Отговори
# 645
Снежи, много хубава новина!!!! Hug Радвам се много за тебе!

Софи, гърдите долу-горе се възстановяват. Можеш да правиш някакви упражнения за стягане, въпреки, че не знам дали помагат. Моите два пъти се възстановиха съвсем добре, но да видим сега как ще е Mr. Green

Мими, всичко е зад гърба ви и това е по-важно Hug Цунки за смелия Мони! Hug

Да кажа за кухнята - много съм доволна. Бях приятно впечатлена, че всяка кутийка с храна е машинно запечатана, написана е и енергийната стойност на храната. Храната ми я носят още в 9 часа, така че не се притеснявам да си изляза по обяд. Най-хубавото е, че Елиза вчера си изяде всичко!!!! Naughty А това е направо постижение за нея! Но има и лош момент - вечерта се обрина по гушката. Съмнението ми е, че е от яйчния прах в супата /просто няма от какво друго/. Днес обривчето го няма, но си мисля да мина на алергичното меню.

Гатофилия, супер си е Ники! Heart Eyes

Хубав ден и усмихнато настроение! Heart Eyes

И Честито на имениците! Да са здрави и много щастливи!  bouquet

# 646
Мамета не ни забравяйте....

Бебо е болничък...направо обиколихме де що има доктори като се започна от спешното(ужасни са) и всички ни изписваха АБ,като е пил 15 дни през октомври Sick Sick Sick...ненормалници са казвам ви и страхливци....накрая НЕ ДАВАМЕ колкото и безотговорни да ни изкарват...лекуваме го сега и се надявам да успее да пребоди хремата и гърлото коеото е зачервено....поръчах Бейби вак-до 7 дни ще е при нас...още един абсурд ooooh!

Честите на именниците днес и ви  Hug

# 647
  • Русе/Germany
anilevI, много силно  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Ще се молим за вас! Дано да му мине на Мати и вече да не го ловят тези болести  #2gunfire
Кураж мила, и не ви забравяме Hug

# 648
Иве, много силно ви гушкам с Мати и стискам палци за скорошно оздравяване! Hug Hug Hug

На Лена забравих да пожелая да си изкара един чудесен семеен празник и да се наслади на страхотните американски намаления! /Обичам ги!!!  Heart Eyes/

# 649
Здравейте сладки,
Снощи имахме дежавю с повръщането на Ники, явно си е вирус. ММ също се тръшна на легло с коремни проблеми. Малкия вдига и температурата днес и направо....много гадно да го гледам такъв унил. Ще се консултираме с педи по телефона, тя преди два дни го преглежда, а и няма как сега да ходим пак. Дано  мине бързо като на мен.
Стискам палци за Мати, стига са го мъчили болестите. Дано и Бобо на Лори е по-добре, както и Криско и Йоанчо разбрах, че някакво обривче бори  Hug
Хепи мама, забравих да пиша как се вълнувам като чета за новото ви жилище, защото си припомням като правих всичко по малко и абсолютно сама с мои средства по нашия апартамент. Казвам нашия понеже вече е семейно жилище, но тогава си го правех за себе си, за да се отделя и помнех всяка дреболия колко съм търсила и откъде съм купувала. Накрая е много приятно, а както предстоят и празници съм сигурна, че ще направите една вълшебна Коледа в новия дом  Simple Smile
Ох, дано този път "скъпите" НОИ преведат парите на първата възможна дата....мечтая си аз  Mr. Green

# 650
Привет  Hug
Дейзи, благодаря за линка! Със сигурност има полезни неща!
Софи, и на Кристиян му е огромно желанието да се храни сам. Оставям го когато е с бисквита, хляб, краставица, плодове ... такива неща, дето цапат малко по-умерено от крем примерно  Mr. Green Оставяла съм го и да си "топи" сам в салатата или в манджата, но веднага забърсвам ръката, че  ooooh!  Whistling До колкото си спомням това е началото на самостоятелното хранене. Спреш ли му сега ентусиазма после трудно се връща.
Джобно Миме, ако има кой да те издържа кое да му е лошото  Joy Браво на Мони!
Гатофилия  Hug, наистина кошмарно! Как е сега? За първи път ли се случва?
Мимозка, този път не съм само аз  Laughing и комшии пробваха да го завъдят и при тях не тръгна. Явно тук не му харесва. На времето с брат ми, особено той, много боледувахме от уши. майка ми само с фунии и това цвете ни е лекувала. Изключително много облекчават и двете. Първо фунията, после пълни ухото с топъл сок от листото. Листото се слага да се пече на котлон и тогава се изстисква. Палчета за кардиограмата всичко да е леко и наред  Peace
Честит имен ден на всички празнуващи  Hug   bouquet
Снежи, честита добра новина!
Хепи  Hug  Peace
Анилеви, в аптеката до нас го има Бейби вак-а. Какво е това чудо при вас  ooooh! Да оздравявате и да нагушкаш Мати и от нас!  Hug
Зелдичка, не си само ти вече. Моята клавиатура отказва Шифт бутона  Laughing

# 651
Много съм отвеяна - честит имен ден на всички празнуващи!   bouquet
Това ме подсеща, че Яребичка нещо се позагуби, дано са добре с Мони.
Булче, това разболяване май наистина ни е първо, като изключим проблемите с носа, ама те не са болест. И температура вдигна само веднъж от ваксина. Сега малко поспадна след Нурофена, но не е като съвсем да няма. Кисел е горкия ама то като не му е добре какъв да е душицата...

# 652
  • Варна, морето, сините вълни...
Анилеви  Hug дано се оправя бързо Матей, а за "спешното" (ако може така да се нарече) не ми се коментира. Детето повръща 2 пъти,  гори целия, а те ме разпитват за адрес и ЕГН-та и тем подобни и накрая ни казаха да седнем да чакаме  ooooh! а имаше едно бебенце на 5м. с 39 Т. ми и те си чакаха  #2gunfire #2gunfire  #2gunfire

ТАка все се каня да пиша и зазабравям да направя номинация за ЛЮБИМА ШАПКА НА ФЕВРУАРСКИТЕ БЕБОЦИ - тази с влакчето (Томпсън ли беше, че не мога да го прочета хубаво).  Joy

Последна редакция: чт, 24 ное 2011, 13:36 от mimi_jobnoto

# 653
  • У дома... някъде
Ходихме на консултация и отчета е 78см и 9.4кг. HugКазах на педито че все го забравям пустия му жълтък,но затова пък почти всеки ден давам месо и тя ми отговори,че не е проблем.На този етап децата се нуждаят от белтъчини и щом давам толкова често месо няма проблем за жълтъка.Дано е права.То и как да бъде иначе,като му пасирам от нашите готвени ястия,а те са много често с месо. Crazy
Болничките да оздравяват бързо,какво пак се натръшкаха изведнъж.... PraynigВ детската градина на Дария от 23 деца са само 6 в момента+моето.Всичките кашлят и избива температура.Дано ни подмине това. Praynig

# 654
Здравейте, дами  Hug Hug Hug

Почерпете се за мое здраве, днес и аз съм от именниците.
Честито на всички адашки и всичко най-хубаво
Специално честито на яребичка с пожелани за всичко най, най, най   bouquet  bouquet  bouquet и да вземе да драсне два реда как са с Мони  Hug

Връщам се назад да ви чета и ще пиша пак  Hug Hug Hug

# 655
Цоп  sohappy

Да са ни живи и здрави именичките   bouquet Катуци   bouquet Яребичка   bouquet
Честито и на майчето на Софи   bouquet
Снежи  newsm44 казахме ли ти ние, че ще получиш най-прекрасния подарък за празниците  Wink
Хепи много се радвам, че Лизи е одобрила Бибиянските манджи, сигурна съм, че ще хареса и алергичното меню  Hug дано нямате вече проблеми  Hug
Иве бързо да оздравява Мати  spoko
Гатофилия и вие да преборите гадния вирус  Hug само вечер ли повръща душичката  Sad дано мине бързо и да спинкате спокойно тази нощ  Hug

Много болнички наистина  Sad Ама то и времето едно болно, вирусите са навсякъде. Болничките да оздравяват бързичко и ви искам пак всички на линия   Naughty Няма да изброявам липсващите, че са много... кой ще "плясне" някоя свежа снимчица на ухилен бебок, че да тръгне пак сладка приказка  Wink Пчеличке, Евридика, Лори, Еспиноза, Ади ... Peace
Йоанка тъкмо се наслаждавах на смеещите очички на Криско и разбрах, че сте се постригвали. Я кажи на фризьор ли го води или ти си се изявявала  Simple Smile Моя сладур взе да пуска едни къдрички и много скоро ще трябва и на него да правя "момчешка" прическа, та сериозно съм се зачудила как ще стане това  Thinking
Непълзящите да споделят с какви игри отбиват времето през студените дни, че аз вече в чудо се видях с какво да се занимаваме  Rolling Eyes

Редактирам се веднага, защото забравих да отговоря на Ятце, че обривчето не беше само на памперс зоната, а си обхващаше коремчето, гърдичките и гръбчето. Вчера нямахме, дано и днес не се появи, че не успях никакво инфо да намеря, а като си знам педиатърката, ще каже, че пак се филмирам за глупости  Crazy

Последна редакция: чт, 24 ное 2011, 15:58 от *Дейзи*

# 656
Здравейте и честито на нашите именнички Катета - Яребичка и Катуци - да сте ни живи и здрави  Hug

Браво на Снежи за хубавите новини, какво по-хубаво от това да си с обичаните хора по празниците, сигурна съм, че не иска друг подарък повече  Hug

Браво на Елиза за апетита, все така да е  Hug

Иве, дано скоро се оправи Матюшката и без АБ  Praynig Прегръдки за сладкото меченце  Hug

Дейзи, хубав въпрос за забавленията, и ние сме от непълзящите и много бързо ни омръзват игрите... newsm78 Слагам малко в проходилката, после в кошарата да метка навън играчките  hahaha После долу на детското килимче...ама повече иска да е с мен на дивана и да се катери и надвисва надолу  Whistling Поизвеждам го въпреки студа за по един час, че малко да го измори свежият въздух...

Радвам се, че Мони и Мими са си вече у дома, за бониците няма да коментирам, че ще избълвам страшно много отрова, а все пак е празник  Twisted Evil

# 657
Булче моля те бързо кажи къде е вашата аптека............. Praynig Praynig Praynig Praynig

Ама много ме е яд на тези от Данет...до 7 дни опаковали доставка Shocked Shocked Shocked

Чакам да ми пишеш  Hug

# 658
  • Русе/Germany
Миленка, а ти кажи как сте? Победихте ли напористите сополи? Hug
Лори, кажи и ти как сте? Надявам се и вие да сте се преборили!

Аз всяка вечер преди баня капя Сребърна вода и да ви кажа за сега съм доволна. Надявам се да ни пропускат дечицата вече тези вируси че не ми се чете за болни дечица Hug /да се разбира че не искам да има болни/
За забавлението на дребните. Дейзи, защо си мислиш че пълзящите са по-лесни Mr. Green Joy На моя син му дайте да съм седнала на земята при него, да се катери по мен, да пада и пак да се катери и така #Crazy докато не ми писне Mr. Green Слагам в паяка, малко в кошарата, малко на земята, малко се държим за ръчичка и върви. И така, абе общо взето се правя на маймуна Blush hahaha

Е Боже, сега пък 16г. дете пребито ooooh! Shocked на къде отива младеща newsm78

Ох аз съм в голяма чуденка сега, имаме да връщаме на моите родители 400лв обаче те не ги искат. А аз искам да им ги върнем и се чудя дали да не им купим готварска печка за празниците. Те на 12.12 правя 30г брак Party и да комбинираме нещата. Аз нали си купим и майка ми като я видя и много я хареса, и така ...

Хайде позабравилите мами да пишат, нека драснат някой ред да кажат как са Hug
ох имаше още нещо ,но ..
Лена, докато ти отговоря дали няма вариант да си дойде ММ ми дойде изненадата Mr. Green
А забравих да се хвална, че махаме бибата и от 3 дни не съм давала биберон. Той не че забелязва де Mr. Green Днес видях една позната и малката е на 2г и още е с биба newsm78

Последна редакция: чт, 24 ное 2011, 17:10 от Snejinka86

# 659
Честито на именниците ни Яребичка и Катуци и на майчето на Софи.

Честити ни месечинки.

Радвам се, че Мони вече си е у дома.

Болните бързо да оздравяват.

Стиснати палчета и за Мати. Много странно това с Бейби Вак-а, аз я поръчвах от аптека Ремедиум и ми я докараха на другия ден.

Снежи, ние тъкмо се научихме на биба, а вие ще се отучвате  Joy Назад сме с материала. Аз лично не се притеснявам 2г.- 2 г., не съм видяла още 5-6 годишно с биба, така че все ще се откажат, пък и по-добре от палеца. Аз честно съм доволна, че я научих, защото малко от малко се успокоява с нея, че зъбите голям тормоз при нас, никнат с истерични ревове посред нощ  ooooh! 

Общи условия

Активация на акаунт