Димана е пила 2 пъти АБ досега - веднъж за ушна инфекция на 4- месечна възраст и веднъж за ангина преди 2 месеца.
И моете дете е в отбора на драскащите без форма линии иначе.
Майка ми тия дни ходи и тя по д-ри , някакви хормони на щитовидната са й пуснали. Има непрекъснат световъртеж и главоболие, отделно високо кръвно. Ама май някои неща си ги внушава , та не знам на какъв доктор да идем. 
)е пуснала кафе,ама няма да махам моето,че ме кефи !
Много благодаря!

. Коте, поздравления за постиженията на Акулката. VIKTOAR, същото търся за Тино, от къде я взе?

) беше най-занимателното и приятно нещо за него. Рисува, драска и маже постоянно, така че практиката хич не е без значение. Сигурно ме компенсира за късното прохождане - нищо не се губи в природата. 

.Но пък мъж ти не е прав да ти говори така.И моя като имах бременни изблици ми викаше че не можел да ме познае и че не ме оправдавало че съм бременна да се държа така-въпреки че според мен не съм била несправелива като съм се карала...искрено се надявам нещата да се обърнат като се роди бебчо....и ще намериш време и за себе си,да се поглезиш малко...Дано Августин се оправи бързо
. А за масичката -спечелих я на бид в Е-БЕЙ-за 20 лири плюс доставка 9лири-чисто нова-тази сутрин трябва да я доставят-продаваха се още 2 преди седмица,иначе цената в нета е към 195 евро...
.оставям ви че Крис ми е увиснал като пиърсинг на гърдата
и даже ми е измислил програма-явно не му се виждам елегантна
и даже ми е измислил програма-явно не му се виждам елегантна 

Свири на баща си на валдхорната, че и звук вади. Аз много се мъча и надувам докато извадя звук. А Станимир показа на Бо какво да направи и онова веднага звукоизвади!
Добре, че имах батерии във фотото, че направих едно клипче.

Разбира се, това е в кръга на шегата, дано не съм те обидила.
.
И на мен ми предстои зъболекар.... утре.

Препоръчани теми