИЯТ СУШИ БАР! НЯМА НИВО. ВЯЛО, МУДНО, СКЪПО И ПРЕТУПАНО.

Исках да споделя с управителя, но като ми я показаха, се отказах.
Една особена жена, дето си стои на бара, само пуши и гледа всички криво.

НЕ МИ ХАРЕСА МАСАЖА В САЛОН " БЕЛИЗ" НА УЛ." ПАРТЕНИЙ НИШАВСКИ".
По- скоро не ми допадна масажиста. Един чичко, иначе много любезен, но някак си....

# 606
Магията на Ненчо дали става за 5 г. дете, вижда ли се сцената, че местата са на балкона.

# 607
  • софия
Магията на Ненчо дали става за 5 г. дете, вижда ли се сцената, че местата са на балкона.
Става и още как. Да не би пак да има билети?
От първи ред на балкона се вижда перфектно. Салонът на Армията е мъничък. Моето дете беше много впечатлено.

# 608
Еха, чак сега попадам на тази тема - тя си цял генератор за оферти, с все feed back  Mr. Green

Някой ползвал ли е ваучери за конна езда (от тези по 10 лева за някакво ранчо във Владая)? Взела съм 2 броя да изненадам детето, но да не стане неприятна изненадата....

Последна редакция: чт, 24 ное 2011, 11:07 от pachikrak

# 609
Казаха ми,че е много добро представлението.Моето дете е на 4.9 тодини и си взех 3 ваучера.Да ходиме семейно.Обаче ме притеснява това,че са купени вече 70 ваучера и къде ще седнат тези хора,като салона не е голям.
Явно трябва да се отиде по-рано за места.

# 610
  • софия
Хайде и ofertomat в некоректните сайтове, за мен. Вчера влязох и попитах защо посочената реална цена е по-висока от цената в менюто на търговеца. Отговор няма, но са изтрили и питането ми Mr. Green Очаквам да ме блокират, защото пак попитах и отбелязах, че са ми изтрили коментара от предишния ден.

# 611
Ами аз си поръчах бижу с ваучер-обица за пъпа от медицинска стомана.
Вчера ми я доставиха.Същата като в каталога,дори още по-хубава,защото на живо блести  Heart Eyes
Но то пък не е с някакви покрития,та да незнам какво ще стане  Thinking Но все пак напълно оправдаха очакванията ми  Peace

# 612
  • София
Купих си тази оферта.
"Класически масаж с екзотични масла само за 12 лв. вместо 36 лв. със 66 % отстъпка от студио “Senses Massage & Recreation”! адреса е ул. "Овче поле" №125"
Мисля другата седмица да се възползвам и ще кажа как е било.
Сигурно в събота или неделя ще ходя и аз в Мис Каприз, може би на Стамболийски.

# 613
  • На земята, която е всъщност звезда.
Хайде и ofertomat в некоректните сайтове, за мен. Вчера влязох и попитах защо посочената реална цена е по-висока от цената в менюто на търговеца. Отговор няма, но са изтрили и питането ми Mr. Green Очаквам да ме блокират, защото пак попитах и отбелязах, че са ми изтрили коментара от предишния ден.

Ти къде пита, в страницата им във Фейса ли?

# 614
Казаха ми,че е много добро представлението.Моето дете е на 4.9 тодини и си взех 3 ваучера.Да ходиме семейно.Обаче ме притеснява това,че са купени вече 70 ваучера и къде ще седнат тези хора,като салона не е голям.
Явно трябва да се отиде по-рано за места.

ПП.Някой знае ли как седи въпроса с местата в Армията? Ходи ли се предварително за резервация или направо с ваучер?  newsm78

Ооо, сега видях, че вече са продадени Sad

Общи условия

Активация на акаунт