Отговори
# 540
Здрастии SunglassesСупер време

Стискам палци за Монката Praynig
Зелда добре си казала Naughty
Ние също не сядаме сами,но мисля,че понеже се научи от пълзейки да си сяда и сега за какво е му е да се напъва Crazy ooooh!
Сутринта полетя от спалнята много ми кофти знам,че не съм виновна уж гледам ама,май не виждам Tired
Аз съм го регистрирала в системата за ДГ,но тази година май няма да кандидатстваме семтември ще е на 1,7 малко ми се струва и 2 години ясла май е в повече Sick
От прохосмукачката няма страх,бори се като някой лъв с нея и чистенето е мисия невъзможна hahahaОтивам да хапна и да лягам,че снощи бях на женско парти до 2  Mr. Green
Аааа сетих се да питам ние 2 ден спиме по 1 път на ден не е ли рано за този режим е рано рано аз не мога да го накарам да легне той си трагва от леглото Shocked Joy

# 541
Дзак!

Имаме си подръци от Сими леля   Party Много са хубави подаръците, а аз вече изпуках половината от коледните бисквити Blush Имаме си и коледна украса на която пише „първата Коледа на бебето“

А пък мъжо чак сега се излюпи  след банкета Crossing Arms и се опитва махмурлийската да сменя памперс hahaha Което ме подсеща да питам-акото на Симчо му е зеленикаво, някои мами, които са давали АБ забелязвали ли са такова нещо?

Симо сяда сам, но първо се обръща по корем и се избутва с дупето нагоре. Никога не е сядал напред от легнало положение, освен един-два пъти в количката от полулегнало. Почна да пълзи първо като командос, после взе да се изправя на 4 крака и да се клати и после тръгна така. Много е далеч от ходенето. С две ръце ако го държа, ходи на пръсти като пиян морков. Иначе стои стабилно и може да пази равновесие без да се държи за малко. Прави стойка трамвай ако иска да се прехвърли на отсрещната ограда на кошарата hahaha

бягам, стига съм писала, голяма мерудия съм станала...
tinitam честито ви пренасяне и нов живот   bouquet Много ще ми е интересно да разказваш повече за живота там  Hug Както ми е интересно да чета от всички чужбински мами. Хайде някоя   да иде в Италия или Франция, че нямаме инфо от там Mr. Green

# 542
  • Русе/Germany
Ох дреб спи и аз малко на компа  newsm68 smile3533
Искам да се разведри малко в темичката, ей Hug
Всеки си има право на мнение и не виждам смисъл да се оправдаваме или обясняваме за каквото и да е било.  Peace
Нека да си пожелаем всички да сме живи и здрави и толкова.
Сега да почерпя по една бисквитена тортичка  Wink
Боби от няколко дни е друго дете. Да каза как стана номера със сядането. Ами понеже много ми надува главата и все ходя да му давам ръка и да седне от легнало положение. Е един ден пих един парацетамол и си вика крайно време е да се оправи и без мен Mr. Green и така мрън, мрън, мрън и седнаааааа. Неволята учела казват хората, но няма да ви казвам вечерта главата ми беше колко вратата #Crazy
Та от една седмица е "ужас" става, сяда, изправя се, пада, дрънчи главата абе  #Crazy луда ставам. И иска да съм при него на земята да си играем иначе е мрън, мрън и не става номера. Аз по принцип съм от майките които искат децата да са самостоятелни но да ви кажа изпитвам ужас като го видя някъде изправян и само гледам колко място има до дадения ръб на някоя мебел Crazy
Да ви се оплача че пак започна постоянното ми главоболие, от както не спи вечер и аз съм по цял ден ей така Tired Да излиза този зъб че вече не знам.
Искам да ви попитам как ги обличате за лягане и с какво завивате и на какви градуси в стаята.
Купували ли сте си от тези бебешки дневници в които се вписват разни неща и лепят снимки? Аз сега си харесах един и ще го купувам макар че ме съмнява след години да се трогне като го чете. Жена му /ама вече го ожених/ си мисля че ще се вълнува повече от него Thinking
О сега видях че Зелда е казала за подаръците, ами аз вчера запазих подаръци на Бобчи.
Значи единят е от тези кончета другия Боби сам си го избра и тези топки  
Баба му и дядо му взеха едни голям конструктор от 150 части но големички и си има и хора, дръвчета, прозорци за къща и всякакви измишльотини.
Другата му баба е в чужбина и не знам дали ще имаме колет newsm78 но сигурно ще изпрати подарък.
Зелдичка искам и аз такъв надпис Rolling Eyes
Малееее спирам, че стана цял километър  Crazy
По-късно ще се чуя с Мими и ще пиша как са. Сега сигурно спинкат и не мисля да и звъня.
Хайде така и така стана дълго да сложа и едно кафе а? newsm78

Ще черпя осмелилите се да ме прочетат hahaha bowuu

# 543
Снежиии,кафе не пия,но поста ти прочетох и да те питам това конче с каква функция е,защото си търсим и ние  newsm78
Zelda S-когато ние имахме запек имахме и зелено ако и педи ме успокои ,че било нормално ,първото след запек да е такова,след това се оправя Peace

Булка Марулка -много лошо с тези уши,палчета Hug
elena_e -ти пак си добре,аз вече 12 години не съм каралаи май няма да мога да запаля hahahaтака,че ще ми трябва инструктор,догодина се стягам,че за яслите ще трябва Peace

number11-ние на ясли се записахме лятото ,но постоянно има промени и сме от Пловдив Peace
mila_simona-много хубави мерки си имате,нормализира  ли кръвното Rolling Eyes

tinitam-чакаме си снимката Crossing Arms

# 544
Ох, пак толкова много болни човечета ooooh!!
Много палчета за Мони и час по-скоро да ги изписват от това инфекциозно отделение! Булче, много неприятно за ушичките!

И моят малкият синковец е с температура - 38.2. Дадох нурофен и я смъкна, но се изрина целия буквално от главата до петите Shocked. Започва да прави някакви алергични реакции от неща, от които не е имал проблем. Преди месец, имаше много бурна реакция от едно коте. Сега пак е с 38. Дадох панадол (ама не съм фен на парацетамолът, защото действа бавно) и пратих ММ за антибиотик. Плаша се, че някакви гадини са се наместили в нослето и започват да хронифицират тези инфекции. За сега останалите ми деца са здравички. През седмицата ще го заведа да му изследват секрата, че наистна през няколко дни има проблем с нослето и после вдига температура.

number11, за яслите в София системата още не е отворена за родени 2011г. Отговориха ми, че другата година ще се активизират профилите на децата, родени 2011. Класирането е през април и важи за учебната година, която стартира през септември! Аз лично съм направила профил на бебка, но не учавства в класирания. Единствено "донесе" точки на брат си, който чак на почти 5 години го приеха в градина (която хич не ми е на удобно място, ама това е положението).
за детегледачка - лично аз и двата пъти съм търсила по обява тук от форума. Не се притеснявай, ще почувстваш, когато си попаднала на "вашата" жена. Хубаво е да си поставиш най-подробно изискванията и очакванията още в началото, дори в обявата, за да си спестиш "неприятни" изненади. В тази връзка искам да ви споделя, че ние вече месец сме с нашата детегледачка и се привързахме много. Всички я харесваме, тя също се чувства много добре. Лошото е, че за съжаление се оказа, че има сериозен проблем и ще се наложи да се подложи на нелека операция. Тя е много притеснена. Уверявам я, че няма да си изгуби работата, но и ние се притесняваме за здравето и. Към момента с ММ решихме, че няма да търсим нова жена и ще чакаме операцията да мине и да видим какво ще кажат лекарите и се надяваме нещата наистина да се оправят Praynig. Проблемът е, че говорих с познати лекари, които твърдят, че периодът на възстановяване е между 3 и 6 месеца след това. Но...решили сме, че ще вярваме, че всичко ще бъде наред и ще я чакаме.

elena_e
, браво за колата, а и за това, че се упражняваш, преди да подкараш в трафика. Безаварийно каране ти желая и много свобода с новото возило....а бобът сам се готви Wink.
GalikiHug  ти си една от майките  тук, на които искрено се възхищавам.

Сори, за дългия пост Blush.

# 545
# 546
Айде да взема да ви почерпя преди деня да е свършил. Мойто кърлежче днес става на 9м.  Heart Eyes Да е живо и здраво и ако може да спинка повече. Laughing

# 547
  • Русе/Germany
Опа опа, Ади сложи масата и аз  newsm68 хоп троп пристигам
Ади, честита ви месечинка мила! Да расте все така добричко дете.
Честито и на Симеон на  lechugitka!
Мими са добре, но Мони има разстройство /и как няма като е само на кърма/ та са му сложили система пак ooooh! Иначе като цяло са добре! Мъжо и може да ходи при тях и да се виждат което също е добре. Та това е от нея. А и поздрави имате  Wink
Бегаааааааааам

# 548
Попаднах на поста на Ели и да напиша, пък после ще чета.

ЕЛИ- Hug нали ти казах, по-добре да отидете на специалист и да кажат  НЕ е  Hug За ЕЕГ-НЕ СЕ ПРАВИ С УПОЙКА!  Hug Няма от какво да се притесняваш-не е болезнено за тях изобщо-намокрят главичката, слагат една шапка от силиконови маркучета и електроди и я връзват-малко зловещо изглеждат  Blush Даваш биба или шише-за да яде нещо, накрая светят с една лампа слещу главата му -електростимулация и това е.  Не се притеснявай, щом са ти казали успокоителни думи значи не е -пък ще отидете за едно ЕЕГ-КОЛКО МУ Е. Ако искаш ще ти дам на лични, телефон на нашата невроложка /тя главно ЕЕГ прави/  Hug Сигурна съм, че напразно се тревожите  Hug

Бобо, ако трябваше да го упояват на всяко ЕЕГ-къде щеше да му излезне края  Rolling Eyes Единствено упойка са му слагали за лумбалната пункция и скенера  Peace

цун цун  Hug

# 549
Кремена мама, благодаря за подробния отговор, много ми помогна.
Радвам се, че при вас с детегледачката е получило, дано всичко е наред и не се налага да търсите друга. И, разбира се, стискам палци малкия да се оправя бързо и дано няма буби на гости. Hug
Yan4etooo, благодаря и на теб за отразяването.
На Венци честита месечинка с пожелания повечко да спинка.

# 550
докато иам нет....подред  Hug

Първо, честито на Венци!

Зелда, мерси за разяснението.

Стани, много кратко, само това ли?

Галики, аз само за крема писах, и добре, че не се пробвах да се гримирам, че мале, мале, Пикасо би завидил.

И аз се замислих като Песл за поста за Албенка. Абе тия доктори не могат да очакват всички деца да са по книгите. Хубаво, че е гимнастика в случая. И Светли не може много неща - мъчи се да пълзи и да се изправя, ама като го влачим само по моловете, кога да пролази детето?

Иначе крайния вариант си тръгва на 30.11, а след него идва "екстремния вариант" (тъщата).

Лекинка от нас!
Сигурно изпускам нещо, но поствам докато има нет...

И да кажа - лично мнение - в Италия ми хареса, бих живяла там, във Франция - не.

# 551
Леле, че сте поспаливи днес  Simple Smile Я да сложа една закусчица- в стил Италия- Теди ми напомни за тази страна, а аз я обожавам  Heart Eyes

После ще се включа пак, че моето зверче дивее из вкъщи- вече вчупи една чаша, бутна масата за гладене, а сега се набира към третия рафт на секцията, качил се на една играчка сам  Shocked, където все още не стига, ама умира от любопитство да види какво има на него  ooooh! Crazy

# 552
Я да се разпиша неделно аз Simple Smile

Little Evil как е ханчето, почна ли да хапва вече?

Дейзи престраши ли се да излезете пак с кенгуруто?  Hug

Моето келешче напоследък хич не иска да яде. То и преди бяха символични количествата, ама сега въобще не иска да слага нищо в устата. Вчера и правих две манджи, неопитани останаха. Подавам и бисквитка, тя се опитва да я пъхме в моята уста и ми се хили  ooooh!
... та мисълта ми за мамите, които си мислят, че бебетата им ядат малко, да знаят, че има и по-зле  hahaha

Дерматитът ни май тръгна към оправяне, ама не бързам да се радвам, че и друг път се е обострял след уж оправяне. За сметка на това пък бузките се възпалиха целите и сега не излизаме въобще, че подозирам, че е от студа, въпреки, че в момента мажа с кремчета постоянно. Лудваме в къщи.

По въпросите - не може да се изправи да седне сама, не пълзи, нищо. Последните няколко дни почна да си вдига дупето и да се надига на колене, но не се задържа на четири крака, а веднага се разпльоква. Замислихте ме за гимнастика, ама май ще я почакам още... нали все пак виждам някакво развитие, колкото и да ми се струва бавно.

За детегледачка още не мисля, защото работя от къщи, но ще са ми интересни отговорите ви... не се знае кога ще се обърне живота и ще ми потрябва.
Кремена мама - дано вашата да се възстанови бързо и да не се налага да търсите друга.

Стискам палци за Мими и Мони  Praynig

Айде отивам да се приспивам с детето   baby_neutral

# 553
  • Русе/Germany
Добро утро. Софи, много съблазнителна закуска и кафенце мммммм eat
Ей снощи пихме кафе с една приятелка и по едно време като замириса на пържени картофки и едни мъже пият бира малиииииии как ми се допи биричка с картофки и цигарка и Боби да спи в количката  Mr. Green
Ох мечти, мечти.

Янче, ами това конче няма никаква функция освен че е гумено и като седне и може да подскача с него. Като порасне малко де, че сега само едното краче опира земяра, но той пък много се смя и се радва на него. Та това е което може кончето Simple Smile

Я да ви шибна един неделен въпрос: По колко АМ изпиват преди лягане децата?

# 554
Добро утро! Благодарско за закуската. Аз нахраних децата и сега съм разположила с чаша кафе да ви попрочета малко. И като казах нахраних, да взема да си похваля зверчето,че втора сутрин ми уважава попарата. Mr. Green Направих я с два сухара и днес си я изяде почти цялата, а вчера само половината...ама аз и на това съм доволна... Laughing
И като съм тръгнала да се хваля- от вчера взе и да сричкува вече- "татата" и нещо като "дай". Абсолютно нищо осъзнато, ама нашето единствено "аааааа" това си е голямо дърдорене...
Снежи, не мога да ти помогна, ама отговорите ще са ми полезни. Мисля тия дни да взема да го пробвам дали ще пие от шише и да го пробвам с АМ...Да не би пък да не му стига и затва цяла вечер да е залепен като кърлеж за мен. Само дето имам опасения, че опита ми ще се провали,щото не обича шишето....ама знам ли може да греша.
Кремена, дано детегледачката ви се оправи бързичко и не ви се налага да си търсите нова.

Общи условия

Активация на акаунт