Ей не знам как ще я изкараме тази зима, май ще заминаваме на село при баба и дядо

За нащата втора употреба, не мисля че е някакъв проблем след като се изперат, измият и т.н. Ми аз като купя от магазин по същия начин първо се пере и мие всичко и тогава се облича или дава на Боби.
Teichka, и Боби е от 2 месеца на кухня и си ги хапва неща и на мен ми е мноооооооооооого удобно че не мисля всеки ден какво да готвя или да купувам пюрета. Но и пюретата не ми отказва де.
Благодаря много на всички които отговорихте на въпросите ми
Златни сте!От няколко нощи Боби е много неспокоен в съня си, не знам дали вече са зъби или нещо друго. Започва да плаче и да се върти в леглото си, да се дупи, да пъшка, сяда, както е седнал си накланя само телцето да си легне, абе луда ме прави и се чудя какво му е. Хайде ако е зъб да излиза вече че
аз по принцип чакам един но той нещо цяла седмица се дърпа.Днес пазарувах коледни украси, е хич не ми се вдигна настроението а ми стана още по-сдухано но да не ви занимавам. Само че още нямам елха
За първа година ще украсявам
от както не живея с нашите а те са вече доста годинки 
И днес ми хрумна нещо, всяка година на Коледа да купувам на Боби някаква коледна играчка и след това /ако не е счупена/ да му я прибирам и така като стане голям ще има спомен

Хайде по едно чайче и да бегам

Момата е наддала само 100 грама и все още е 7,800. Ръстът ни си е 69 см. Ех това дете с това неядене ме разбива.
Включваме тежката артилерия и минаваме на детска кухня. Вече поръчах от "Ян Бибиян" - тази ми препоръчаха и утре ще споделям как е.
мисля скоро да започна да и взимам и аз кухня пък ще видим няма начин в началото да не и е странно и да отказва да яде но се надявам че ще свикне.
и да свърша нещо,че още малко и трябва да ходим да прибираме баткото от градината.
.
ние днес лошо паднахме от дивана,много ми е притеснено има цицина и си поплака 

за всички болнички и бебчета и мамии 
махам се
- припомних си доста неща, ама още ме е страх да се пусна в трафика. Едно време много се чудех защо ми казваха, че най-страшният момент е, като трябва сам да тръгнеш нанякъде - без инструктор. Е, сега разбрах. Пък и ще карам кола, която е доста по-мощна от онази, на която съм се учила и само да докосна педала за газта и литва, та... още не мога да й свикна като хората. Ама няма начин - с бебе просто няма как да се оправя без кола особено пък като тръгна на работа и ще се налага да я оставям тук или там.
, а какво като в Токуда са перфектни, толкова болка изживяхме там с Борянка
.
. Лории, къде стее
и повтаря почти всичко , което чуе. Според мъж ми думичките звучат като на американче без грам акцент. Та според мен децата имат невероятен слух и много по-правилно биха чули звуци, интонация и прочие. Ако веднъж се научи грешно - трудно би се оправило по-късно. Аз точно затова не му говоря на английски , дори и пред други хора. По-добре ще се научи от книжка, отколкото от мен.