Отговори
# 630
Булче темичката се казва "Баба каза така...", ето ти линкче http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=534500.435. Кофтито е, че рецептите не са систематизирани и аз наскоро бях започнала да си изкарвам на файлче, но мъжо ми го затри Sad Някои съм ги запомнила, тъй като са повтарящи и съответно има много доволни от тях, като например компреса от извара за бронхити и всякаквите вариации на компреси с мед  Peace

# 631
  • София
Дейзи да не са акари? Пусто казват ,че са навсякъде и правят понякога кожни проблеми  newsm78
А за самолечение за ухо не мога и да си помисля- моята баба така направила и майка сега с едното ухо е с намален слух.... имено от капане на затоплено олио, падпъдъча мас и някакви такива глупости....

# 632
Добро утро!  Tired След като играхме от 2 до 3 през нощта и спахме на леглото и ме нокаутираха няколко пъти в опити да завземат леглото едва гледам . Явно бързо се свиква на хубавото и като се сетя как ставах през 3, 4 часа първите месеци и даже не си повярвах ...  Crazy

Та, първо да честитя на месечинковците ( включая най-красивия мъж за мен , след моето съкровище , разбира се  Laughing Криско )

Мими,  Hug Най-накрая! Как е Мони?

Ели, много ясно , че всичко е наред. Ние си знаехме.

Хей-я - "мойто дете почти нищо не може""Освен ходенето"  hahaha  Joy Той милият "само" ходи  Laughing Аз също не го уча на нищо. Научихме се един друг на индианските викове(  като на Бендж принцесата ) Забелязвам го , че си прави нещо , вижда ,че може да го прави и спира , защото явно му е досадно да прави неща , които умее  Laughing И , Булче, и АЗ не мога да шия гоблени  Laughing
Джуджинка, и аз мисля, че количествата са си нормални.  newsm78
Софи, това с мазането го практикуваме от началото на захранването  Whistling Ако не омаже нещо не може  Crazy Като хване лъжицата , обаче я обръща наобратно и не спира да я дъвче  Crazy Всеки ден си мисля да го храня в кухнята и всеки ден забравям и чистя мокета  hahaha . А , тук даже педатърката пита не дали детето яде храна, а дали може да се храни с пръст  -на детенцето пръстчето , де  Laughing
Изписах света  #Crazy

Последна редакция: ср, 23 ное 2011, 20:31 от lena1

# 633
  • София
Лина , Лина  Hug мерси
Иначе стягаш ли се за Thanksgiving ? Ще разкажеш имаше ли пуйка, как беше дългия уикенд- все благинки така да се каже   chef
И аз чистя мокета....след Крисковото папане  bowuu

# 634
Ооо, Йоанче, много съм се стегнала  Laughing Пътуваме към свеки още довечера  Laughing От мен се искат подносчета с ПЛОДОВЕ - личи си колко доверие ми имат като готвач  hahaha Иначе съм си подготвила клинчета - да се разтягат около корема  Flutter Аз повече се вълнувам за Черния петък . Оставяме малкия при баба и тръгваме да гледаме блъсканици и лудници по могазините. Мъж ми хич не е щастлив ,че го карам да излизаме , но това е положението. Дано тази година няма смъртни случаи.  ooooh!

# 635
  • София
Да внимаваш с тоя Black Friday  Shocked , че много облъчени ходят по маркетите... Ииии да купиш нещо готино за Еван  bowuu
Айде стигам съм драскала, че май само аз се включвам днес-хихи. Ще чакаме да знаеш разказ с елементи на изненада от гостуването  Hug

# 636
Ехо  Heart Eyes

Дейзи  Hug никой не забравяш  Hug Клавиатурата често отказва, трябва да я оправям, а се мотам.
Добре сме, почти без сополи, още има АБ за взимане Sad Иначе е весел и смешен. Днес се плези постоянно, защото вчера баща му го научи  Crazy

Радвам се за Ели и Мони  Heart Eyes

Болничките да се оправят!!!

# 637
  • Варна, морето, сините вълни...
Чета сега че Кремена мама е писала за яслите, ами ние като ще се местим и ще трябва да си сменяме адресната регистрация сигурно и най вероятно ниииикога няма да ни удобрят newsm78 но аз и без това май се отказах да го пускам на ясла (не ми се работи бе момичета, лошо ли е това Blush)
А и друго се сетих чак сега като четох този същия пост. Моята приятелна си търси работа като детегледачка. Учи предучилищна и начална педагогика, 3 курс е. На 20г. много е отговорна и готнина (малко реклама). В Младост живее, но мисля не е проблем и да е в друг квартал. Та ако някой си търси. Може да ми пишете на лични да дам координати.

Отивам пак да чета  Hug

Лена  Hug Мони е прекалено добре  hahaha усети че се завърна на своя територия и започна да дивее  Mr. Green Само здравичък да ми е, пък нерви имам колкото искаш  Heart Eyes

Мони лази, сяда от легнало и от лазещо и от всякакво положение, много е жилав както казала сестрите. 40мин. 3 човека не могат да му сложат абоката, аз естествено стоях отвън и го слушах как се дере. Дори по едно време си поислих че като му изтече системата тогав аще ми го дадат ooooh! ..Та става прав, хваща се където може върви (само като е хванат за нещо де). И си удря главата постоянно някъде.

От няколко дена забелязах че като му пея "Хей ръчички" и той прави така все едно  "ги мие" нали се сещате. Толкова е сладкоо  Heart Eyes Не съм го учила и много се учудих, може би гледа от мен като го правя. Но не иска да измият и лицето и това е  Crossing Arms

А и да ви кажа че не ни държаха заради пътреката, а понеже едното му изследване (за Салмунела ) днес дойде в 11ч. И 3 дена здравото ми дете го държаха до повръщащи и ...(да не казвам какви). Сега като научих пак че има починала бременна и направо  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Последна редакция: ср, 23 ное 2011, 21:43 от mimi_jobnoto

# 638
Добър вечер сладурки,
Докопах се до лаптопа най-после.
Първо да честитя и аз месечинката на сладкия вече мъжко подстриган Криско, да е все така лъчезарен и страхотен този хубавец, за радост на мама и тати, а после и на момите  Simple Smile
Аз вече съм  добре, щом нямам температура, но снощи изкарахме ужасна нощ. Ники с неговото нощно сукане и после въртене из леглото и обръщане по корем....накрая така жестоко започна да повръща, от носа, от устата ужас. Уплаши се, разтрепери се, не мога да го успокоя. Сменихме всички негови и мои дрехи и чаршафите и отидох да го приспивам в кухнята. Тъкмо заспа и в ръцете ми почна наново да повръща и то пак доста количество. Пак се преобличахме чааак в 5 заспа милия. Просто какво да ви кажа според мен си преяжда заради моето старание да яде твърди храни и нали все пробвам тактики да не се буди и все бутам я каши, я супи, я кисело мляко вечер. Е, накрая това беше резултата, както и предните пъти като го тъпчех, че уж се буди от глад. Е явно не е.
Оплаках ви се, сори за размера на мрънкането.
Иначе след консултацията на 9 месеца мечо е 11 300 и 78 см  Mr. Green В тази връзка Джуджи споко мила, на нас доки не ни е казала нищо, просто си върви едро детето. Между другото и Ники суче през деня и вечер, както и при вас.
Видях, че Мими са се върнали вкъщи и много се радвам за тях.
Лошо, че Бобо е болничък, Криско на Булчето, както и други мисля имаше, пожелавам бързо оздравяване на всички   bouquet
Дейзи  Hug
Много дълго стана, но само набързо да пиша, че Ники не ходи, не се изправя (то малко няма и как горкия) и няма нито едно зъбче. Иначе сяда съм от всякакво положение без да се държи никъде, приказва много, пее, пляска с ръце, казва колко голям ще стане, как правят патето и кравата, целува ме от 2 дни като му кажа дай целувка, а баща си не ще  Twisted Evil иии други работи ама да не прекалявам с хвалбите.
Зелдичка, имам вкъщи 2 чисто нови клавиатури, да взема да ти дам една. Бели са ама какво пък. Сериозна съм ако си навита драсни ми, само място ми заемат.
Стига съм досаждала, мисля ви и да не влизам много често  Heart Eyes

# 639
Сега като четох поста на Гатофилия и се замислих за това хранене  Thinking Пепи общо взето е на 3 твърди хранения - сутрин към 9-попара от 2 сухара, после към 13-14 обедно нещо/супа, манджичка, но не знам колко/ и вечер към 18-19 или каша или супа. Като през деня суче два пъти при заспиване. Вечер и през нощта и сутринта не ги броя  Mr. Green Абе общо взето не му се втелясвам - той ако реши да не яде, стиска устни или почва да си търка носа  Grinning Решила съм колкото, толкова, за да не стане злояд като баткото  Twisted Evil
Мими хубаво е да си вкъщи. Мразя инфекциозни болници, не че другите ги обичам де.
Елена
, знаех си, че всичко е наред.
Галики   Hug
Булче, това лято баба ми ми даде такова цвете. Направо се учудвам как добре се развива. От нищо -нещо  Laughing
Рени, обикновено майките сме така - притесняваме се повече, отколкото всъщност трябва  Grinning
Аз утре съм на профилактичен преглед сутринта. С Пепи каква кардиограма ще ми правят не знам. Ако ревне сърцето ми ще запрескача и не знам какво ще се отчете  Laughing

# 640
Гатофилия  Hug един приятел съм уговорила да го поправи компа, че демиджа не е само клавиатурата, други работи отказват, та затова се мотам. Даже ме мързи на мъжо неговия да ползвам, не че мога да се вредя от футболни лайв сайтове Close Но голямо мерси за предложението  Hug Hug Hug Представям си какво ти е било с това повръщане  Cry И Симо е повръщал така от преяждане. Аз се убедих, че не се буди от глад, някакво неспокойство е, превъзбуда, търсене на мама и всичко се решава чудесно с на мама цицата...все някой ден и това ще мине. Тогава сигурно ще мрънкаме, че не ни щат  Crazy
И аз да кажа на Джуджи- ще заслабне детето като спре да цоца нощем, това не е вредно пълнеене.
Мими, и Симо много се вдъхнови от хей ръчички тези дни, а преди не я отразяваше. Постоянно нещо маже с ръцете, пляскането не се получава баш, защото и той като Бобо още свива пръстчета. Но се опитва постоянно  Heart Eyes
Софи Симо не иска да се храни сам, той даже и парчета не иска да дъвче, такова бебе си е още  Crossing Arms
И друго- да кажа мерси на Бобчо за линка за календара, вече поръчах  Simple Smile Щях сама да си правя-и дизайн и печат, но ме домързя  Blush
И да поздравя Дани, че е взел да похапва  Heart Eyes
Хайде лека от мен, цунки

Последна редакция: чт, 24 ное 2011, 00:27 от Zelda S

# 641
Добро утро!
Закъснявате с кафето, хайде от мен едно

Радвам се за Мими и Мони, че са минали вече през гадната болница и са си вече у дома!
Гатофилия, Ники наистина върви напред с кг и мерките. Браво! Всъщност и Валето на Софи не е по-назад. Мъже и половина!
Ние с Явор май един вирус караме - нямаме жестока хрема, не кашляме много, но ни е гадно. Днес и двамата на преглед smile3513. Понеже таткото ще го води при педито, та аз да се редя при личната ми лекарка, ще го накарам да го премерят. То нали педиатъра е братовчед на ММ smile3503.
Дейзи, къде точно са петънцата, защото Явор има червено точно под лепенките на памперса, когато много съм го стегнала newsm78. Просто предположение правя?! То нали знаеш - "Око да види, ръка да пипне!" Като не сме ги виждали и само предполагаме Simple Smile

# 642
добро утро!

Честито на всички именички днес!  Hug   bouquet

Почерпете се послучай имения ден на майка ми- да ми е жива и здрава  Heart Eyes

Като стана въпрос за Black Friday, разбрах, че нещо подобно ще има и в Хиполенд утре. Вижте линка за подробности http://hippoland.net/tmp/crazyfriday.pdf

Момичетата, които спряхте да кърмите- правите ли нещо, за да ви се стегнат отново гърдите? Моите са ужасно отпуснати и по-меки от памук, а размерът им е по-малък от преди да забременея  Sad Знам, че сигурно е нещо нормално да се деформират така след толкова кърмене, но възвръща ли се формата естествено с времето или трябва да правя нещо?

Последна редакция: чт, 24 ное 2011, 12:07 от Sofie

# 643
  • Русе/Germany
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ - Екатерина, Катя, Тинка, Катерина, Катина, Тина, Катрин
БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И ВСИЧКИ ОКОЛО ВАС Hug  bouquet

ХАЙДЕ СЕГА АЗ ЩЕ ЧЕРПЯ ПЪК ПОСЛЕ ЩЕ ПИША ПО ТЕМИТЕ
ПОВОДА Е ЧЕ ММ МИ КАЗА ЧЕ СА ГО ПУСНАЛИ И ЩЕ МУ ПЛАТЯТ РАЗЛИКАТА В БИЛЕТА ОТ ДЕНЯ В КОЙТО Е ПОПИТАЛ ЗА ОТПУСКА ДО СЕГА Party Party Party И ЩЕ СИ ИМАМ МЪЖ ЗА ПРАЗНИЦИТЕ bowuu

Последна редакция: чт, 24 ное 2011, 10:50 от Snejinka86

# 644
Честито на всички именниц! Да са здрави и щастливи   bouquet
Снежи, честито и на теб. Супер новина  Grinning
Софи, не да те отчайвам, но моите гърди така си останаха меки и малки до следващата бременност, когато почнаха да се пълнят  Mr. Green Но не знам при други как е, може пък да си зависи от физиката на човек  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт