Някои съм ги запомнила, тъй като са повтарящи и съответно има много доволни от тях, като например компреса от извара за бронхити и всякаквите вариации на компреси с мед
Някои съм ги запомнила, тъй като са повтарящи и съответно има много доволни от тях, като например компреса от извара за бронхити и всякаквите вариации на компреси с мед

След като играхме от 2 до 3 през нощта и спахме на леглото и ме нокаутираха няколко пъти в опити да завземат леглото едва гледам . Явно бързо се свиква на хубавото и като се сетя как ставах през 3, 4 часа първите месеци и даже не си повярвах ...
Най-накрая! Как е Мони?
Той милият "само" ходи 
Ако не омаже нещо не може
Като хване лъжицата , обаче я обръща наобратно и не спира да я дъвче
Всеки ден си мисля да го храня в кухнята и всеки ден забравям и чистя мокета
. А , тук даже педатърката пита не дали детето яде храна, а дали може да се храни с пръст -на детенцето пръстчето , де
Иначе съм си подготвила клинчета - да се разтягат около корема
Аз повече се вълнувам за Черния петък . Оставяме малкия при баба и тръгваме да гледаме блъсканици и лудници по могазините. Мъж ми хич не е щастлив ,че го карам да излизаме , но това е положението. Дано тази година няма смъртни случаи.
но аз и без това май се отказах да го пускам на ясла (не ми се работи бе момичета, лошо ли е това
)
Мони е прекалено добре
усети че се завърна на своя територия и започна да дивее 
..Та става прав, хваща се където може върви (само като е хванат за нещо де). И си удря главата постоянно някъде.
Не съм го учила и много се учудих, може би гледа от мен като го правя. Но не иска да измият и лицето и това е 

Пепи общо взето е на 3 твърди хранения - сутрин към 9-попара от 2 сухара, после към 13-14 обедно нещо/супа, манджичка, но не знам колко/ и вечер към 18-19 или каша или супа. Като през деня суче два пъти при заспиване. Вечер и през нощта и сутринта не ги броя
Решила съм колкото, толкова, за да не стане злояд като баткото 
един приятел съм уговорила да го поправи компа, че демиджа не е само клавиатурата, други работи отказват, та затова се мотам. Даже ме мързи на мъжо неговия да ползвам, не че мога да се вредя от футболни лайв сайтове
Но голямо мерси за предложението
Представям си какво ти е било с това повръщане
И Симо е повръщал така от преяждане. Аз се убедих, че не се буди от глад, някакво неспокойство е, превъзбуда, търсене на мама и всичко се решава чудесно с на мама цицата...все някой ден и това ще мине. Тогава сигурно ще мрънкаме, че не ни щат
Щях сама да си правя-и дизайн и печат, но ме домързя

. Понеже таткото ще го води при педито, та аз да се редя при личната ми лекарка, ще го накарам да го премерят. То нали педиатъра е братовчед на ММ
.
. Просто предположение правя?! То нали знаеш - "Око да види, ръка да пипне!" Като не сме ги виждали и само предполагаме 

Знам, че сигурно е нещо нормално да се деформират така след толкова кърмене, но възвръща ли се формата естествено с времето или трябва да правя нещо?

И ЩЕ СИ ИМАМ МЪЖ ЗА ПРАЗНИЦИТЕ