Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 20

• 51 071
  • 734
  •   1
Отговори
# 435
Да споделя, че не съм доволна от фризьорката в салон Косара. Или беше начинаеща, или.... си е просто некадърна.

Мен ме обслужиха добре, но фризьорката беше опитна. Не ми хареса салона, обаче. Доста неуютно място.

# 436
  • София
Ако някой е взел ваучер от Колектива за витамини Супер Мечо да не отива да си ги взема, защото в аптеката на Петте Кьошета все още нямат такива витамини въпреки, че офертата е валидна... И не знаят кога ще имат... С две думи - поредната издънка  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Е, не, какво е това безобразие!  smile3512
Добре че не си взех ваучер за тях, значи....

# 437
Наши приятели са направили резервация за Родопите и няма да можем да си ползваме ваучера за тази почивка: http://vipoferta.bg/оферта-50_-намаление-на-двудневен-relax-пакет-със-закуски-и-вечеря-в-wine-&-spa-hotel-todoroff-512.html
Ако някой има интерес, да ми пише на лични, за да не спамим тук  Simple Smile

# 438
  • софия
Hair House. Oтзиви?
Взех и ваучери за Casa Nostra. Ако не успеем да отидем ще поръчам за вкъщи, така че не се губи.

# 439
  • София
Здравейте, имам 4 ваучера за детска кухня Ян Бибиян за меню 10 месеца - 3 години - 210 гр. Ако някой ги иска да ми пише на ЛС. Цената е 3 лв./ваучер и са валидни до края на месеца.

# 440
  • София
Да споделя, че не съм доволна от фризьорката в салон Косара. Или беше начинаеща, или.... си е просто некадърна.
И аз никак не съм доволна!!!Споделих,за да има по- малко разочаровани в предишния си пост.Едната фризьорка не работи с "ваучери",а другата явно толкова си може и не се старае много.Нито ме подстрига както поисках,нито цвета на боята беше моят.В салона е тъмно,неугледно.Неуспешен ваучер,но вече знам къде да НЕ ходя.

# 441
Разменям ваучер от Дон Домат- център за Дон Домат- Младост   Whistling Whistling

# 442
Hair House. Oтзиви?
Взех и ваучери за Casa Nostra. Ако не успеем да отидем ще поръчам за вкъщи, така че не се губи.

Аз съм ходила, но само за сешоар. Доволна бях и сега съм си купила и за прическа и грим.

# 443
Дали грешно си спомням или някой беше ходил там и беше изключително доволен?...  ooooh!

# 444
  • софия
Не знам дали и преди е имало ваучери, но в друга тема има положителни отзиви за мястото.

# 445
Аз да си побутна питането за sushito.bg, ако още някой случайно е поръчвал и има отзиви...  bouquet

# 446
  • София-в сърцата на моите деца
Пожелавам си Коледни детски постановки Hug

# 447
  • софия
Запазих ваучер за 2 грузински вина от Берьозка. Да сте пробвали?

# 448
  • София
Дали грешно си спомням или някой беше ходил там и беше изключително доволен?...  ooooh!

Аз съм от доволните без ваучери. Ходим почти всяка седмица, аз на чаша вино с приятели, децата в детския клуб.  Mr. Green

# 449
Привет   bouquet
Според вас колко процедури ще са нужни ей тук, та да знам колко ваучера да цъкна....мерси...
http://www.lapni.bg/offer/1468/%D0%9E%D1%82%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0 … 8.50-%D0%BB%D0%B2

Общи условия

Активация на акаунт