Радвам се много за тебе!Софи, гърдите долу-горе се възстановяват. Можеш да правиш някакви упражнения за стягане, въпреки, че не знам дали помагат. Моите два пъти се възстановиха съвсем добре, но да видим сега как ще е
Мими, всичко е зад гърба ви и това е по-важно
Цунки за смелия Мони! 
Да кажа за кухнята - много съм доволна. Бях приятно впечатлена, че всяка кутийка с храна е машинно запечатана, написана е и енергийната стойност на храната. Храната ми я носят още в 9 часа, така че не се притеснявам да си изляза по обяд. Най-хубавото е, че Елиза вчера си изяде всичко!!!!
А това е направо постижение за нея! Но има и лош момент - вечерта се обрина по гушката. Съмнението ми е, че е от яйчния прах в супата /просто няма от какво друго/. Днес обривчето го няма, но си мисля да мина на алергичното меню. Гатофилия, супер си е Ники!

Хубав ден и усмихнато настроение!

И Честито на имениците! Да са здрави и много щастливи!

До колкото си спомням това е началото на самостоятелното хранене. Спреш ли му сега ентусиазма после трудно се връща.
Браво на Мони!

В детската градина на Дария от 23 деца са само 6 в момента+моето.Всичките кашлят и избива температура.Дано ни подмине това. 
казахме ли ти ние, че ще получиш най-прекрасния подарък за празниците 

дано мине бързо и да спинкате спокойно тази нощ
Слагам малко в проходилката, после в кошарата да метка навън играчките
После долу на детското килимче...ама повече иска да е с мен на дивана и да се катери и надвисва надолу
докато не ми писне
и да комбинираме нещата. Аз нали си купим и майка ми като я видя и много я хареса, и така ...