И друго. Нали си ме знаете-хем да съм тактична, хем обаче, при несправедливост ми настръхват перата. Та идеята ми е, че повечето хора тук са
Та идеята ми беше, че като си обиден, го кажи на хората, които знаят за какво става дума, не хвърляй бомби при още сума народ.
Това от мен. Клавиатурката ми временно е благосклонна. Изпуснах тържествата по случай новото бебе, защото съвпаднаха с на мъжо банкет от работата, който не можеше да пропусне

Мончо е по-добре, но аз се предадох и почнах АБ. Много страшно кашляше, просто не посмях на своя глава да не му ги дам
Булче дано бързо се оправи ушето
Галики, продължавай смело да се бориш, ще се справите с бебчо двамата

Снежи и ти бандит си отглеждаш

Миме успех!
Не знам за прахосмукачки, обаче мой Сими се стряска от кихавици, целия подскача. Мъчим се с мъжо да не кихаме, ама нали знаете, може някой съд в мозъка да си спукаме

Има още много да пиша, но пак отказва. Натискам по 5 пъти а-то
цун от захар за вас
Но така поне не се стряска вече,намира го за голяма веселба
спирам да не досждам прекалено!

)

, толкова съм се сдухала..По повод Бонболинка, не реагирам, първо защото не зная за какво иде реч, пък и толкова сериозни неща се случват, че не ми е до някакви дребнави с повод и без повод изказвания..Лелел, докато пиша Янчето каква баничка е опекла
, започнах да слюнкоотделям
Дива, благодаря за кафенцето. Хубав, усмихнат и слънчев, съботен ден!
Нооо нямаше никакви проблеми, чувстваше се прекрасно, крещейки заради коланите около кръста й
А тук избора на месни пюрета е страшно беден, не знам защо
, пък той си е хърбелчо като мен.Иначе всичко друго е ок.