Отговори
# 570
Софи, обработи я с висок процент спирт и ще убиеш всичко ... А новите играчки, кой знае какви хора са ги пипали, докато стигнат до магазина ...

# 571
Добро утро момичета,
Мен ме тръшна гаден вирус с висока температура, повръщане и всички екстри... По този повод не можах почти да си видя детето на деветата му месечинка вчера  Cry Добре, че бяха баща му и баба му да го забавляват цял ден. Хайде да ви почерпим, пък макар и на патерица с нещо сладичко:

Не съм прочела назад, извинете ме за което. Видях само, че Мони и Мими имат проблеми - стискам палци бързо да се оправят. Дано и Ники не прихване от мен, че не знам....
Днес ще го водят на консултация и довечера ако имам сили ще мина да почета и на отчет.
Хубав ден на всички  Hug

# 572
Добро утро!!!!Sofie-адашката хубаво ти е казала,90 % спирт изтребва  всичко Naughtyи новите са същите,че понякога и по-зле, Hugпосле пак че викаааа

# 573
Здравейте, дами  Hug Hug Hug
Първо да кажа, че стискам палци на Мими и адашчето, дано са си вече у дома  Praynig Praynig Praynig.
Честито на всички с поводи от последните дни.  bouquet  bouquet  bouquet
Тези дни бяхме с натоварена програма а и през следващите няколко ще е така. Бяхме на детски рожденни дни е много хубаво и весело  Party Party Party, Симеончето само пърха ли пърха/голяма скица/. Размечтах се и аз за неговия първи, макар да ми е доста мъчно, че пораства и не е вече малко бебче.
В събота малки падна между две пейки и си охлузи веждата, беше малки дявол. много палаво върви моето човече спира ми тока направо а в комбинация с кака му направо скоро ще съм за лудница  Wink. много трудна работа да се разправаш с  пубертет, само отговаря, сърди се, плачи за щяло о не щяло а аз се карам и викам на моменти и тогава Мони започва и той да се кара, а бе цирк Буш сме у нас на моменти.

Днес чакаме и гости - идва леля му от Холандия за 3 дни, да го нащипе/ така каза/

Така че на бързо по темите и бягам да оправям къщата докато хала спи.
за уменията: Лелеле този човек няма дупе за сядане, иска да е само прав и да скача. Пълзи много усъвършенствано, върви докато се придържа за мебели и разни големи предмети, за да седне първо се обръща по гръб иначе в количката се хваща отстрани и се набира да седне.

дрехи за сън Боди с къс ръкав и нощница от целите, тип гащиризон. Парното е пуснато на 2 степен, но не съм мерила колко градуса е  Blush

за АМ Вечер пие по  180мл вода и 6 лъжици мляко и една  бисквита Закуска и в 3:30  пие още толкова но без бисквитка. Тук е и място да кажа, че вече втори ден не сучи, кърмата ми спря съвсем но хубавото е че и той не търси и някак си се получи супер.
[
b]за играчки втора употреба:[/b] Ние имаме една масичка на Чико от приятели и той много се забавлява. Според мен няма проблем можеш да се дезинфекцира със спирт и всичко е на шест. Като е стояла в магазина и са е пипали 100 маймуни малки и големи, да не е по-добре...............
Спирам,ч е се олях / то като не пиша дълго време и после имам много за казване........../

Целувки за всички и хубав слънчев ден.

# 574
  • Русе/Germany
ДОбро утро /ден/
Минавам да кажа че Мони е добре, но чакат да изтече пътеката  #2gunfire и тогава да ги изпишат.
отивам че си имам палаво дете като 10 на едно място ooooh!

# 575
Добро утроо! Мим, липсваше HugСнежи и аз имам същия бебешки дневник като на софи, но не съм писала Embarassed. На каката пишех  в една тетрадка, и когато стана голяма тя  я изхвърли веднъж на инат, там стоеше и лентичката от теста. Но помня много подробности като първа дума, крачка, бебешки речник и т.н. Дано не изкуфея съвсем, че да забравя CrazyЗа спане е облечен с боди дълъг ръкав и  ританки. Температурата е около 22градуса. През деня пак е по същия начин облечен, понякога само слагам елече ако ми се стори по-хладно. Навънка обличам с боди дълъг ръкав, тънка памучна  блузка, чорапогащник, по-дебел гащеризон и яке. Софи, по повод играчките, ми Роси има само една нова играчка, купихме му една  овца веднъж, останалите са от кака му, прани многократно. Дрехите пък са ни всички от колеги на мъжа ми, само за изписването му купих нови(първо, че нямах възможност, а пък от какат ги бяха подарила абсолютно всички неща, одеалца, дрешки, повечето играчки, проходилка, легълце, бе всичко). Гатофилия, бързо оздравяване Praynig Дано Мони е по-добре вече и да си се приберат у дома PraynigИ всички болнички да оздравяват. Мамите, които не са писали, да пишат, че липсват Peace честито на  месечинковци и всички с поводи. днес нали е ден на християнското семейство, чула съм, че е хубаво на този ден да се купи вещ за у дома, но вещ с дъно-ваза, купа, паничка, каквото и да е, но да има дъно PeaceЦунки Heart Eyes Аз докато смогна да пиша с малкия зверуняк, Снежи е писала за Мими, браво, че са здравички вече Peace

# 576
Здравейте на всички мами и малки сладки слънца.Да ви се представя на 26 години съм имам две дечица едното е на 6 години,а другото е на 10 месеца почти.Имам желание от много време да се включа в вашия форум но все не намирах време,чета ви още от бременността защото и аз чаках бебка на 2-ри февруари но тя малко подрани на 25 януари.Чета ви с голям интерес и ви се радвам искрено Hug.Надявам се не е прекалено късно да приемете още една майка при вас.

# 577
Teichka , добре си ни дошла   bouquet Хубаво че, че се присъединват нови мамчета и бебенца/щото някои нали напускат...да сме си пак цял кюп  Sunglasses/-сподели повече за бебчо - килограми, см, как се казва  Hug/не съм ли те засичала а в темичката за Токуда или греша...?

Не съм писала май тез дни, борим още сополите и двамата, малкия определено е много по-добре от мен, мисля, че му поминава, леко се разминахме  Praynig Чакам го да се наспи и заминаваме навън, ходихме само до кухнята с колата - времето е супер за края на ноември  Peace

Малко по темите... Wink

Честита месечинка на Никито на Гатофилия, а на нея скорошно оздравяване  Hug

Относно играчите втора употреба
- ми ние имаме бая такива, то като ти ги подари приятел нали пак е употребявано, не е биба втора употреба примерно, аз всички гимнастики, проходилка, кенгуро, люлка ни са втора ръка и после ги продадох пак - хем за малко парички ги ползваш, хем после не се чудиш къде да ги дяваш  Wink

Спане - само по пижамка тъничка или боди с дълго ръкавче нагоре и надолу пижамка, завивам с олекотено, ама до гърдичките някъде, спим на около 20 градуса...ако пробвам под пижамката с потниче - става мокър на гърба, така че се отказах - явно му е най-добре само с една дрешка на гърбината  Sunglasses/
Вкъщи - боди с късо ръкавче и блузка, надолу чорапогащник само, или чорапки и ангуц долнище, градусите са 21 Peace
Навънка - като в нас, ама над блузката дебело яке, надолу над чораогащника или грейка, или плътен гащеризон, зависи колко е студено...

Умения - по много всеки ден  ooooh! Скача, става от легнало моментално щом легне, не лази по стандартния начин, ама както каза Лена - като не го пускам на пода как да лази...по спалнята и дивана се придвижва с някакви смешни плонжове, подскоци, лазене къде по нос, къде с ръце...само иска да се добере до нещо, за което да се хване , за да се изправи... hahaha И много смешно търти нагоре трътката като иска да става  Joy Кошарата я обикаля цялата като се държи, по мнооого пъти на ден...сочи с пръстче като го питам неща, всеки ден добавяме по нещо, днеска беше климатика... Mr. Green Казваме и чао вече/ама как се нафуках само а  Blush Mr. Green/

Ядене вечер - напоследък не иска повече от 200 мл АМ с бисквитка Закуска вътре/нещо бебешките никак не ми сгъстяват млякото, та вече не вземам  Peace/, аз правя по 240, ама винаги остава.

Много се радвам за Мими и Мони - чакаме ги с нетърпение  Hug

А сега четете ферман... Crazy

Последна редакция: пн, 21 ное 2011, 12:19 от amidala13

# 578
Такаааа и ние да се наредим сред болните Cry
Борянка е със силно зачервено гърло и Т,която едва овладяхме вчера, но накрая със Хексалгин се оправи и до сега не е вдигала,дано не вдига повече Praynig
Сополи има само когато ревне и се обажда да кашля по мъничко и много плака и мрънка Confused
За сега сме на сироп за кашлица и физ. разтвор,дано не стига до друг АБ,че  Cry
Оф тия гадни болести, да се разкарват веднага от дечицата ни Naughty
Радвам се че има добри новини от Монката Hug
Дано и Дейзи да сподели добри за Йоанчо,че и той беше с Т Confused
Извинете ме че е за кратко но нямам време!
Гатофилия, бързо оздравяване и на теб Praynig Hug

# 579
Минавам набързо,да кажа как мина гимнастиката!Албена опрева болницата,ма било нормално!Прърво няква лелка,която не пожела да ми каже какво прави на беба,й държа някакви пластини на гръбчето.Предпологам,че са загрявали тялото за предстоящата гимнастика!  newsm78 После бяхме при Ина Томова,много приятна жена,дето така чекнеше Албена,че направо  #Crazy Каза,че детето си е добре,просто е по-мързелива и трябва аз да я търкалям из къщата!Каквото съм запомнила от упражненията да повтарям вкъщи по много пъти,когато се сетя!
И това е набързо!Отивам да топля обяда на малката пръдла!  Crazy

# 580
Привет-мривет  Hug
Много сополи, много нещо  ooooh! Да оздравяват всички - Борянка, Никито, Ванката, Йоанчо, Явор........Пепи  Tired Сигурно изпуснах някой  Rolling Eyes  Радвам се за Мони, голяма глупост това с пътеката  Twisted Evil
За играчките втора употреба нямам никакви предразсъдъци - щом може да спести някой лев, а и за други вещи. Пепи носи дрехи вече N-та употреба, още от големия племенник, минават през малкия, през Мариян, през на племенниците братовчедите - голямо връткане пада  Laughing
Умения  Thinking - честно казано не знам дали може от легнало да сяда. Той постоянно е на педал, ходи /придържайки се за мебелите/, обикаля, пълзи, бута, сега му е мерак да влезе във WC-то, ама пусто все под носа му затварям и се започва сърдене. Другата пакост, която му е любима да рови в саксията пръстта и да похапва Crazy
Добре дошла на новата мама  Hug
Ставам, че е около мен и дърпа кабела на мишката  Twisted Evil

# 581
Благодаря ти amidala13... Grinning малката ми трътка се казва Теодора миналия месец на консултацията я премериха  8 кг. и 72 см този месец пропуснахме по съвет на докторката заради повечето болни в поликлиниката но трябва да сме пораснали още Simple Smile.За Токуда се бъркаш нещо.
На всички болнички дечица и майки бързо оздравяване.
И по темите да напиша нещо:
Дрешки за сън-спим с боди с дълъг ръкав и зимна торба поне не се притеснявам че ще се отвие,а тя доста се върти нощно време.
Вкъщи се обличаме с боди с къс ръкав,блузка и анцук долнище или клинче и чорапки.За навън слагаме зимно якенце и ватирано панталонче с чорапогащник или грейката...
За уменията-Обикаля насам натам с проходилката държа и за ръчички да ходи но все още е нестабилна не може да се изправя сама в креватчето.Не лази.Пляска с ръчички на браво маха за здравей или чао не винаги Grinning.
И спирам до тук че се събуди малката трътка Stop

# 582
да се включа ни в клин ни в ръкав (не съм ви изчела, ама тия дни съм зле с времето  Embarassed )
за мамите, които искат да правят подарък календар с бебето
http://www.imasdelka.com/luksozen-kalendar-za-2012g-s-mqsto-za-s … ult-design-ucrayy

# 583
  • София
Привет и от мен!
Днес с Явор бяхме на контролен и док каза, че няма спазми, но все пак му бях правила инхалации сутринта. Сополи като река и си кашля още. За капак вчера падна и така се удари в коляното ми, че се разрева и се захласна яко. Аз пак се ошашках много.
Софи, за играчките - нали деца са ги пипали. Спирт, както вече са ти казали, а ако стават за пране и миене с много топла вода и споре мен няма проблем. И ние ползваме втора потреба, че и дрехите ни са втора употреба. Кои купени, кои подарени. Нови дрехи не съм купувала изобщо!
Аз днес овършах къщата, че беше страшно и съм гроги. Отивам назад да ви чета!

# 584
Привет на всички   bouquet

Благодаря за палчетата днес  Peace 

Аз малко телеграфно, каквото съм запомнила, че трябва да уча  ooooh!

Дрехи - спи с боди с дълъг ръкав и пижамка, завит с олекотена, но в по-голямата част от нощта спи върху нея. Вкъщи с боди дълъг ръкава, блузка и чорапогащник; навън като вкъщи + дебел гащеризон или панталон, чат-пат слагам суичер в/у блузата.

Умения - пълзи, изправя се по мебели, сяда от легнало/пълзящо положение, дърдори здраво....ми друго като че ли няма  newsm78

Втората употреба - абсолютно нищо против нямам и за играчки и за дрехи. Сега след баткото всичко почти на Мъро е "втора употреба"  hahaha

АМ
- към 23.00ч. правя 210мл със 7 лъжици. Изпива го и се буди към 7-7,30-8ч. но не е освирепял от глад....

Разглеждайки снимки на разбойниците, все попадам на почти еднакви такива....много ми става мило...

Общи условия

Активация на акаунт