Отговори
# 585
Едно бързо въпросче от мен - Осцилококцинума как го давате - по половин или цяла туба, колко  пъти в деня  newsm78

# 586
Мимозка, аз давам по половин туба, разтворено в малко водичка и давам с капкомера!
Ако са яки симптоми 1-2 дена по 1/2, така мисля да направя!
Вчера съм дала и днес пак ще дам Peace
Мария, много готини тези ергени беее Crazy
Добре дошла на малката трътка Теодора Heart Eyes и майка й Hug
И таз мома е финна като нас Mr. Green
Оф,не стига че е болна и цяла нощ почти не спа,ами и сега се наспа за 1 час и 1/2 Crossing Arms,ама привечер пак ще спи,амааа ха,че няма как да издържи до 20.30,а мен как ме цепи черепухата ooooh!
От известно време се опитва да "пляска" (но по-скоро е удряне на ръчичките една в друга, все едно ги изтръсква от нещо Laughing), по някога маха за чао,но само когато си иска Crazy

Сега да ви кажа как ми отговори Личната , след като снощи към 18.00 й се обадих й  и казах че Борянка не е добре:
Ами Наде, защо не се обади по-рано Shocked, сега съм си боядисала косата и ще влизам да се къпя #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Добре че ми даде днес направление за педиатърката ни под предлог че иска д ай погледне бъбреците на ехографа Confused
Та .....
Чао пак

Ще продължа...
Кой каза Хубаво времееее Thinking, къде го бе хорааа #Cussing out
Тук от два дена е студдд и мъгла,само белите мечки чакам да тръгнат да се разхождат около Лидъла Laughing
Не моежш да си покажеш носа навън, а в събота ходихме до Враца, ми то пролет било, все едно живеем в някоя друга държава или по-скоро Сибирррр cold
Айдеее сега вече чао Hug

Последна редакция: пн, 21 ное 2011, 15:38 от nadejdata

# 587
Мими - 3 пъти по цяла тубичка/дозичка/, давам в малко шишенце с биба/имаме си за целта таковичка  Sunglasses

Мъро и батко му какви са сладки а, Мече и Клече  hahaha

# 588
Юхууууууу, къде без мен  Heart Eyes

Вече нямаме Т и урината ни е чиста  newsm44 много съм хепи, но така и не разбрах какво беше това чудо. Аз ще си продължа с профилактиката още ден-два, да не ми се води акъла  Grinning
Много болни дечица имаме  Cry Бързо оздравяване на всички  Hug Много се радвам за Монката, наистина е тъпо това с пътеката  Confused
Наденце, благодаря ти, мила, че винаги мислиш за нас  Hug Hug Hug Да нацелуваш Борянка от мен и бързо да оздравява душичката мамина  spoko
Мим сладури са ти големи мъжлетата  Party да са ти живи и здрави  Hug оздравяхте ли вкъщи  Hug
Бобчо мерси за линка, мисля да се възползвам  Peace Какъв по-хубав подарък за баби и дядовци  Heart Eyes
Евридика ще пуснеш ли пак линка със сайта, където се правеха колажчета  Hug
Мимоза и аз знам, че за малко детенце по 1/2 тубичка сутрин и вечер  Peace
Кама много кофти е това дерматита  Sad Бързо да ѝ се оправят бузките на Александра, че да излизате вече навън  Hug Иначе аз едва днес се осмелих за кенгуруто, но нямам избор за момента  Rolling Eyes благодаря ти, че попита  Hug
 welcome на новата мама и мома Теодора  Hug
По темичките:
Дрехи и играчки втора ръка - в интерес на истината нямаме много, но аз лично нямам скрупули.
Обличане - спим с боди дълъг ръкав и зимен чувал без ръкави, Т е около 19-20 градуса, не завивам; през деня вилнее с боди дълъг ръкав, лека блузка, тънък чорапогащник и панталонче, за навън над домашните слагам дебел космонавт, шапка, шал и ръкавици  Peace

Мислих май и други работи да пиша... но забравих Embarassed

Браво на Ванката за уменията  Party умно си ни е детенцето  Hug ние още скромно го раздаваме, но пък си е на мама най-хубавото детенце  Heart Eyes

love001

Последна редакция: пн, 21 ное 2011, 16:39 от *Дейзи*

# 589
  • София
Браво на Йоанчо  Hug А на Борянка-сладуранка да се държи да не се разболява  Hug
Миме (maria_m) какво учиш  newsm78 А твоите момци са copy-paste - много сладки  bowuu

# 590
Добре дошла на малката Теодора!  Hug Надявам се да майка и да се чувстав добре при нас! Heart Eyes

Дейзи, браво че нямате бактерии! А кенгурото си е хубаво нещо, просто ти трябват добри обувки, повечко внимание и нашите стиснати палчета! Последното винаги! Hug

Браво и на Мони- Барбарони! Той си ни е юначе, нали си има лъвско сърчице! / А пък клиничните пътеки са велика недомислица, дано скоро да бъдат само далечен спомен./

На Борянка не и позволявам да се разболява. Палчета и за нея и Надето, с което сме на едно дередже със злояди моми. Mr. Green

Миме, палчета на изпита, няма да ни излагаш! Heart Eyes младежите ти са големи сладурчета!

Хайде да си кажа и аз:

Играчки и дрехи втора употреба - няма проблем да се ползват, но първо пера или чистя със спирт. Naughty

Спане - боди с къс ръкав и пижамка. Завивам с  олекотена завивка /ама много олекотена Mr. Green/, но при нас е много топло. Хола- 22,8, а спалнята - 20-21 градуса.

Моята маймунка пълзи бързо и смело; изправя се, сяда сама от всякакви положения, включително и полузаспала; маха с ръчичка за довиждане или за здрасти; познава къде са братята и по име и баща и; пее и си клати главичката; като чуе музика, която харесва започва да "пее" и да си клати главата и телцето; показва козленцата на картинка. Казва мама, баба, нана,  бау, нещо като Емо /името на брат и/ и.  Обича телефони, компютри, всякакви кабели и  hahaha гердани!
Хайде стига съм си хвалила гарджето.. : Crazy Blush

И за да има още за четене /който иска де.../, да се похваля, че сме на финалната права и до две седмици се надявам да се пренесем в новата къща. Heart Eyes Flutter

Хубава и спокойна вечер!!! Hug

# 591
  • София
Браво Хепи  Hug Хубаво четиво и най-вече хубави неща прави Ели  Hug Hug
Ще разкажеш вече подробно за новия дом като се нанесете, пък и ще е много хубаво да посрещнеш Коледа там  bowuu

# 592
Привет! Радвам се , че Мони е добре и не мога да разбера смисъла на тези пътеки и държенето на здрави хора в болница  Shocked
Палчета за Борянка и да не се стига до АБ.
Хепи - успех с местенето! Нямам и идея за какъв багаж става въпрос...
За играчки втора употреба - абсолютно никакви скруполи. Все пак като е навън , с други дечица и прочие и си играе и пипа всички ( включително ближе и лапа ) не си мисля, ама кой ли го е пипал. Не ми е по силите да го пазя. Вчера си търкаляше в мола и си облиза абсолютно всички пръсти и моите мръсни ботуши. Това е положението.  Crazy
Като чета как обличате дечковците - ами мойто си ходи голичко  Shocked Спи само по боди ( с къс или дълъг ръкав - каквото взема или нощница с цип , но много тънка ) върти се , отвива се, но иначе се поти и няма как да стане . Вкъщи - блуза и панталон, навън - боди с къс ръкав, дънки , яке, чорапи, обувки, яке и шапа. И обикновено е най-облеченето дете  Crazy по молове и магазини  Crazy Тъкмо днес обяснявах на майка ми как ако искам да му слагам чорапогащник- то трябва да е розов, че такова животно като чорапогащник за момчета -няма  Crazy
За уменията - много неща прави ,ама ако питате мен , ако можеше да си лежи и да си играе на едно място без крясъци и викове на индиански вожд- щеше да е много добре . Добре , че поне не го очаквам да проговаря скоро като двуезично семейство , че като проговори и съвсем ще ми се изпари илюзията , че имам бебе , а не голямо дете .  Whistling
Кой беше питал скоро за съня през деня - Ами моето съкровище вече от седмица "спи" веднъж на ден за по 20 мин  Shocked и съответно към 7 се е отрязал , даже вчера не си изяде цялата порцийка АМ  Shocked
АМ- и сутрин и следовед и вечер по около 240 мл - нали ни се скараха на консултацията ,че не яде достатъчно АМ и вече има само едно заместено папване  Rolling Eyes
Уфф, много дълго  ooooh!
ААа, щях да ви казвам - нали много жени се оплакват , че мъжете им гледат мачове и т.н. Ами един мач от тукашния " футбол " е в порядъка на 3, 4, 5 часа !! Добре , че съпругът все още има респект от моя личност и цял мач все още се гледа само и единствено ако имаме компания.

Последна редакция: пн, 21 ное 2011, 20:17 от lena1

# 593
Момичета, благодаря за отговорите  Hug
Май не съм споменавала, че мъжът ми говори на децата САМО на английски. В резултат, Мариян от 6-7 месеца почна да си общува с него почти само на английски, иначе винаги си го е разбирал. Това не му попречи да си проговори нормално бълграския, даже на 1.6г. правеше изречения. Това за  Лена, че не се знае точно кога ще проговори твоя юнак, а и не се знае на какъв език  Grinning Сигурна съм, че ще те изненада приятно  Wink
Лека и спокойна нощ  Hug

# 594
Е, Мимоза , аз не знаех. Татито ви англоговорящ ли е? Аз си му говоря само и единствено на български и много , ама много ще се радвам да си го науча на моя език. Чужди езици винаги могат да се научат , но маминият и татковият са най-важни  Hug

# 595
  • София
Много спите, момичета  Grinning.

Айде добро утро!

Моя мъж замина в дълга командировка до петък и ми е много чоглаво. Даже сутринта се посдърпахме. Винаги като замине се чувствам много гадно.  Sad

# 596
Здравейте!
Днес настроението ми е като времето навън - студено, сковано, бяло ..... Трябваше утре и вдругиден да направим двудневно посещение в Румъния с ММ по една програма на семинар, но ММ ме сюрпризира сутринта в 5ч., че май няма да може да отсъства утре от работа, демек .... снег .... #Cussing out
Е вервайте ми, откачих, точех се на тия 2 дена повече от седмица, уговорила съм баба и в последния момент ... Но стига съм се оплаквала, че сигурно досаждам.
Хепи, радвам се за вас и новото ви жилище, живот и здраве да се пренесете бързичко и наистина да посрещнете хубавите празници в него!
Лена, какви са температурите при вас навън?! То май е по-добре да не се изнежват малчовците, с каката така съм процедирала. На мнение съм, че когато боледуват, не е от настинки, а само от вируси. А като е изнежен организма, по-лесно допуска вирусите
Хей-Я, съчувствам ти искрено, вярно е че по цял ден са на работа, но си е друго вечерта да са си до нас.
Дейзи, хубаво е че се оправяте, дано всички болни дечица бързо да оздравяват!
Наде, ние тука в северозападнала България - все не сме като хората, всичко ни е наобратно. Сутринта по новините за времето като казват "Първите слънчеви лъчи вече се показват..." Какво слънце, какви лъчи  newsm78...
Хайде да приключвам, че никой няма да ме изчете...

# 597
Въобще даже и не спим. Станала съм в 7, опекох банички, Мариян яде и го занесох на градина. Върнахме се, яде Пепи, сега спи, а аз огладих  Crazy
Благодаря за кафенцето  Hug
Ятце, много гадно така като ти се провалят плановете. Знам как се чувстваш, и на мен ми се е случвало не веднъж  Hug
Лена, англоговорящ е мъжа ми, просто знае езика, иначе си е чист българин  Laughing И е решил да подари това богаство на децата - езика.  Peace

# 598
Добро утро на всички  Hug.Как са болничките дечица дано да са по добре.Ще пиша малко че трябва да изчезвам да свърша малко работа докато малката дремне половин час.
И на нас почти всички играчки са ни от баткото само дрешки не ни останаха от него,защото ги подарих на една близка приятелка.И аз нямам нищо против нещата втора употреба.
Искам да ви питам нали има мами който взимат детска кухня,лесно ли свикнаха да я хапват бебоците Simple Smile?На всички който им е криво  Hug и дано нещата се наредят както ги искате.

# 599
Привет в този студен ден  Sunglasses Не мога да се примиря, че трябва да си седим вътре и това си е...айде мъничко да разгрее, за да ни види малко въздух  Grinning

Днес най-накрая един от българсите оператори сложи край на двумесечни разправии и нерви от моя страна и ще ми заменят телефона с нов /след като моя го "поправяха" толкова време Twisted Evil Много съм хепи  Mr. Green

Теичка, ние още от шестия месец сме на кухня - за лесно, не е лесно винаги, отначало ядеше, после имахме период от 2-3 седмици, в които се мръщеше, сега си хапва, ама понякога има неща, на които повечко време отделяме да ги изядем/демек не са много любими/, ама то нормално - и на голям човек не всичко ми е еднакво вкусно  Peace

Общи условия

Активация на акаунт