Отговори
# 600
  • Русе/Germany
Ехо, много е "топло" нали Mr. Green
Ей не знам как ще я изкараме тази зима, май ще заминаваме на село при баба и дядо newsm78
За нащата втора употреба, не мисля че е някакъв проблем след като се изперат, измият и т.н. Ми аз като купя от магазин по същия начин първо се пере и мие всичко и тогава се облича или дава на Боби.
Teichka, и Боби е от 2 месеца на кухня и си ги хапва неща и на мен ми е мноооооооооооого удобно че не мисля всеки ден какво да готвя или да купувам пюрета. Но и пюретата не ми отказва де.
Благодаря много на всички които отговорихте на въпросите ми Hug Златни сте!
От няколко нощи Боби е много неспокоен в съня си, не знам дали вече са зъби или нещо друго. Започва да плаче и да се върти в леглото си, да се дупи, да пъшка, сяда, както е седнал си накланя само телцето да си легне, абе луда ме прави и се чудя какво му е. Хайде ако е зъб да излиза вече че  #2gunfire аз по принцип чакам един но той нещо цяла седмица се дърпа.
Днес пазарувах коледни украси, е хич не ми се вдигна настроението а ми стана още по-сдухано но да не ви занимавам. Само че още нямам елха Mr. Green Вие кога мислите да украсите?
За първа година ще украсявам Whistling от както не живея с нашите а те са вече доста годинки Party
И днес ми хрумна нещо, всяка година на Коледа да купувам на Боби някаква коледна играчка и след това /ако не е счупена/ да му я прибирам и така като стане голям ще има спомен  Mr. Green който само на мен ще ми е мил сигурно hahaha

Хайде по едно чайче и да бегам

# 601
Здрастиии! Heart Eyes

Малко отчет да дам Mr. Green - поддържаме нивото на най-фина мадама! Naughty Момата е наддала само 100 грама  и все още е 7,800. Ръстът ни си е 69 см. Ех това дете с това неядене ме разбива. #Crazy Включваме тежката артилерия и минаваме на детска кухня. Вече поръчах от "Ян Бибиян" - тази ми препоръчаха и утре ще споделям как е.

А темите нещо ги изпуснах, имах разни неща да си казвам, ама като се сетя, тогава.

Снежи, много хубава идея за коледните играчки. Heart Eyes

Аз се чудя дали да сложа някои коледни неща или да си пазя идеите за новата къща. Като немски възпитаник много харесвам немските коледни традиции и задължително си слагам Коледен венец, на децата купуваме или правим Adventskalender.

За елхата се чудя - може да вземем в саксия и после да си я засадим в градината.

Слагам и едно дъхаво капучино за освежаване.

# 602
Веднага ми замириса на капучино и идвам  Mr. Green Къде сте в този студ бе жени  newsm78 

Много искам вече и аз да си украсявам за Коледа, като дете винаги сме имали жива елха, обаче от години сме вече на изуствена...докупувам си всяка година по новички играчки за нея и така...иначе и аз си закачам венец на вратата задължително, в нашите имаме борчета на двора и баща ми украсява едно от тях  Mr. Green

Хепи - дано Елиза хареса кухнята , може пък вече да иска да яде истинска храна детето  Hug

# 603
Привет пак  Simple Smile мисля скоро да започна да и взимам и аз кухня пък ще видим няма начин в началото да не и е странно и да отказва да яде но се надявам че ще свикне.
Успях да сготвя  chef  и да свърша нещо,че още малко и трябва да ходим да прибираме баткото от градината.
А  за Коледа мисля  в началото на Декември да украса къщата,имаме изкуствена елха въпреки че аз повече харесвам естествените.Толкова хубаво и празнично става като се украси че нямам търпение вече  smile3508.
Snejinka86 дано да не го мъчи повече Боби и ако е зъбче да се показва вече.
happy-mamma -дано на малката да и хареса яденето и да си хапва с желание.

# 604
  • София
Здравейте момичета,
извинявам се за несериозността си- не съм писала от много отдавна, но ще се постарая да не се повтаря  Naughty
Та да дам отчет - Раличка е добре, но яденето не и е приоритет.
happy-mamma, току що ви бихме в категорията най- финна дама- ние сме 73 см и 7200 кг. Е то с не ядене няма й как да сме повече.
gucomecanka,ние също ходихме на гимнастика два пъти по 5 дни,тъй като заради ранното раждане е малко назад в двигателното развитие. Тя все още не може сама да се повдигне и да се изправи на крачета, а и като я гледам не ми се струва, че ще успее скоро. Но бяхме при д-р Томов и няма такова пищене. Но тя започва да пищи само когато го види тоя човек( той в интерес на истината не е много симпатичен) и никаква гимнастика не иска да прави.
А за Коледата- на мен това ми е любимия празник и смятам да украсявам къщата още на 01 декември, че да и се радваме по дълго на украсата.  Simple Smile

# 605
И аз да питам къде сте всички  newsm78  Crossing Arms
Хайде болничките да се разпишат, че вече са по-добре  Naughty

Анди добре завърнала се  Hug Много ми става мило, като се включи някоя позабравила ни мама. Пиши по-често новинки около Раличка и да я нацелуваш хубаво и от нас  Party
Теичка  Hug И ние сме на кухня от 2 месеца и аз предполагах, че прехода към сготвено ще е труден, но малчо ме опроверга. От самото начало прие добре манджичките и сега е мисия невъзможна да го накарам да близне пюре  Heart Eyes
Снежи даваш ли нещо за зъбки  newsm78 дано бързо минава тоя зор, че ни се измъчиха дечицата  Hug
Хепи сигурно са толкова вълнуващи приготовленията за новия дом, но за теб предполагам и доста натоварващи  Hug бързо и безпроблемно нанасяне, ви пожелавам  Hug А на сладката Лизи дано ѝ харесат Бибиянските манджи  Hug

Хайде и по една курабийска с чайчето и капучиното...

# 606
 smile3518 ние днес лошо паднахме от дивана,много ми е притеснено има цицина и си поплака ooooh!
andi83-радвам се ,че се разписа, Hugдобри са ви мерките,не се притеснявай Peace
Teichka- и на теб не ти завиждам с две деца Thinking
happy-mamma - и ние започваме кухнята от декември,уж бяхме първи в захранването,а ето че последни на кухнята Peaceдано да ви хареса Hug

Snejinka86- ако не ти липсват условия на село,поне няма да ти липсва компания и помощ,аз бих се възползвала Naughty
 newsm17 за всички болнички и бебчета и мамии  bouquet

# 607
  • Русе/Germany
И така, както винаги ТЪПИ И ГАДНИ БОЛНИЦИ
Мими и Мони са още в болница, не са ги изписали днес. Сега му правили някакви изследвания и едното било положително и няма да ги изписват. Мими е бясна, няма баня няма дявол. Мони го миела само на една мивка. Отново се убеждавам че няма такова животно като нашата мила родина.
Ох много се ядосах #Cussing out махам се

# 608
  • София
Привет, момичета  Hug. Най-после се докопвам до компютър, ама чакам малката маймунка всеки момент да ревне, че иска храна. Засега се забавлява в кошарата - всяка играчка трябва да я разгледа подробно за н-ти път.
Аз продължавам с опитите да ставам шофьор  Joy - припомних си доста неща, ама още ме е страх да се пусна в трафика. Едно време много се чудех защо ми казваха, че най-страшният момент е, като трябва сам да тръгнеш нанякъде - без инструктор. Е, сега разбрах. Пък и ще карам кола, която е доста по-мощна от онази, на която съм се учила и само да докосна педала за газта и литва, та... още не мога да й свикна като хората. Ама няма начин - с бебе просто няма как да се оправя без кола особено пък като тръгна на работа и ще се налага да я оставям тук или там.
По темата за дрехите и играчките втора употреба - така се случи, че повечето са ни такива (в графата втора употреба така или иначе попадат и тези дадени от познати). Дрехите ги пера (ама аз и новите пера  Joy), играчките ги почиствам със спирт или пускам парочистачката, ако е възможно. Не смятам, че е проблем. Децата толкова бързо растат, че едно нещо го ползват максимум няколко седмици. Пък и то от пръв поглед си личи в какво състояние е и що за хора са били.
И накрая - много ви моля за палчета утре. Ще водим Ели на ЕЕГ, ако ММ успее да се освободи (ако не успее, да не ми се мярка пред очите). Дано всичко да е наред, защото иначе ще се побъркам.

# 609
Елена, разбира се че всичко ще е наред с красивата Еличка Heart Eyes Praynig Praynig Praynig
Дано ММ да го пуснат от работа и да ви минава и да се радвате на добрите резултати Hug
Андиии Hug
Добре завърнала се Hug
Да вземеш да се разписваш наистина по-често,че много ви мисля с малката кукла Раличка Heart Eyes
Финна мадамка е тя,но е боребено детенце като майка си и ще видиш как бързичко ще напредне Praynig Hug

Важното е Мони да се оправи, а после ще се радват в къщи Praynig Hug
Ужасни са условията в БГ болниците ни за съжаление Cry, а какво като в Токуда са перфектни, толкова болка изживяхме там с Борянка Confused
Аз дълбоко се съмнявам,че Борянка ще й хареса ДК Crossing Arms
Сега започна и пустата му кашлица и вечер вдига Т и е ревв,ама ще се оправи де няма къде да ходи,вчера за всеки случай пускахме урина и кръв и левкоцитите й не бяха завишени,което говори за вирусна инфекцийка Twisted Evil и Педка каза че за сега ще се бори без АБ Praynig, само на Студал е й физ. разтвор за нослето и витаминки,клеева тинктура,осцилускок....ум
Айде ставам че малката вършее макар и болна ooooh!

# 610
  • София
Елена, имаш и нашите палци. Сигурна съм че всичко ще е наред!  Praynig
Палци и за Мими и Мони. Дано скоро ги изпишат и най-вече всичко да бъде наред! Болниците ни не са най-приятното място...
Янче, споко! Колко цицини ги чакат още.
Хепи, искрено ти завиждам (благодордно) за новото жилище и ти пожелавам само хубави емоции в него Simple Smile
Между другото и аз днес минах през нашата кухня и ще я почваме от другия месец.
Аз се оттеглям за сега! Много липсвате днеска!

# 611
Здравейте! Днес бяхме на контролен, лекарката е много доволна Party. оченцето е добре и сякаш нистагъма е  намалял Praynig, капките си остават. Насрочиха ни и втората операция,  ако всичко е наред Praynig на 14 декември. Съчувствам и на Мими, в очна  беше пълна мизерия Whistling, мухъл и мръсотия, тоалетната под всякаква критика, за баня..ми няма, има един изкъртен душ,но топла вода-йок Mr. Green.Първия ден още убих някаква едра буболечка с крак, до съседното легло, на третия ден си седеше там..а нали минават да  бършат #Cussing out.но, няма начин, нека детенцето ми да е добре и да  се оправя, пък за условията..ще ги изтърпя, зная, че не трябва да се примиряваме, но.. това е положението Shocked. Елена, стиснати палчета от нас Hug, всичко ще бъде наред, вярвай ми Peace, от пишкането е всичко, ще видиш, т.е. забележи, че го прави тогава Peace. Янче spoko.  Hug за Борянка. Ааа, имаме си 5-то зъбче newsm47. Лории, къде стее newsm78, и другите сладури, дет не са писали Naughty. Амидалка, супер идея за играчките HugХепи, нека новата ви къща бъде истински дом Hug

Последна редакция: вт, 22 ное 2011, 20:49 от Gallini

# 612
хайде и аз да се разпиша след като Ники заспа.

Вчера го водих до Токуда а една по-добра консултациая,че  наличната ми лекарка хич не и вярвам. Отново сме големи- 10,900кг и 75 см и смененията ни за тестисите се потвърдиха- от бързия разтеж са се вдигнали и сега не са на правилното място. Но нищо не трябва да правим сега-лекарката каза да изчакаме до 1.5 година и ако тогава има проблем ще почнем лечение. Не знам как стана това с тестисите- след раждането си бяха ок, как сега се вдигнаха, идея си нямам.

По темите:

Обличане- с боди, панталон и елече понякога, спи с пижамка и боди отдолу, но у нас е много топло- поне 23-24 градуса е спалнята, ние си оби1аме по на топличко.

Умения- пълзи, изправя се, ходи по мебелите, бърбори, казва колко голям ще стане

Палчета на всички болнички деца и бързо да се оправят

Хайде лекинка от нас

# 613
Много малко сте писали днес!  Naughty  Hug
 Наистина не мога да разбера защо някои лекари се чудят какво да измислят , за да задържат здрави бебенца по болниците! Умът ми не го побира. Стискам палци утре да изпишат Мони.

Галики, да си цункаш малкия герой за прекрасните новини. Стискам палци всичко да е наред и да минава тази операция! До Коледа всичко ще и зад гърба ви.

Палчета и за Ели утре! Но съм сигурна, че не са ви нужни!

Снежи, и аз съм в дилема за украсата. Искаше ми се да е още след седмица , но пък толкова дълго как ще я опазим от малкото шило - идея си нямам.  Thinking Та за това си мисля, че ще поизчакаме, иначе трябва да е някоя мини-елхичка на много високо, а аз искам сериозна елха  ooooh! Със сигурност ли татито ви няма да го пуснат да си дойде?

Мимоза, браво за смелостта на татито ви. Моят племеник ( на 2 години и половина ) е много впечатлен от мъж ми  Crazy и повтаря почти всичко , което чуе. Според мъж ми думичките звучат като на американче без грам акцент. Та според мен децата имат невероятен слух и много по-правилно биха чули звуци, интонация и прочие. Ако веднъж се научи грешно - трудно би се оправило по-късно. Аз точно затова не му говоря на английски , дори и пред други хора. По-добре ще се научи от книжка, отколкото от мен.
Утре да сте по-активни!

# 614
Привет  Simple Smile
Ние тази вечер имаме историческо постижение - цяло пюре, изядено наведнъж (190 гр)  Joy. И тихичко да се похваля, че криво-ляво хапва напоследък, макар и средно по стотина грама на ядене, като всеки път се чудя с какво да го излъжа, че да си отваря устата.
Gallini, много се радвам за добрите новини!
Елена, ще стискам палци, всичко ще е наред, ще видиш!
Babygirl81, дано вашият проблем отшуми от само себе си!
Умения - само дето не ходи още, иначе сяда сам, изправя се, пълзи, придвижва се прав по мебелите, много бърбори... НЕ умее да пие от шише, да смуче биба  Laughing но взе да си пие от чашата с накрайник, та ще се разберем някак си, бибероните ще ги прескочим просто  Wink
Исках и още да пиша, но дребният почна да беснее в ръцете ми, време му е да си ляга.
Само дано Мими и Мони да ги изписват по-скоро, че бг болниците са  #2gunfire #2gunfire #2gunfire. Тази вечер плаках, докато гледах новините по бтв.

Общи условия

Активация на акаунт