Жената овен 26-тема

• 29 730
  • 748
  •   1
Отговори
# 705
Леле Пуфи, ти я караш със 100 км/ч.  Ама пък и тоя доктор бързо действа! Но пък така, май, е по-добре. Ето, ще мине бързо лошото и ще го забравиш. Стискам палци до утре да си чисто нова!  Hug

Мери, давай мила, отказвай ги тия гадости. Утре, 6-ти януари, стават 2 години, откакто ги отказах - от раз, след 22 години пушене. Е, един месец не знаех на кой свят съм, но като мантра си повтарях думите на един познат - потърпи 15 дни и ще успееш, потърпи 15 дни и ще успееш, потърпи 15 дни и ще успееш, потърпи 15 дни и ще успееш....

ПП Вчера ходихме на обяд с приятелки и сядайки на масата си отворих чантата да си извадя цигарите.  Mr. Green
Почти винаги ми се случва като отида на бар или ресторант. Embarassed

# 706
  • Varna
Пуфич,
И от кака си ДелтУва, едно бързо, бързо възстановяване. Аба бравУс на Доктора бе, той да не е ОвнЬО, че е действал така бързо. Имало и кадърни беееей. Малкият дявол е било душе. Повече да не те сполетяват такива неудачи Hug И няма начин като Овненце да не станеш и да не омААш някоя и друга луканка или там каквото има, че и да му люснеш едно винцЕ, нищо, че ти се е гадило newsm10. Овена ляга само ако е тежко, тежко болен или кЪт умирга thumbsup

Мери,
Добре си забелязала душко...не слагам закуската. Ставам много, много рано, но просто не става. Случиха се разни неща от преди месец и аз спряФ да пиша така често. А и бягам защото тия грижи мене чакат, няма кой или по точно Овена бяга, другите чакат на мама си.................
Ставам рано....и не мога да заспя....И това ще мине, но трябва само мъъъъничко временце докато оправя колкото може повече бакии. Ама моите ако натворя няма кой да оправи..... А аз си мислех, че съм била принцесата.....то други били бе  #Crazy Laughing Wink Овена е пич, дори да е Принцеса, все на себе си трябва да разчита.
Хади по Ино кайве преди да я метна на тренировки. Аз вчера бях и аз по разни леко операциики,....на пръстите си на крачоните....взеха да ми излизат дяволски нокти....ега ти и болката. Та ме кълцотиха и човъркаха, сега куцам, ама ще се опитам да отида на тренировки Wink Ей, я другата луда с превързаните крака, отива да се чека на тренироФки Wink

Слагам турскУ каЙве....кой шЪ гледа бе, имаме ли тука врачки-гледачки, да си казват без полиция Hug Heart Eyes И боб съм оставила, някоя да фърли и боб Laughing

# 707
Ох, Делта умори ме от смях. И аз тъкмо си мислех кога ли ще мога да почна да спортувам, не че съм активна спортиска, но с тези празници.........станах 100 кила (не точно,ама  Laughing). В понеделник пак съм на преглед и ще питам лекаря. Що се отнася до това дали е овен нямам и идея, ама е готин, днес ми направи и снимка и ми показа разреза, не е голям, но от сега съм предупредила мъжа ми, че лятото ще го скрия с татуировка. Притеснявам се, че все още има отток, дано не остане така  Praynig

# 708
  • при моите деца .....
Привет!
Делтич,  Hug и мен са ми рязали враснал нокът с упойка.... не е приятно изживяване.... Дано бързо се оправиш.
Нищо ново при мен - освен новата прическа на Марти. Сама изяви желание, аз я убеждавам от 1 година, но не решили сама......
Хубава вечер!

# 709
Делтичке, и при теб ли беше враснал нокът? Много е неприятно. И аз го имам този проблем от дете, но сама успявам да си извърша манипулацията по отстраняването на врасналата част. Имам си цял набор инструменти и обгрижвам майка ми и баща ми / сестра ми я научих сама да се справя/.  Много е болезнено, но е за предпочитане пред скалпела на хирург.  ooooh!
Живот и здраве лятото мога да ви покажа как става - не е много сложно. Peace
Аууууууууууууу ОВЕНКИ, Новата година така ли ще я подкарваме с болежки? newsm78
Айде, дошли са, но бързичко да ви минават! Hug
Делтичке, бакии навсякъде има, но Овните знаеш, че се справят. А що се отнася до принцесите..........ох и аз съм си поръчала следващия живот да съм такава. Joy Joy Joy

Някой да има мерак да се присъедини с едно "НАЗДРАВЕ"?

# 710
  • Varna
Мериииич,
Аз, сЪ присъединявам към тебиии Drunk Туко що се прибирам от трИнироФките и мятам винцетО обачИ newsm47 Тоя проблем с ноктите го имам едва от две години, но и на двата крака. ДоФтура каза...язък за хубавите крЪка...шЪ ги мъчим, но ми препоръча добра педикюристка. Лятото шЪ мЪ научиш, и ще ми покажеш какво да се купя за да действам и аз като тебе. Иначе за бакиите....ако са си нажи Овенски Ок, ама и чужди да оправяме....тВа вече голяма наглост бе.

Пуфич,
Споко, душе, отокО шЪ заминИ. И като дойдеш лятоска шЪ пУказваш и ти татуировки кЪт наша ГоргончИва.

Бобич,
НапраУ голям купон беше при мене, щото ми  изфъскаха ледокаин, ама Ииииич не помогна. Мучах кЪт Ино теле, дЪн сЪ излагам, ако викам Embarassed Добре, че навънка е студено, че от студа, не ме боли толкова много. Интересна работа....редовно ходя на педикюр, не се изоставям....кВи са тия орлови нокти беееейййй ooooh! ooooh! ooooh!

# 711
Делтичке послушах съвета ти и сега с мъжа ми сме на вино, присъединявам се към вас. Наздраве:

# 712
  • при моите деца .....
Наздраве, прекрасни дами!

Защо винаги се намира някой да ми развали настроението?

Наздраве!
За добрите мигове!

# 713
  • До морето :)
pufi80, преди половин година и аз взех нашите външни стълби по г*з, с прането в ръка. Целия ми бут беше надут и чак черен, не син. Ръката - надрана! НО легена беше високо вдигнат и по време на цялото падане (към 10 стъпала) си мислех: "Добре, че не съм с детето!"
Та мисълта ми беше, че и аз имах нещо като съсирек. 10-та дни ходих така и не минаваше. Един ден си направих компрес с риванол. За два часа отока беше спаднал и вече не беше така черно. Че при мене беше малкия Дявол!
Бързо възстановяване и НАЗДРАВЕ!

# 714
Мерси Лече Бубулоче   bouquet .

# 715
  • Varna
Бобич,
нЪл знаЙш, Душко, че все се намира някой да те ядоса. Ама как да те успокоя и да те науча newsm78  като и аз съм една такава....чуствителна и паля от раз. И особенно като наистина отсреща не са прави. Мога само силно да те гушна и да те успокоя, че не си сама, да ти кажа да пиеш една по-голяма лъжица "майната му "....и утре да се събудиш свежа и усмихната с тоя лаф на уста. Не се коси, знам, че те боли сега, утре ще си по- подбре Hug
Мене напоследък ме ядосват всекидневно, .....дЪн гУбя тренинг ooooh!

# 716
Сладурки, още ли се връзвате на дребни дразнители?  HugНе позволявайте да ви развалят настроението !
Освен лъжицата с "майната му", помага и направлението; "Върви на. м..........."

Последна редакция: пт, 06 яну 2012, 08:18 от meri 68

# 717
# 718
  • при моите деца .....
Добро утро!!!!
Рано-рано да почерпя - имам имен ден -  да съм жива и здрава.....

Хубав ден!!!!

# 719

И в полицията като казаха: "Сигурно "господари на ефира" ще ви бъдат по-полезни, защото ние нямаме бюджет за извънреден нощен труд ",  newsm78

Уф, Мери, сиииилно те прегръщам! Аз отдавна съм на мнение, че тия институции трябва да се разпуснат и да остане само телевизията...

Делте, преди дни говорих с Елинор и питах как си. Викам й - Делта спря да пише, има проблеми. Радвам се, че се включваш по-често, индикира решаване на проблемите. Дано! Гуш!  Hug

Боби, ако се научиш някога да не ти пука, научи ме и мен, моля те. Гуш и на теб.

Е, напрегръщах ви за добро утро - дано денят ви бъде хубав и ведър!

Общи условия

Активация на акаунт