Добре, че бяха баща му и баба му да го забавляват цял ден. Хайде да ви почерпим, пък макар и на патерица с нещо сладичко:

.

, Симеончето само пърха ли пърха/голяма скица/. Размечтах се и аз за неговия първи, макар да ми е доста мъчно, че пораства и не е вече малко бебче.
. много трудна работа да се разправаш с пубертет, само отговаря, сърди се, плачи за щяло о не щяло а аз се карам и викам на моменти и тогава Мони започва и той да се кара, а бе цирк Буш сме у нас на моменти.
Снежи и аз имам същия бебешки дневник като на софи, но не съм писала
За спане е облечен с боди дълъг ръкав и ританки. Температурата е около 22градуса. През деня пак е по същия начин облечен, понякога само слагам елече ако ми се стори по-хладно. Навънка обличам с боди дълъг ръкав, тънка памучна блузка, чорапогащник, по-дебел гащеризон и яке. Софи, по повод играчките, ми Роси има само една нова играчка, купихме му една овца веднъж, останалите са от кака му, прани многократно. Дрехите пък са ни всички от колеги на мъжа ми, само за изписването му купих нови(първо, че нямах възможност, а пък от какат ги бяха подарила абсолютно всички неща, одеалца, дрешки, повечето играчки, проходилка, легълце, бе всичко). Гатофилия, бързо оздравяване
Дано Мони е по-добре вече и да си се приберат у дома
И всички болнички да оздравяват. Мамите, които не са писали, да пишат, че липсват
честито на месечинковци и всички с поводи. днес нали е ден на християнското семейство, чула съм, че е хубаво на този ден да се купи вещ за у дома, но вещ с дъно-ваза, купа, паничка, каквото и да е, но да има дъно
Цунки
Аз докато смогна да пиша с малкия зверуняк, Снежи е писала за Мими, браво, че са здравички вече
.Надявам се не е прекалено късно да приемете още една майка при вас.
Хубаво че, че се присъединват нови мамчета и бебенца/щото някои нали напускат...да сме си пак цял кюп
/-сподели повече за бебчо - килограми, см, как се казва
/не съм ли те засичала а в темичката за Токуда или греша...?
Чакам го да се наспи и заминаваме навън, ходихме само до кухнята с колата - времето е супер за края на ноември 

/
Скача, става от легнало моментално щом легне, не лази по стандартния начин, ама както каза Лена - като не го пускам на пода как да лази...по спалнята и дивана се придвижва с някакви смешни плонжове, подскоци, лазене къде по нос, къде с ръце...само иска да се добере до нещо, за което да се хване , за да се изправи...
И много смешно търти нагоре трътката като иска да става
Кошарата я обикаля цялата като се държи, по мнооого пъти на ден...сочи с пръстче като го питам неща, всеки ден добавяме по нещо, днеска беше климатика...
/, аз правя по 240, ама винаги остава.

После бяхме при Ина Томова,много приятна жена,дето така чекнеше Албена,че направо
Каза,че детето си е добре,просто е по-мързелива и трябва аз да я търкалям из къщата!Каквото съм запомнила от упражненията да повтарям вкъщи по много пъти,когато се сетя!
Да оздравяват всички - Борянка, Никито, Ванката, Йоанчо, Явор........Пепи
Сигурно изпуснах някой
- честно казано не знам дали може от легнало да сяда. Той постоянно е на педал, ходи /придържайки се за мебелите/, обикаля, пълзи, бута, сега му е мерак да влезе във WC-то, ама пусто все под носа му затварям и се започва сърдене. Другата пакост, която му е любима да рови в саксията пръстта и да похапва

малката ми трътка се казва Теодора миналия месец на консултацията я премериха 8 кг. и 72 см този месец пропуснахме по съвет на докторката заради повечето болни в поликлиниката но трябва да сме пораснали още
.За Токуда се бъркаш нещо.
.