Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - Приказката Свърши - Тема 78

• 33 698
  • 752
  •   1
Отговори
# 705
Добре дошла   ellytza Hug

Появата на Хасип,май беше за омекотяване образа на Шахнур и може би да ни покаже,че и тя се е борила за любовта си и също така е била упорита като Саваш,и непоколебима...но пак по нейния си начин.
Сега като гледам тая смазана женица Къймет и си мисля,как така ажеба Шахи не се сети да омагьосва и Саваш,да му лее куршум  и да вика имама да му бае срещу любовта му към Яса..Можеше и да хване декиш...и да си полегне с Чичек hahaha

# 706
Охооо точно на време идвам за кафенцето.Светле ще си го пийна с голям кеф от тая хубава чашка   bouquet
ellytza добре дошла   bouquet
Подхвана ли сте брадъра ,как ли е на турски може би коджа аби  newsm78 Joyне ми се смейте много турскоговорящи моля ви  newsm17.Та Хасипчо си беше сложен в сериала ,за да направи мама Шахи по -добър човек в края на земния и път.Дали тя заслужава добър край  newsm78 това вече  е друг въпрос.А и за да се позапълнят някоя и друга серия го сложиха и за да има повече драма и да се дигне рейтинга.Така поне аз си мисля.Но появата на Хасиб изобщо по никакъв начин не променя факта ,че финала беше леко тъповат.Какво е това 10 години по-късно newsm78Ми да го бяха направили 50 години по-късно та да видим какво прави вече Йомер ага  ,дали е продължил пътя на татко си или е станал пак съдружник с Моран.Според мен това толкова дълго търсене на Явуз беше безсмислено.Да го потърсят ,да го потърсят па да го намерят .Какво излиза ,че турската полиция за нищо не става.Ми затворите им.Как един човек може да избяга от пандиза и да не се чуе на всякъде,да го дадат за общонационално и международно издирване.Да му дадат фотката на Интерпол ,на ЦРУ ,на еврейските тайни служби ,и тн.Ми той Явуз нали е голем бандит newsm78.И изведнъж ниииииищо,он си ходи като разлепен афиш и никой нищо не му прави.Еее верно че се укриваше по някви тенекиени бараки ама то оставаше и в 5-звезден хотел да го настанят.Та ако бяха съкратили издирването на Явуз  щеше да има време и за ванска сватба и за раждане на бебе Масал и даже можеше и да дадат за край малко балдахинени сцени със Саваш и Ясемин  Joy

# 707
Леле-е-е Иле- как си ни подредила всичките...Евала за търпението ти Hug
Аз съм от бързаците и с едното -"момичета" опатквам всичките,въх да не би да пропусна някоя ,че да не я засегна!
Довечера май newsm78 ще сме на годеж,ама после и в болницата да спасяваме Назан...
Пък Ясето пак ще страда горката ooooh!
Да ви кажа хвърлям по един поглед на Под липите и там Еркан Бекташ /Явуз/,ако знаете какъв сладур играе - има много красива усмивка и перчем.И той е талантлив щом можа да влезе в кожата на тоя изверг Явуз

# 708
# 709
.И изведнъж ниииииищо,он си ходи като разлепен афиш и никой нищо не му прави.Еее верно че се укриваше по някви тенекиени бараки ама то оставаше и в 5-звезден хотел да го настанят.Та ако бяха съкратили издирването на Явуз  щеше да има време и за ванска сватба и за раждане на бебе Масал и даже можеше и да дадат за край малко балдахинени сцени със Саваш и Ясемин  Joy
Евала Еничко Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
И аз чеках поне да видя Саваш как се научи най-после да сменя памперси на принцесата,ама...йок...
А за затворите- права си,ама май в турско...рушветите са средство за съществуване....Даваш мъни от наркотиците и айде-е-е...на свобода,че и Ешреф гътна тоя звяр....кога,как...остана си загадка....

# 710
Иле Hug дне манджи няма да готвя.Много ще го разглезя моя мъж ,ще се научи на лошо  Joy Joy Joy
Оф да ви се оплача душички от вчера ме боли главата и днес вече положението се влошава все повече и сега съм с едно руло тоалетна хартия до мен да си бърша носа.Голяма трагедия съм.И чесно казано хич не ми се гледа страдащ Саваш и ревяща Ясемин.Мен си ми е достатъчна мойтааааа трагедия с хремата

Като дойде време за 22 серия ще  ми кажете да гледам пак ,че сега е много тъжно всичко и не съм в настроение.

# 711
.И изведнъж ниииииищо,он си ходи като разлепен афиш и никой нищо не му прави.Еее верно че се укриваше по някви тенекиени бараки ама то оставаше и в 5-звезден хотел да го настанят.Та ако бяха съкратили издирването на Явуз  щеше да има време и за ванска сватба и за раждане на бебе Масал и даже можеше и да дадат за край малко балдахинени сцени със Саваш и Ясемин  Joy
Евала Еничко Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
И аз чеках поне да видя Саваш как се научи най-после да сменя памперси на принцесата,ама...йок...[/b][/size]
А за затворите- права си,ама май в турско...рушветите са средство за съществуване....Даваш мъни от наркотиците и айде-е-е...на свобода,че и Ешреф гътна тоя звяр....кога,как...остана си загадка....

Ето това искахме да видим всички ,тати Савашко как си гушка малката Масал ,бати Омерчо и мама Яси щастливи заедно

а не някакъв си измискен от нищото брат

# 712
Мурат и Нургюл таман са свободни ,да се събират и другите от бандата и да почват да снимат игрален филм-Любов и наказание-какво аджаба стана през 10-те години преди финала  newsm78
Само ми е чок зор за Фериденцето ,че ме кефи много сериала и как ще се снима в тоя филм не знам направо. newsm78

# 713
Да Светле - супер колаж е това - супе-е-е-е-р!
Много ме е еня мен дали преди умирачка Шахнур ще е добра или по-добра!Какво от по-смекчения й образ като в 50 епизода я гледахме какви ги върши....А това,че е била наркодилър изобщо не я трогваше дълго време и оная приказка,че не кара никой насила да купува "прах" и било същото като пушенето на цигари...направо ме взриви отвътре заради нейната безсъвестност

# 714
Оффф хич не ми се гледат тези тежки серии ,но като се сетя какво сдобряване ни очаква ,малеее какви цаливки ша раздава Савашко  newsm03 newsm53 newsm09

а и заветния момент на тати Савашко наближава е разбира се ако са го закупили умните глави от Нова телевизия  Peace
 иначе всичко ще си остане загадка за зрителя ,дали въобще Савашко разбира за детето си  ooooh! ooooh!

# 715
Леле-е-е Иле- как си ни подредила всичките...Евала за търпението ти Hug

А най гадното е, че компа се скапва и го писах точно трипъти! hahaha Joy Joy Joy
Ени къз, така ли си мила? Бързо да се оправяш! Peace

# 716
# 717
Мурат и Нургюл таман са свободни ,да се събират и другите от бандата и да почват да снимат игрален филм-Любов и наказание-какво аджаба стана през 10-те години преди финала  newsm78
Само ми е чок зор за Фериденцето ,че ме кефи много сериала и как ще се снима в тоя филм не знам направо. newsm78

Ени страхотна идея бе къъъъссс  newsm10  тъкмо както сме зажаднели за Муратковите  цаливки и погледи ша ни се напълнят душичките ,малеее размечта ме бе души   newsm53 smile3506 че и Зизка изчезна ,поне да беше довършила сценария щяхме да го изпратим на Кудрет бей и сие и можеше да се измисли нещо по въпроса , да запълним пълноценно времето на Муратко и Нуриша докато си намери нещо да си му е по мярка Муратко ,че туй момче с ЛиН хептен високо вдигна летвата си  Thinking Thinking  

# 718
Оффф хич не ми се гледат тези тежки серии ,но като се сетя какво сдобряване ни очаква ,малеее какви цаливки ша раздава Савашко  newsm03 newsm53 newsm09

а и заветния момент на тати Савашко наближава е разбира се ако са го закупили умните глави от Нова телевизия  Peace
 иначе всичко ще си остане загадка за зрителя ,дали въобще Савашко разбира за детето си  ooooh! ooooh!

ОФ...ОФ ooooh!...АДАШ мили Heart Eyes...и аз не изттраях...Преди малко изгледах 24,25,26 БГ серии...Голям  newsm45 му дръпнах....много мъка...много либоф...много красота и сладост...чок...чак свят ми се зави... smile3517 #Crazy

# 719
Ох и аз искам да гледам сдобряването.Ей тъй да застане Савашчо пред врата на Яска да се запъне и да каже-Кажи ,че не ме обичаш и си отивам ама ми го кажи като ма глвдаш в очите и аз като та гледам с очи с които аха аха да се разплача.Ей голям е благунчо и ссладурчо бе.Та тъй че като дойде тоя момент ме оведомете.Иначе не ща да гледам сълзи и тъга.Че Саваш е мноооого жален като се разплаче.Като пусне една сълзичка и като я обърше с ръка и на мен много ми дожалява за него smile3518Ми Ясето как си поплка и тя милата.Преспива бебчо и си мисли за тетенцето му.Приказва на Йомерчо все за Саваш newsm45
Иле още  по-зле съм от Яска на тая снимка  JoyОчичките ми плачат и кихам ли кихам.

Общи условия

Активация на акаунт