Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 20

• 51 121
  • 734
  •   1
Отговори
# 180
Реалната цена на масажа е 18 лева-на класическия,на шоколада на всичките масажи с времетраене 60 мин.А първоначално в офертата пишеше,че масажа с шоколад е 18 лева-единият.Цените на студиото ги знам,защото съм клиентка там.Това,че са променили текста съвсем не означава,че реалната цена на 2 масажа е 45 лева.Пак казвам,че цената на всички масажи с времетраене 60 минути е 18 лева.
И писах на комисията-да се спасяват тия от грабо.Мен и моите приятели и познати ни загубиха като клиенти.Това е.
А между другото масажистката от салона е искала съвсем друга оферта-говорих с нея.Както и да е.Каквото зависеше от мен-го направих.
Добре де, масажистката какви данни е подала към сайта? Защото аз не вярвам те сами да си измислят цените. В крайна сметка и в двата сайта за групово пазаруване цената на двата масажа излиза 18 лв. Не виждам проблем, честно.   Peace
Проблема е че като реална цена на 2 масажа грабо са посочили 45 лева,а цената е 36 лева.Другият проблем е,че момичето,което е писало офертата е помолило масажистката не звъни на шефовете й за гафа,защото щяла да си има проблеми.Офертата в грабо е трябвало да бъде същата като в групо,но консултантката на грабо е завишила реалната цена с цел да изглежда отстъпката по-голяма,респективно хората да си купят ваучери те и т.н.Това са проблемите.

# 181
Сестра ми беше една от 15 -те щастливки да си вземе ваучер към тази оферта при Кало http://onfire.bg/offers/Ekskluzivno-Prednovogodishen-podarak-za- … a-KALO-HairStudio,
остана много приятно изненадана и доволна, като се има впредвид , че офертата включвала и подстригване , но нещо объркали от сайта за колективно пазаруване.

# 182
Отзиви за автомивката ЕКО до бензиностанция ЕКО на Цариградско, до кръговото? Praynig
Мъжът ми изми там колата. Почакал е доста и е нямало къде да поседне през това време (беше в най-големите жеги), но каза, че по-голямо старание досега не е виждал. Колата изглеждаше много добре.

Мерси, миличка Peace Ще изчакам тогава офертата за кола и ще се възползвам, че Папита е не много чистичка  bouquet

# 183
Реалната цена на масажа е 18 лева-на класическия,на шоколада на всичките масажи с времетраене 60 мин.А първоначално в офертата пишеше,че масажа с шоколад е 18 лева-единият.Цените на студиото ги знам,защото съм клиентка там.Това,че са променили текста съвсем не означава,че реалната цена на 2 масажа е 45 лева.Пак казвам,че цената на всички масажи с времетраене 60 минути е 18 лева.
И писах на комисията-да се спасяват тия от грабо.Мен и моите приятели и познати ни загубиха като клиенти.Това е.
А между другото масажистката от салона е искала съвсем друга оферта-говорих с нея.Както и да е.Каквото зависеше от мен-го направих.
Хмм, а аз винаги съм си мислела, че масажа с шоколад е на по-висока цена от обикновения /класически/ масаж:) Значи реално цената за двата е 36 лв., а не 45 лв...Може би на теб ти прави впечатление, понеже знаеш "от извора" как са цените Rolling Eyes А аз просто гледам крайната цена на офертите и ако ми е изгодно и си закупувам ваучер:) А в случая масаж на цялото тяло за един час за 9 лв., мисля е чудесна оферта.
п.с. голяма реклама им направихме:)

# 184
  • София-Младост
Сестра ми беше една от 15 -те щастливки да си вземе ваучер към тази оферта при Кало http://onfire.bg/offers/Ekskluzivno-Prednovogodishen-podarak-za- … a-KALO-HairStudio,
остана много приятно изненадана и доволна, като се има впредвид , че офертата включвала и подстригване , но нещо объркали от сайта за колективно пазаруване.
Ех язък, аз също бях една от 15-те, но понеже нямаше да успея да се вместя до 10.11. вчера я подарих на една дама от темата. Ако знаех, че има и подстригване щях да се напъна да отида Simple Smile Здраве да е Simple Smile

# 185

Добре де, масажистката какви данни е подала към сайта? Защото аз не вярвам те сами да си измислят цените. В крайна сметка и в двата сайта за групово пазаруване цената на двата масажа излиза 18 лв. Не виждам проблем, честно.   Peace
Проблема е че като реална цена на 2 масажа грабо са посочили 45 лева,а цената е 36 лева.Другият проблем е,че момичето,което е писало офертата е помолило масажистката не звъни на шефовете й за гафа,защото щяла да си има проблеми.Офертата в грабо е трябвало да бъде същата като в групо,но консултантката на грабо е завишила реалната цена с цел да изглежда отстъпката по-голяма,респективно хората да си купят ваучери те и т.н.Това са проблемите.

лелееее, аз си мислех че самите хора от салона са си завиши цената преди да пуснат офертата, а то какво било  #Crazy

# 186
Ами то всъщност това е основният проблем-грабо явно са разчитали на незнанието ни и са се пробвали.Обаче този път не се получиха нещата.Като имам отговор от КЗП ще го пусна тук.

# 187
Отговор от грабо за лъжите в цените им

Здравейте,

Базовите цени, както и промоционалните цени на предлаганата услуга са проверени и договорени с бизнеса, преди стартирането на тази оферта!

С уважение,
Боряна Иванова

Наглост и безочие-нямам думи

# 188
Аз пък се чудя защо точно от Грабо се възмущавате? По всичките сайтове лъжат, най-вероятно самият доставчик на услугата вдига нереално цената. За пример ще дам онази много атрактивна детска светеща лампа - костенурка или калинка - ами аз лично проверих в Ebay, че цената й директно от китайския производител е 11,50 лв. Обаче според продавача цената е 59 лв Shocked, каквито и печалби да се включат в нея, пак е безочливо. Съответно от сайта за групово пазаруване я намаляват двойно и народът се избива да я купува. Кой е виновен в случая? Според мен най-разумното, което потребителят може да направи, е просто преди закупуване да провери по възможност реалната цена и толкова Peace

# 189
Аз пък се чудя защо точно от Грабо се възмущавате? По всичките сайтове лъжат, най-вероятно самият доставчик на услугата вдига нереално цената. За пример ще дам онази много атрактивна детска светеща лампа - костенурка или калинка - ами аз лично проверих в Ebay, че цената й директно от китайския производител е 11,50 лв. Обаче според продавача цената е 59 лв Shocked, каквито и печалби да се включат в нея, пак е безочливо. Съответно от сайта за групово пазаруване я намаляват двойно и народът се избива да я купува. Кой е виновен в случая? Според мен най-разумното, което потребителят може да направи, е просто преди закупуване да провери по възможност реалната цена и толкова Peace
Съгласна съм с теб.Така би трябвало да бъде.Просто в този случай виновните са грабо.Може и другите да го правят,но за този масажи(тези амсажи) имам инфо от 1 ръка.Още повече като клиент на самия салон.

# 190
  • София-Младост
Съгласна съм с теб.Така би трябвало да бъде.Просто в този случай виновните са грабо.Може и другите да го правят,но за този масажи(тези амсажи) имам инфо от 1 ръка.Още повече като клиент на самия салон.
Което е странно, защото нито салона нито грабо печеля от това дали ще пишат, че масажа е 45 или 36лв. Аз като  потребител гледам крайната цена, която аз плащам...защото е ясно, че няма да дам 45лв. за масаж, но знам ли...хора разни.

# 191
Ами според мен идеята е,че клиента като види по-голям процент отстъпка,значи има по-голяма далавера...Колкото по-голяма е далаверата,толкова е по-склонен да купи.Така си мисля аз.Ама е тъпо...Пак поне според мен.

# 192
Продължавам да не разбирам какво е толкова възмутително при офертата точно на Грабо - все едно за първи път цените на стока/услуга са напомпани Wink Аз съм последният човек, който ще тръгне да защитава точно Грабо Wink, мисълта ми е, че съвсем не са само те с тия дребни хитринки...

Ами според мен идеята е,че клиента като види по-голям процент отстъпка,значи има по-голяма далавера...Колкото по-голяма е далаверата,толкова е по-склонен да купи.Така си мисля аз.Ама е тъпо...Пак поне според мен.

Естествено! Така е убеден, че сделката е по-изгодна. Точно затова и има смисъл процентите намаление да са по-големи Wink

# 193
  • о`майна лунна нощ е

Идеята - да, но клиентите не са чак толкова тъпи и слепи и оферта, написана по този начин дразни и отблъсква. Не ядем доматите с колците и от салоните и сайтовете колкото по-бързо се осъзнаят като си правят платформите, толкова по-добре.

Фенка съм на Грабо и често пазарувам от там. Но си правя сметката все пак до колко е реална уж "реалната" цена в дадена обява. И накрая пак избирам това, което ми е по джоба и съм склонна да заплатя на намалена цена.

# 194
Забелязахте ли, че в еха нямат офертите на колектива?

Общи условия

Активация на акаунт