Номинации 2011 ... тема за номинации /без спам, чат и т.н./

• 24 382
  • 193
  •   1
Отговори
# 60
  • КиТ
2. Златен профил (ник, аватар, подпис) Джой,Джой или по позната,като joy_r Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

3. Златно перо (стил, изразяване, уникалност) ИрПуц

4. Златна кукувица (образите, които ни развеселяват с разсеяност, положителна емоционалност, понякога абсурдност)Zisska

6. Златен зъб (за чувство за хумор) Zisska, Mamakaty,

11. Златната среда (за толерантност) ИрПуц, joy_r ,Mamakaty,Fiama,mokka

13. Ветерани (за съфорумци, които са натрупали завиден стаж, но все още пишат активно и не се дават) 10 c's

15. Банда на годината- от КиТ моето мило семейство "Британците, британците" и "Истинска кръв" Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

19. Цялостен принос ИрПуц, TraYkova,mokka

20. Личен Оскар  (ваша лична категория, в която държите да номинирате по ваши лични причини. Няма да участва в гласуване и анкети ) joy_r ,ИрПуц,Злата с метлата,Fiama,mokka,VanyaI

21. Тихата стъпка  (За ненатрапващо се, но силно и стилно присъствие) Поля от Слънчогледи, VanyaI,NellyR

22. Липса на годината ( потребителите,които често ги хваща липсата) H0uSse_Baby,aneli_s

# 61
  • Mars Hotel
1. Златно оперение (новак на годината) - Касита

2. Златен профил (ник, аватар, подпис) - -True Blue-, елиас

3. Златно перо (стил, изразяване, уникалност) - Трещерица, Дона, Октопод с рокля

4. Златна кукувица (образите, които ни развеселяват с разсеяност, положителна емоционалност, понякога абсурдност) - the Дорис, Flocke

5. Най-готин съфорумец /мъж/ - Labrador

6. Златен зъб (за чувство за хумор) - Дона, Анджелина

7. Златен творец (потребител, който създава красота) -

8. Златно огледало (за хубост ненагледна) - инфантилна

9. Черно злато (кой най-много Ви дразни) - Отилия, Палада

10. Черна мерудия (на всяка манджа) - краси*, viliko

11. Златната среда (за толерантност) - Клонка, Ментова, Iris04

12. Кралица на мелодрамата (драма куин) - vl, МГМ

13. Ветерани (за съфорумци, които са натрупали завиден стаж, но все още пишат активно и не се дават) - pasinet, Azzy, 10c

14. Agent Provocateur (провокатор, скандалджия) - Шанел, Отилия, Ломбардо

15. Банда на годината - Футболните фенове

16. Златоуста фраза (бисер на годината)-

17. Златно яйце (тема на годината) - Нежелана бременност. Ще заобичам ли бебето?; Тегобите на една домакинА...; Изгубени в превода

18. Златен запъртък (най-абсурдна тема) - Какво обичате да четете?; Ще приемете ли това питие?; и съвсем прясно: Имам ли основания да се притеснявам? http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=620955.0;all

19. Цялостен принос - Мама Цоцоланка

20. Личен Оскар - Шаманката, Параход, Бу, Berend Botje

21. Тихата стъпка (За ненатрапващо се, но силно и стилно присъствие)- Бижу, pasinet, Бояна

22. Липса на годината (потребителите,които често ги хваща липсата) - Мама Цоцоланка

Последна редакция: сб, 05 ное 2011, 21:59 от Светлица

# 62
1. Златно оперение (новак на годината) – няма новаци вече, а какви новаци имаше едно време, ехеее… Mr. Green

2. Златен профил (ник, аватар, подпис) -

3. Златно перо (стил, изразяване, уникалност ) – Алиса, Мишона, Трещерица

4. Златна кукувица (образите, които ни развеселяват с разсеяност, положителна емоционалност, понякога абсурдност) – минзухар; viliko, Флоке

5. Най-готин съфорумец /мъж/ - Дедо, Labrador

6. Златен зъб (за чувство за хумор) – Veneta (за демонстрацията на споделената ѝ любов с Отилия)

7. Златен творец (потребител, който създава красота  ) - сврачето, Елинор 777

8. Златно огледало (за хубост ненагледна) –

9. Черно злато (кой най-много Ви дразни) –

10. Черна мерудия (на всяка манджа) – Смарти, Отилия

11. Златната среда (за толерантност) – Ментова, Хърмаяни, Хексе

12. Кралица на мелодрамата (драма куин) – Julianna, Жоза, МГМ

13. Ветерани (за съфорумци, които са натрупали завиден стаж, но все още пишат активно и не се дават) – Рокси, КЛОНКА

14. Agent Provocateur (провокатор, скандалджия) – Палада, Отилия, Ломбардо

15. Банда на годината

16. Златоуста фраза (бисер на годината) Критично малко хора във форума имат способността да се държат като мозъчна гангрена, но въпреки това да карат болния да оргазмува на всяка сричка. - на Мишона

17. Златно яйце (тема на годината)

18. Златен запъртък (най-абсурдна тема)

19. Цялостен принос – Как’Сийка, Анджелина

20. Личен Оскар  (ваша лична категория, в която държите да номинирате по ваши лични причини. Няма да участва в гласуване и анкети ) - Вени***; Bettie Page; NinoTino; Хърмаяни; Приятно ми е - Богиня!; crazy_chick; tonkabonka; NikolForAll; Бояна; 10c's;

21. Тихата стъпка  (За ненатрапващо се, но силно и стилно присъствие) – Buttinsky, Ментова,  Жаве

22. Липса на годината ( потребителите,които често ги хваща липсата) – pronobis, Бабилия, Монда

Последна редакция: сб, 05 ное 2011, 23:02 от Бижy

# 63
  • на плажа
1. Златно оперение (новак на годината)

2. Златен профил (ник, аватар, подпис)

3. Златно перо (стил, изразяване, уникалност) Приятно ми е, Богиня, Шанел ( не винаги симпатични, но забележими), angelina.bqk ( май така се пишеше)

4. Златна кукувица (образите, които ни развеселяват с разсеяност, положителна емоционалност, понякога абсурдност) Дорис, Флоке

5. Най-готин съфорумец /мъж/ Соте, Вълкът

6. Златен зъб (за чувство за хумор)

7. Златен творец (потребител, който създава красота )

8. Златно огледало (за хубост ненагледна)

9. Черно злато (кой най-много Ви дразни) Венета ( не ме дразни особено, ама да я наградим за усилията)

10. Черна мерудия (на всяка манджа) Отилия

11. Златната среда (за толерантност) Ментова, Луна, ДеВ

12. Кралица на мелодрамата (драма куин) Флоке

13. Ветерани (за съфорумци, които са натрупали завиден стаж, но все още пишат активно и не се дават) Блонди, Човечето

14. Agent Provocateur (провокатор, скандалджия) Отилия

15. Банда на годината

16. Златоуста фраза (бисер на годината)

19. Цялостен принос

20. Личен Оскар  (ваша лична категория, в която държите да номинирате по ваши лични причини. Няма да участва в гласуване и анкети )

21. Тихата стъпка  (За ненатрапващо се, но силно и стилно присъствие) Валери

22. Липса на годината ( потребителите,които често ги хваща липсата) Марадона ( разведряваше обстановката този човек), Селтакис, Жоза, Ли Лу

Ще допълня след като изкъпя детето  Joy.

# 64
  • Варна

2. Златен профил (ник, аватар, подпис)- елиас, месечинка виторога, Касита

3. Златно перо (стил, изразяване, уникалност)- Chanel,Как'Сийка

4. Златна кукувица (образите, които ни развеселяват с разсеяност, положителна емоционалност, понякога абсурдност)

5. Най-готин съфорумец /мъж/- Labrador, sote-full tooth

6. Златен зъб (за чувство за хумор)- Chanel, Приятно ми е, Богиня, St

7. Златен творец (потребител, който създава красота )-mari_eta

8. Златно огледало (за хубост ненагледна)- Теичка, Приятно ми е, Богиня, Estell

9. Черно злато (кой най-много Ви дразни)-

10. Черна мерудия (на всяка манджа)-

11. Златната среда (за толерантност)- Не се сърди, човече, Анджелина

12. Кралица на мелодрамата (драма куин)

13. Ветерани (за съфорумци, които са натрупали завиден стаж, но все още пишат активно и не се дават)- Блонди, Бижу, Не се сърди, човече

14. Agent Provocateur (провокатор, скандалджия)- Отилия, Dave Lombardo

15. Банда на годината

18. Златен запъртък (най-абсурдна тема)- Цитати от любимите ми книги"http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=620075.0

19. Цялостен принос

20. Личен Оскар  (ваша лична категория, в която държите да номинирате по ваши лични причини. Няма да участва в гласуване и анкети )-Котьо Тръмп

21. Тихата стъпка  (За ненатрапващо се, но силно и стилно присъствие)- Бижу, Бояна, Miss Nellie

22. Липса на годината ( потребителите,които често ги хваща липсата)- Бабилия, Марадона

# 65
3. Златно перо (стил, изразяване, уникалност) - Дедо, куркума и Вълчо; Весето и Ван4444444444етооо;
5. Най-готин съфорумец /мъж/-Дедо, куркума и Вълчо  Hug
...
15. Банда на годината – био-градинарите, цветарките

# 66
  • София
1. Златно оперение (новак на годината) - Отилия

2. Златен профил (ник, аватар, подпис) - Меркантилница

3. Златно перо (стил, изразяване, уникалност) - Шанел, Трещерица

4. Златна кукувица (образите, които ни развеселяват с разсеяност, положителна емоционалност, понякога абсурдност) - Шанталчето

5. Най-готин съфорумец /мъж/ -Вълкът

7. Златен творец (потребител, който създава красота) -

8. Златно огледало (за хубост ненагледна) -

9. Черно злато (кой най-много Ви дразни) -

10. Черна мерудия (на всяка манджа) - Блонди

11. Златната среда (за толерантност) - Хърмаяни, Бояна

12. Кралица на мелодрамата (драма куин) -

13. Ветерани (за съфорумци, които са натрупали завиден стаж, но все още пишат активно и не се дават) - 10c
14. Agent Provocateur (провокатор, скандалджия) - Отилия, viliko

15. Банда на годината - кръстниците от подфорум Имена

17. Златно яйце (тема на годината) - Изгубени в превода

18. Златен запъртък (най-абсурдна тема) -

19. Цялостен принос - момичетата от Майчинството счетоводно
20. Личен Оскар -

21. Тихата стъпка (За ненатрапващо се, но силно и стилно присъствие)- Бижу

22. Липса на годината (потребителите,които често ги хваща липсата) - Аvva

# 67
15. Банда на година - Лакове за нокти  Peace
3. Златно перо (стил, изразяване, уникалност) - Аризона - просто по-различна от ВСИЧКИ  Heart Eyes
6. Златен зъб (за чувство за хумор) - Клише включвай се по-често, на някои твои постове съм се хилила сама на компа  Mr. Green първия който ми минава през ума е за куриера, който ти доставил пратка и ти взел 10лв, а ти си била по един секси халат  Laughing
7. Златен творец (потребител, който създава красота ) - Radi D.   bouquet
21. Тихата стъпка  (За ненатрапващо се, но силно и стилно присъствие) pelagia  Heart Eyes
14. Agent Provocateur (провокатор)  ~ ИвчеТо Simple Smile ~ много зле ми действа финансово  Mr. Green
1. Златно оперение (новак на годината) Ulenceto - включи се последната година долу горе, но е в пъти по от много други съфорумки и ме кефи адски много  Hug

Последна редакция: сб, 05 ное 2011, 21:38 от iiv_mortisha

# 68

3. Златно перо (стил, изразяване, уникалност) Ivonska,  Andariel, kaka ви Сийка, Бояна..

4. Златна кукувица (образите, които ни развеселяват с разсеяност, положителна емоционалност, понякога абсурдност) Мишона, Отилия..

5. Най-готин съфорумец /мъж/

9. Черно злато (кой най-много Ви дразни)

10. Черна мерудия (на всяка манджа) b

11. Златната среда (за толерантност) Не се сърди човече (нема друг с такива нерви просто)

13. Ветерани (за съфорумци, които са натрупали завиден стаж, но все още пишат активно и не се дават)

14. Agent Provocateur (провокатор, скандалджия) Viliko, Отилия

15. Банда на годината - активните в политическите теми.

16. Златоуста фраза (бисер на годината) Мислете глобално.
Все пак, водата на планетата не е сменяна от сума ти време.
Просто преминава от един организъм в друг.

19. Цялостен принос - всички дърти кучки, които са още активни.

20. Личен Оскар  (ваша лична категория, в която държите да номинирате по ваши лични причини. Няма да участва в гласуване и анкети ) тука има доста маймуни на клончето, по-късно ще ги изредя.

21. Тихата стъпка  (За ненатрапващо се, но силно и стилно присъствие) Мамма, pasinet

22. Липса на годината ( потребителите,които често ги хваща липсата) Татти, Марадончо, Холограма, Лу, Флорната, Лизбет, Жоза. 

Това набързо, пак ще се включа.

# 69

2. Златен профил (ник, аватар, подпис) - Ружа, Joy_r

3. Златно перо (стил, изразяване, уникалност) -  Василиса Умница, Куркума, Дедо

4. Златна кукувица (образите, които ни развеселяват с разсеяност, положителна емоционалност, понякога абсурдност) - Цонна, Buttinsky, Василиса Умница

6. Златен зъб (за чувство за хумор) - Василиса Умница, Цонна, Buttinsky

7. Златен творец (потребител, който създава красота) - майките от темата за ръчно направени кукли и играчки и онези, които правят неща за коледния базар на ДБМ

8. Златно огледало (за хубост ненагледна) - Василиса Умница, November Rain,

9. Черно злато (кой най-много Ви дразни) - Lady Kat ( La Haine ), Джентълмен - наподобяват семейство Чаушеско

10. Черна мерудия (на всяка манджа) -

11. Златната среда (за толерантност) - Елинор777, Didranad, Хапка

12. Кралица на мелодрамата (драма куин) - Аzаzel ( Lorelei )

13. Ветерани (за съфорумци, които са натрупали завиден стаж, но все още пишат активно и не се дават) -

14. Agent Provocateur (провокатор, скандалджия) - Dave Lombardo

15. Банда на годината - момичетата от темата за размяна на коледни картички

17. Златно яйце (тема на годината) - " 10 евъргрийна, free edition, от свекъра, свекървата "

18. Златен запъртък (най-абсурдна тема) - почти всички теми за финансовата криза, " Форумът и финансовата криза ", " Финансовата криза и чеизът на баба ви - откривате ли връзка ?! " и подобни

19. Цялостен принос - *Щурчо*, Не се сърди, човече, майките от " Благотворителност "

20. Личен Оскар - Всички позитивно настроени

21. Тихата стъпка (За ненатрапващо се, но силно и стилно присъствие)- Ружа, St. , Бо

22. Липса на годината (потребителите,които често ги хваща липсата) - Бабилия

# 70
1. Златно оперение (новак на годината) Отилия

3. Златно перо (стил, изразяване, уникалност) Трещерица

4. Златна кукувица (образите, които ни развеселяват с разсеяност, положителна емоционалност, понякога абсурдност) buttinsky, минзухар, KatiABV, Tumba-lumba

5. Най-готин съфорумец /мъж/ Dave Lombardo

9. Черно злато (кой най-много Ви дразни)

10. Черна мерудия (на всяка манджа)

11. Златната среда (за толерантност) Хърмаяни, Ментова

13. Ветерани (за съфорумци, които са натрупали завиден стаж, но все още пишат активно и не се дават)

14. Agent Provocateur (провокатор, скандалджия) Отилия

15. Банда на годината

19. Цялостен принос

20. Личен Оскар  (ваша лична категория, в която държите да номинирате по ваши лични причини. Няма да участва в гласуване и анкети ) Ментова, Flip, Iris04, Рокси

21. Тихата стъпка  (За ненатрапващо се, но силно и стилно присъствие) argun

22. Липса на годината ( потребителите,които често ги хваща липсата) Марадона, Жозефина

Последна редакция: нд, 06 ное 2011, 09:43 от jp

# 71
1. Златно оперение (новак на годината) - новаци, новаци, ама с по-два поста, пък помнят хора и събития от преди сто години...  Crossing Arms

2. Златен профил (ник, аватар, подпис) - Бижу - оригинална и запомняща се доста преди да се "роди" темата за непрекъснато четкане на всички с "нови дрешки"  Crazy Не се сърди, човече - защото просто много ми харесва дъщеря и, как се променя във времето и пораства  Heart Eyes

3. Златно перо (стил, изразяване, уникалност) - Кака Сийка, КЛОНКА, Трещерица - ясно защо  Simple Smile

4. Златна кукувица (образите, които ни развеселяват с разсеяност, положителна емоционалност, понякога абсурдност) - Шанталче, Приятно ми е, Богиня!

5. Най-готин съфорумец /мъж/ - vl - доста дълго време ме дразнеше, докато в един момент не осъзнах, че ми напомня един от любимите ми дядовци  Heart Eyes Изразните средства, темите, които го вълнуват - всичко това ме връща назад във времето, когато бях тинейджърка, а любимият ми дядо всеки ден услужливо ми даваше гребенчето си, за да се среша, и ми обясняваше как трябва да се обличам в свежи, младежки цветове, и да танцувам танго  Heart Eyes

6. Златен зъб (за чувство за хумор) - КЛОНКА

7. Златен творец (потребител, който създава красота ) - не съм запозната

8. Златно огледало (за хубост ненагледна) - виждала съм снимка само на elfi4ka, мисля, че е много мила и позитивна, затова я номинирам; също така номинирам Blondie_ , защото много ми харесва косата и  Heart Eyes

9. Черно злато (кой най-много Ви дразни) - viliko, Отилия, jp

10. Черна мерудия (на всяка манджа) - viliko, Отилия, jp

11. Златната среда (за толерантност) - Бърди, 10 c`s, Анда

12. Кралица на мелодрамата (драма куин) - julianna, без конкуренция

13. Ветерани (за съфорумци, които са натрупали завиден стаж, но все още пишат активно и не се дават) -  Анджелина, Октопод с рокля, Не се сърди, човече

14. Agent Provocateur (провокатор, скандалджия) - провокатор е Chanel, а скандалджия - Dave Lombardo

15. Банда на годината - индивидуалист съм, нямам поглед над бандите

16. Златоуста фраза (бисер на годината) - "Бясна съм" - много бесове тая година, много чудо! Във всяка тема, по всякакъв повод - все се намира някой да избеснее  newsm29

17. Златно яйце (тема на годината) - темата за Япония

18. Златен запъртък (най-абсурдна тема) -  Joy тук мога да номинирам един цял подфорум, ама ще се въздържа; номинирам "фейсбук" - тема, която очевидно никой не чете, щом на всяка страница се пита по два пъти "как мога да разбера кой ми гледа профила?"  Crazy и обща номинация за "Звездни компромати" и "Кралските" теми - които невероятно добре илюстрират защо жълтата преса има такива тиражи  Crazy

19. Цялостен принос -
Андариел - земна, информирана, последователна и принципна. Дори когато не съм съгласна с мнението и, ме кара да се замисля. Уважава достойнството на опонентите си и отстоява позициите си по начин, по който аз никога не бих имала нерви и търпение  Simple Smile

20. Личен Оскар  (ваша лична категория, в която държите да номинирате по ваши лични причини. Няма да участва в гласуване и анкети )
Crazy_chick, минзухар, ivonska, Дренка

21. Тихата стъпка  (За ненатрапващо се, но силно и стилно присъствие) - buttinsky, Red, Mirama

22. Липса на годината ( потребителите,които често ги хваща липсата) - Бабилия (от цялото си сърце и желая бързо оздравяване и връщане във форумските редици  bouquet ) и Вълкът с дълъг ник

Последна редакция: сб, 05 ное 2011, 22:10 от BirdsFlu

# 72
От мен само "Златен запъртък" за правилата на номинациите, в които можеш да предложиш цели 3-ма, след това номинираните са цели 10 и пак можеш да гласуваш за 3-ма от тях. Което автоматично превръща номинациите в номинаций, а печелившия е този с най-голямата агитка. Но кой ти гледа правилата, важното е да пишем повече имена, които да пишат нашето име за да можем след това да изчислим  колко прави пиле фрикасе корен квадратен от зелева чорба.
И понеже правилата ми го позволяват, номинирам и категориите със Златен запъртък. Поради дебилната им позлата, уточненията в скобите и лексиконния ентусиазъм.

# 73
  • забравих си мисълта...
1. Златно оперение (новак на годината) - Отилия, Палада

2. Златен профил (ник, аватар, подпис) - joi_r, Илайза,

3. Златно перо (стил, изразяване, уникалност)  Бояна, Клонка, Хърмаяни,

4. Златна кукувица (образите, които ни развеселяват с разсеяност, положителна емоционалност, понякога абсурдност) - Тумба Лумба

5. Най-готин съфорумец /мъж/ -

6. Златен зъб (за чувство за хумор)  Тумба Лумба, Viliko, Crazy Chick

7. Златен творец (потребител, който създава красота ) - Леля Ог, Краси*, Vesi_nn

8. Златно огледало (за хубост ненагледна) - Отилия, Smartie, Бижy Wink,

9. Черно злато (кой най-много Ви дразни) - Никой не ме  дразни. Слава на Бога, нервите ми са в отлично състояние, за да се дразня виртуално Grinning. Не бъркайте моментите, когато се забавлявам с барутлийките, които палят от четвърт оборот  Wink.

10. Черна мерудия (на всяка манджа) - Форумът е публичен, всеки има право да пише навсякъде и да каже личното си мнение, без значение дали другите ще се съгласят или не. На мнение съм, че тази номинация е в противоречие със свободите и правата упоменати във форумския кодекс.

11. Златната среда (за толерантност) - Хърмаяни, Smartie,

12. Кралица на мелодрамата (драма куин) 10 c`s, нино тино, тити,

13. Ветерани (за съфорумци, които са натрупали завиден стаж, но все още пишат активно и не се дават) - КЛОНКА, Бижy Wink

14. Agent Provocateur (провокатор, скандалджия) simplyaven, Barbabeau, нино тинo (не точно скандалджийки, а мрънкала, излъчващи чувство на незадоволеност, липса, неудовлетвореност)

15. Банда на годината - Всички от темата за правопис.

16. Златоуста фраза (бисер на годината) - "СУПА В СУПАТА" на Отилия, за попадение точно в десЯтката.  Grinning

17. Златно яйце (тема на годината) - темата за Япония

18. Златен запъртък (най-абсурдна тема) - Рокси за  PSYCHOTHRILLER STALKING   Twisted Evil  Grinning

19. Цялостен принос -  Клонка,  Краси...* и Отилия (без Отилия форумът ще заспи зимния си сън още през август и ще спи до края на юли Wink.

20. Личен Оскар  (ваша лична категория, в която държите да номинирате по ваши лични причини. Няма да участва в гласуване и анкети ) - Отилия, Piny, Хърмаяни, Клонка, Октопод с рокля, Краси...* ,  Тарталета, St., ИрПуц, Purko88, Kartinka, Stern, fata ®, Neraiida, МaНЕВрата, Lolilita_, Down Under, Milla Elaine (и да му мисли ако не си изпълни обещанието за "бургаските батки" Wink)
21. Тихата стъпка  (За ненатрапващо се, но силно и стилно присъствие) - Mamma, Пасинет, Дивиана,

22. Липса на годината ( потребителите, които често ги хваща липсата)  - Бабилия, Не тази вечер Жозефина, Tatti

Последна редакция: нд, 06 ное 2011, 00:16 от Venetta

# 74

3. Златно перо (стил, изразяване, уникалност) Как'Сийка, Куркума. Веселчето

4. Златна кукувица (образите, които ни развеселяват с разсеяност, положителна емоционалност, понякога абсурдност) Дорис
трима..Куркума, Дедо, Вълкът с дълъг ник
6. Златен зъб (за чувство за хумор) Естер
7. Златен творец (потребител, който създава красота ) Dilu, Нина..

9. Черно злато (кой най-много Ви дразни) Venetta, Viliko

15. Банда на годината Жената зодия овен

17. Златно яйце (тема на годината) Събирам забравени спомени

20. Личен Оскар  (ваша лична категория, в която държите да номинирате по ваши лични причини. Няма да участва в гласуване и анкети )

21. Тихата стъпка  (За ненатрапващо се, но силно и стилно присъствие) Анджелина, Пасинет

Последна редакция: нд, 06 ное 2011, 10:40 от Елинор 777

Общи условия

Активация на акаунт