Номинации 2011 ... тема за номинации /без спам, чат и т.н./

• 24 266
  • 193
  •   1
Отговори
# 75
2. Златен профил (ник, аватар, подпис) - Лу, Бижу, placholina
15. Банда на годината - Лакове за нокти
22. Липса на годината - Just*AvvA*

# 76
  • USA, Steak State
15. Банда на годината
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=621222.0

# 77
7. Златен творец (потребител, който създава красота )-Любознателна, Фелисидад
11. Златната среда (за толерантност)-Не се сърди, човече
15. Банда на годината-Момичетата от темата за преправяне на старите мебели
19. Цялостен принос-Пина, Елора
20. Личен Оскар  (ваша лична категория, в която държите да номинирате по ваши лични причини. Няма да участва в гласуване и анкети )-Искрица Надежда

# 78
1. Златно оперение - Палада

4. Златна кукувица - *November Rain*

5. Най-готин съфорумец /мъж/ - Куркума

6. Златен зъб - Дона

9. Черно злато - Приятно ми е - Богиня!

11. Златната среда (за толерантност) - Хърмаяни, Iris04

13. Ветерани - Не се сърди, човече, Кейси, Анджелина

14. Agent Provocateur - Отилия

20. Личен Оскар  - Andariel, daffodil

# 79
15. Банда на годината - Спамо-чата

# 80
  • Варна
Защото не мога вече да редактирам, ще допълня тук. Мислех в малинките да дам още лични оскари, но ще се изгубят в плюнките:
Личен Оскар "300" ("Триста") на jp, ivonska, Klemy, jasmin_veni, Flip, Mamacita Bandida, W.S.A.P. и др. за отстояване правото да задаваш въпросиbouquet  bouquet  bouquet

# 81
1. Златно оперение - нада.

2. Златен профил (ник, аватар, подпис) : ДеВ, Рокси, Клише (Novermber Rain). Стимулираща антиноминация за всички профилни оформления от ресорната тема, които са разкошни сами по себе си, като група красавици в училищни униформи.

3. Златно перо (стил, изразяване, уникалност) : Шанел, Сийка, Трещерица. Амин.

4. Златна кукувица (образите, които ни развеселяват с разсеяност, положителна емоционалност, понякога абсурдност) : Пищещите във възхвално - сериални теми (от всякакъв тип), които  (май) проявяват разсеяност към останалата част от световния дневен ред  и не им липсват нито положителна емоционалност, нито абсудност.

5. Най-готин съфорумец /мъж/ : Дедо

6. Златен зъб (за чувство за хумор) : Дона, Вълкът

7. Златен творец (потребител, който създава красота ) : красотата е широко, но и изплъзващо се понятие, може би ще допълвам

8. Златно огледало (за хубост ненагледна) : не съм попадала на тема със снимки

9. Черно злато (кой най-много Ви дразни) : чак пък много. Може би Соте - това с онагледяването е някаква езикова импотентност, а тя винаги дразни.

10. Черна мерудия (на всяка манджа) : в тази категория виждам само хора, които твърде много искат да я спечелят, за да им съдействам (безплатно).

11. Златната среда (за толерантност) : Хърмаяни, категорията е като създадена за нея.

12. Кралица на мелодрамата (драма куин) : номинирам и двата лагера от темата за флиртуването в ДиС, за вторачването във всяко мъжко изсумтяване и натоварването му с дълбок трансцедентален, но и еротичен смисъл.

13. Ветерани (за съфорумци, които са натрупали завиден стаж, но все още пишат активно и не се дават) : Бижу

14. Agent Provocateur (провокатор, скандалджия) : ако това е категорията за тролове - Отилия

15. Банда на годината : Парфюманките (воайорствам при тях от престъпно дълго), ПрЪвУписТниците, понеже са свежи и неуморни

16. Златоуста фраза (бисер на годината) : "+1" - кратка, ясна, изпразнена от съдържание.

17. Златно яйце (тема на годината) : Ще приемете ли това питие? - онлайн преброяване на дивите зайци

18. Златен запъртък (най-абсурдна тема) : Какво има след смъртта? - форумски архив на получените факсове, вследствие намаления брой аптеки, работещи със Здравната каса

19. Цялостен принос : ще домислям

20. Личен Оскар  (ваша лична категория, в която държите да номинирате по ваши лични причини. Няма да участва в гласуване и анкети )

21. Тихата стъпка  (За ненатрапващо се, но силно и стилно присъствие) : Василиса - Умница

22. Липса на годината ( потребителите,които често ги хваща липсата) : не следя

# 82
1. Златно оперение (новак на годината) - Обич синеока

2. Златен профил (ник, аватар, подпис)

3. Златно перо (стил, изразяване, уникалност) - Клонка

4. Златна кукувица (образите, които ни развеселяват с разсеяност, положителна емоционалност, понякога абсурдност)- Трещерица, Жози

5. Най-готин съфорумец /мъж/ - Куркума, Дедо

6. Златен зъб (за чувство за хумор)- Шанел, Дона

7. Златен творец (потребител, който създава красота )

8. Златно огледало (за хубост ненагледна)

9. Черно злато (кой най-много Ви дразни) - да ме дразни не, но досадни са Соте, Мирама

10. Черна мерудия (на всяка манджа)- Вилико, Краси

11. Златната среда (за толерантност) - Хърмаяни

12. Кралица на мелодрамата (драма куин)- Минзухар

13. Ветерани (за съфорумци, които са натрупали завиден стаж, но все още пишат активно и не се дават) - Дона, Клонка, Бижу, Анджелина

14. Agent Provocateur (провокатор, скандалджия)-  ще допълвам

15. Банда на годината

16. Златоуста фраза (бисер на годината)

17. Златно яйце (тема на годината)- темите за благотворителност

18. Златен запъртък (най-абсурдна тема)- Любими цитати от книги, Ще приемете ли това питие

19. Цялостен принос- Сийка

20. Личен Оскар  (ваша лична категория, в която държите да номинирате по ваши лични причини. Няма да участва в гласуване и анкети )

21. Тихата стъпка  (За ненатрапващо се, но силно и стилно присъствие)- ДеВ, 10с, Бижу

22. Липса на годината ( потребителите,които често ги хваща липсата)

# 83
2.Златен профил------ Бижу.

4.Златна кукувица------Шанталчето.

6.Златен зъб-------Шанел.

7.Златен творец------Елинор.

9.Черно злато-------Венета.
10.Черна мерудия---Вилико.

15.Банда на годината------------Жената зодия Овен.

19.Цялостен принос-----Сийка.

21.Тихата стъпка----Пасинет.

22.Липса на годината----ЛилиЛу.

# 84
1. Златно оперение (новак на годината) - Отилия. Ако не беше онази незабравима аватарна снимка в началото дори бих номинирала проекта Отилия, защото трудно мога да повярвам, че един човек е такъв завършен и цялостен образ.
2. Златен профил (ник, аватар, подпис) - Октопод с рокля, заради стилното й постоянство, което ми липсва откак не виждам моливите на Verdad
6. Златен зъб (за чувство за хумор)- Nino Tino, daffodil, Октопод с рокля
8. Златно огледало (за хубост ненагледна)- Mишона
9. Черно злато (кой най-много Ви дразни) - леко ще плагиатствам- обединеният австрийски фронт Venetta-Piny-Отилия заради телешкото им преклонение и хилядите досадни kb в прослава на тяхната чужбина
10. Черна мерудия (на всяка манджа)- Вилико
12. Кралица на мелодрамата (драма куин)- AGAPH, която след отсъствие се завърна със съшите напоителни драми и терзания в СО.
13. Ветерани (за съфорумци, които са натрупали завиден стаж, но все още пишат активно и не се дават) - Не се сърди човече
16. Златоуста фраза (бисер на годината)-
.. изглеждам чудесно за човек, който не е решил да изкарва пари с външния си вид
,
Напълно възможно е да не е старо куче с нови дрехи, а нова кучка със странно хоби - историк и естествоизпитател едновременно.  

17. Златно яйце (тема на годината)- темата за приготвянето на багажа в СО, която разкри пред мен един нов свят, изпълнен с флора и фауна, и умъртвяван периодично с калиев перманганат, както и темата Япония
20. Личен Оскар  (ваша лична категория, в която държите да номинирате по ваши лични причини. Няма да участва в гласуване и анкети )- ще използвам шанса си да благодаря по холивудски на един куп хора, които ме разсмиват, разплакват и привличат към този форум- Алиса, 10c's, Dona, daffodil, Еовин, Реза, Василиса Умница, Azzy, Октопод с рокля, Бояна, Barbabeau, angelina.bgk,  Бърди, Ментова, gargamela и сигурно съм пропуснала някой Blush

# 85
ей, пропуснах, а не мога вече да редактирам - ако е възможно така да добавя, бих искала да номинирам и Касита за златен профил. Намира наистина добри картинки  Peace

# 86
И аз не мога да се редактирам повече, а искам да номинирам още един цитат в категорията:

Начи всяка сутрин като се събудя съм в овулация. Thinking Същи Борис Христов съм докато проговоря. Не дай си Боже някой мъж да ми звънне по телефона баш тогава. След първото "ало" ще дотърчи да се плодѝм, залят от овулация през телефона, преди да съм си измила очите още.

А вече имам предложения и за:

18. Златен запъртък (най-абсурдна тема)

"Гласът на жената издава кога е в овулация"

# 87
  • Пазете Гор
1. Златно оперение  - Касита

2. Златен профил - joj_r (за старание),  November rain (хубав стол ползваше), Касита

3. Златно перо (стил, изразяване, уникалност) Вълкът с дълъг ник, NinoTino, Веселчето

4. Златна кукувица (образите, които ни развеселяват с разсеяност, положителна емоционалност, понякога абсурдност) Дорис, November rain

5. Най-готин съфорумец /мъж/ - Вълкът, Дедо, Labrador

6. Златен зъб (за чувство за хумор) - st. Dobri, gargamela, NinoTino

7. Златен творец (потребител, който създава красота ) - Елинор 777, avocett (тя е на 18 само)

8. Златно огледало (за хубост ненагледна) - Никой мъж не би трябвало да отличава жена пред други жени. Никога. Гледа, помни, набелязва и мълчи.

9. Черно злато (кой най-много Ви дразни) - куркума. Наистина.

10. Черна мерудия (на всяка манджа) - viliko

12. Кралица на мелодрамата (драма куин) - Lorelai и всички, пуснали теми за кумове

13. Ветерани (за съфорумци, които са натрупали завиден стаж, но все още пишат активно и не се дават) Вълкът с дълъг ник. Има и девойки с голям форумен опит, но не мога да нарека ветеран никоя жена. Втори принцип.

14. Agent Provocateur (провокатор)
- Марадона,  (провокатор - един път), Приятно ми е, Богиня (Провокатор във всяка дума), Октопод с рокля

15. Банда на годината
- Био-зеленчукова градина

19. Цялостен принос
- pasinet, Dona, Клонка, Рокси. Всеки по свой начин, но хора като тях правят форумът специален и четен.
Радост за рекламодателите са в този смисъл.

20. Личен Оскар  (ваша лична категория, в която държите да номинирате по ваши лични причини. Няма да участва в гласуване и анкети) -
Давам Оскар на хората, които са причина и смисъл да пиша: био - градинарите, оцелелите от Споделете. Не поемам риска да изброявам, не бих си простил, ако пропусна някого.
 Hug за всеки, окуражил ме да продължавам писаниците си. И благодарност.

21. Тихата стъпка  (За ненатрапващо се, но силно и стилно присъствие) - Дедо, Хърмаяни, Василиса Умница

22. Липса на годината ( потребителите, които често ги хваща липсата) - Марадона и за съжаление все по-често Вълкът

# 88
  • Варна
1. Златно оперение (новак на годината) - Обич синеока
2. Златен профил (ник, аватар, подпис) - Октопод в рокля, Лу, Отилия за аватара с монахинята
3. Златно перо (стил, изразяване, уникалност) - Crazy chick
5. Най-готин съфорумец /мъж/ - Куркума, Дедо
9. Черно злато (кой най-много Ви дразни) - aniese, inna-bubulina
10. Черна мерудия (на всяка манджа) - viliko
11. Златната среда (за толерантност) - Жаве
12. Кралица на мелодрамата (драма куин)- Лорелай ака Азазел
14. Agent Provocateur (провокатор, скандалджия)-  Dave Lombardo
22. Липса на годината ( потребителите,които често ги хваща липсата) - Марадона

# 89
2. Златен профил (ник, аватар, подпис) – Бижу, Елиас, joy_r
3. Златно перо (стил, изразяване, уникалност) - Azzy, argun, Приятно ми е, Богиня!
4. Златна кукувица (образите, които ни развеселяват с разсеяност, положителна емоционалност, понякога абсурдност) - $hantalche, the Дорис, Tumba-lumba,
5. Най-готин съфорумец /мъж/- Куркума,  Labrador, pronobis
6. Златен зъб (за чувство за хумор) - daffodil, КЛОНКА, Октопод с рокля
7. Златен творец (потребител, който създава красота ) -Госпожичка Клавел, Малена.
11. Златната среда (за толерантност) -Анджелина, Жаве, Ментова
13. Ветерани (за съфорумци, които са натрупали завиден стаж, но все още пишат активно и не се дават)-ДеВ, Дона, Как`Сийка
14. Agent Provocateur (провокатор) – Chanel
15. Банда на годината- (името е по идея на Red, която е писала след мен  Peace) - нАучния кръг на дудуалистите -участниците в петъчните теми на Приятно ми е, Богиня!

17. Златно яйце (тема на годината)- „Нежелана бременност. Ще заобичам ли бебето? " в СО.

18. Златен запъртък (най-абсурдна тема) - Цитати от любимите ми книги в Клюкарник, Ще приемете ли това питие? В СО

19. Цялостен принос -Бояна, Василиса Умница, Рокси

20. Личен Оскар  (ваша лична категория, в която държите да номинирате по ваши лични причини. Няма да участва в гласуване и анкети ) Анджелина, angelina.bgk, argun, Бърди, Венета, Елиас, Жаве, La Sombra, luna, mandarinka, Ментова, Месечинка Виторога, Поли ви се усмихва Simple Smile, Tumba-lumba, милинка, Flip,  

21. Тихата стъпка  (За ненатрапващо се, но силно и стилно присъствие)-  Iris04, luna, Flip

22. Липса на годината ( потребителите,които често ги хваща липсата)- Бабиля, Bona fides, Имелда Маркос

Последна редакция: нд, 06 ное 2011, 17:30 от Хърмаяни

Общи условия

Активация на акаунт