Бяла зима наближава, февруарчето нехае - скача, пее и играе! (38)

• 26 866
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Добро утро, мноУ спите! Аз, братче, идвам да ме черпите едно виртуално кафе, а то... мен чакате да го сложа  Mr. Green

Днес съм отново претрупана от задачки, дано сколасам. Капакът е довечершната родителска среща, а как не ми се ходиииии...  Crazy
Стискам палци наистина Танчето да я изпишат скоро!
На всички, които имат нужда  Hug

# 601
  • Бургас
Добро утрооо !  Hug

За девойката - не сте познали коя е. Аз се замислям дали скоро не трябва да ражда вече, ама ще се чуе.  Flutter

Вики, страхотен е подаръка ! За зъболекарите - може би ще накарам съквартиранта да я заведе ,че мен ме е страх и откога не съм стъпвала не е истина...  Embarassed
Пухи, разкошно зайче имаш !  Hug
Камбанчо ,радвам се,че няма нищо сериозно и сте добре !  Hug Димана е пила 2 пъти АБ досега - веднъж за ушна инфекция на 4- месечна възраст и веднъж за ангина преди 2 месеца.
Котеее,браво на Акулчо ! Бъдещ Пикасо ,а ?   Mr. Green Hug И моете дете е в отбора на драскащите без форма линии иначе.
Мери, качи някоя снимка на Тин. Скоро не сме го виждали ,пък и май те нямам из ФБ.  Rolling Eyes
Далче,браво за нослето ! Радвам се ,че резултатите са ок.  Hug Майка ми тия дни ходи и тя по д-ри , някакви хормони на щитовидната са й пуснали. Има непрекъснат световъртеж и главоболие, отделно високо кръвно. Ама май някои неща си ги внушава , та не знам на какъв доктор да идем.  Thinking

Ставам ,че ще излизаме на разходка ! Хубав ден !

p.s.Слънчи (  Hug )е пуснала кафе,ама няма да махам моето,че ме кефи !  Mr. Green

# 602
  • София
Деска, страхотен Коледен дух!   bouquet Много благодаря!
А за майка ти - подобни оплаквания има бабата на мъжа ми - оказа се при нея, че са шийни прешлени с дискова херния на врата. Значи - невролог, евентуално ортопед  Hug

Коте, забравих да кажа, че Акулчо е талант! Това дете ще му чуваме името след 15-20 години!  Hug

Хайде, че задачките ме зоват!   bouquet

# 603
  • Плевен
Драсти. Мерси за кафето и манджата. Фейсбукът ми е - МАРИЯ ПЕТКОВА на кирилица. На снимката съм мацка с черна рокля. Снимах се на РД-то си тази година. Това преди да стана пъпчив хипопотам Simple Smile. Коте, поздравления за постиженията на Акулката. VIKTOAR, същото търся за Тино, от къде я взе?
Августин снощи ни побърка, беше хиперактивен и много доволен. Но през нощта направи ларингичен пристъп, та изобщо не съм спала. Баща му си спа цяла нощ, въпреки че снощи ми обясняваше какъв съм егоист и как съжалявал, че се бил оженил за мен. Много ми е болно. Аман от кретени. Не държах да съм бременна отново, стигаше ми и едно дете, ама за да му угодя сега съм като инвалид просто...Не ми дават да вдигам Августин, че все пак е скоро след първото секцио, а и имах зацапвания в началото...Та нищо сама не мога да свърша. Хората си спортуват, туриха си гърди, направиха се на мацки, изкарват пари, а аз...се чувствам като консуматор у нас, а и така ме карат да се чувствам де...Работя, изкарвам пари, но и доста харча, особено по Августин, та моите пари не се вижда къде отиват, нищо, че детето е облечено и обуто все с хубави неща. Оф, наоплаках се, всъщност не съм, ама по-добре да спра, че мога цял роман да изпиша... Cry

Последна редакция: вт, 29 ное 2011, 10:02 от Merijaan

# 604
Привет, дами-мами!  bouquet
Благодарско за двете кафенца! Grinning
Още по-голямо благодарско за милите думи за моя художник. В интерес на истината смятам, че и двете ми деца имат афинитет и способности в артистичната сфера, но Алекс се упражнява вече цяла година - беше на 9 месеца (или там някъде), когато му връчихме магнитна дъска за рисуване и оттогава не е спрял да я използва. Това доскоро (а отскоро "Бейби" Cry) беше най-занимателното и приятно нещо за него. Рисува, драска и маже постоянно, така че практиката хич не е без значение. Сигурно ме компенсира за късното прохождане - нищо не се губи в природата. Joy
Мери, много мъчно ми стана, че се чувстваш така! Hug
Още повече пък бременна! Как пък няма някой около теб да ти влезе в положението! Twisted Evil
Дръж се, ще имаш не е едно, а две слънца - струва си някои неудобства. Hug

# 605
Добро утро и от нас-днес почивам,но ще работя в събота  Tired
Мерси за кафенцата Слънчи и Съни...скоквам и аз за едно
Далче забравих да ти честитя за добрите резутати-дано и следващите изследвания са ОК-не се вкарвай в някакви филми,мила...  Hug
Мериджан-на всички някой път ни кипва...особено като бременни,хормоните ни побъркват и ни карат да гледаме малко по-черно на света  Hug .Но пък мъж ти не е прав да ти говори така.И моя като имах бременни изблици ми викаше че не можел да ме познае и че не ме оправдавало че съм бременна да се държа така-въпреки че според мен не съм била несправелива като съм се карала...искрено се надявам нещата да се обърнат като се роди бебчо....и ще намериш време и за себе си,да се поглезиш малко...Дано Августин се оправи бързо newsm17 . А за масичката -спечелих я на бид в Е-БЕЙ-за 20 лири плюс доставка 9лири-чисто нова-тази сутрин трябва да я доставят-продаваха се още 2 преди седмица,иначе цената в нета е към 195 евро... newsm09 .оставям ви че Крис ми е увиснал като пиърсинг на гърдата
п.с.мъжо поръчал уред за тренировка -степер с махала  newsm39 и даже ми е измислил програма-явно не му се виждам елегантна   261uu

# 606
мъжо поръчал уред за тренировка -степер с махала  newsm39 и даже ми е измислил програма-явно не му се виждам елегантна   261uu
hahaha
Стига, де! За здравето ти мисли, не за въшния ти вид! Laughing

# 607
  • До Балкана
Здравейте, момичета-кокичета!
Коте, искам да ти кажа, че си отглеждаш художник-гений. Браво на Акулката, скри ми шапката.
Да ви похваля и аз моето гардже.  Blush Свири на баща си на валдхорната, че и звук вади. Аз много се мъча и надувам докато извадя звук. А Станимир показа на Бо какво да направи и онова веднага звукоизвади!  Shocked Шашна ме и сега види ли нещо, което прилича на корна се започва едно надуване и свирене! Party Добре, че имах батерии във фотото, че направих едно клипче.
Вики, благодаря ти за пожеланията. Едва ли има предвид фигуратата ти мъжа ти, защото изглеждаш страхотно!
Мери, не ги мисли сега другите - цици, джуки, пари, кариери и твоя ред ще дойде, но ще имаш щастието да имаш 2 прекрасни, здрави деца и вече осгурила си това щастие, ще си много по-успешна. Ще си върнеш фигурата, кожата и доброто настроение. А мъжа ти шо не го оставиш един, два дена да свърши твоето вършило и да видим кой е егоист. Целувам те и горе главата!
Слънче, успех със задачките днес и най-вече да не се ядосваш на родителската среща! Hug
Деси, дано изследваният ана майчето са добре и да няма грижи! И само да ти кажа, че съвсем ми раздразни любопитството с това девойче, което даже вече ще ражда!  Mr. Green
Хубав ден от мен!

# 608
  • Плевен
Мерси за добрите думи, момичета.
Полудех с тази масичка...Как да я намеря в това ebay?

# 609
  • offshore & overseas
Дюдю,

Котич, Акулчо наистина е постигнал значителен напредък в областта на изобразителното изкуство - практиката си казва думата. Heart Eyes

Мерка, аз не можах да те намеря, във фейса излизат 1223445985978456304 с името Мария Петкова (вкл. на кирилица, макар и по никой начин да не мога да ги отделя от другите, ами ги цъкам една по една) и никоя не е мацка с черна рокля. Дай имейл, че иначе си неоткриваема. Peace

Много мъчно ми става и на мен, като чета как се чувстваш, но със сигурност и ти самата приемаш една идея по-вътрешно раЛтите. Дано скоро се разведри положението, че да си бременна е много тежко, ако не се и чувстваш комфортно в собствената си кожа! И да, всички имаме моменти, когато съжаляваме, че не сме си гледали живота или че не можем вече да си го гледаме както преди, но... заради дечицата си заслужава - горе главата, се теб сме! Hug

Деска, дано намерите лек за майчето, аз не мога да помогна, но може би нещо се е притеснила жената, ако намекваш за психиатър или психолог, нищо чудно да успее да помогне Wink Разбира се, това е в кръга на шегата, дано не съм те обидила.

Далче, ще го праЙм и Бо музикант, че как иначе, при такъв баща. Grinning

Е, аз ща не ща, открих и другата бременна и вече съм на 99% сигурна, че Съни говори, тоест пише, за нея (и се чудя, кват съм мнителна, как не я разследвах по-раншко).

Мацката действително отдавна не се включва тук, поради големи промени в ежедневието си (това го пиша за да е по-лицеприятно, иначе вероятно просто не иска), а по едно време беше много активна и нееднократно е заявявала желанието си за породени дечица...

И тъй като я познавам лично и на живо, се усещам персонално засегната, че не съм в течение относно бременността ѝ (майтапче, ъф корц) Crazy.

Момата не се е записала в отчетните теми на бъдещите майки, но бебчето го чака съвсем, съвсем скоро (термин в края на декември). И всъщност не мисля, че го пази в тайна по принцип, освен явно... от нас. Mr. Green

Абе, то като разтръскахме дървото, я глей колко ябълки паднаха. Дали да не тръснем още веднъж-дваж? Току виж се открили още бременелки.

П.П. Викич, съчувствам!! Hug И на мен ми предстои зъболекар.... утре. cry

Последна редакция: вт, 29 ное 2011, 14:22 от Мяуче

# 610
  • Плевен
kosara@abv.bg
този трябва да е Simple Smile
Ай кажете ми как да открия масата в ebay, деее...Във вас ми е надеждата просто..Ровя, ровя, ама...нъцки...

# 611
  • offshore & overseas
Готово - добавих те. После ще ти препоръчам и други контакти от темата.

Нищо не разбирам от ибей, но ще потърся масата за теб, ако схвана как.

# 612
  • До Балкана
Далче, ще го праЙм и Бо музикант, че как иначе, при такъв баща. Grinning

Най-добрият музикант сред юристите, архитектите може, съгласна съм!  Mr. Green А иначе ако говорим сериозно, позицията ми е крайна. Докато не ми се докаже гениалност относно изкуството, не давам благословия за развитие в тази насока! Хулете ме, плюйте ме, но в днешно (българско) време си е тежко и мъчно човек да се прехранва с изкуство. На гърба си го изпитвам и понякога сме в такава безизходица, че нито му е мястото нито ми е работа да говоря! Да сме здрави, казвам все пак и спирам. А иначе му се радвам страшно много на детето!
Ех, Мяучееееееее, направоооооо ме гризка цяло семейство малки мишлете вечеее! Абе, голям си детектив, признавам те. Обичам загадките!  Hug
Никини какво ли правят?! Поздрави ако някой я засече някъде!  bouquet
Танюшка чакам вече да се прибере! Хайде сполай им и от здраве да не се отърват! Heart Eyes

# 613
  • Плевен
Мяуска, благодаря ти! Не си губи времето, намерих този тип маси...около 100 долара парчето...Май ще пропусна...
От работа не мога да влизам във фейсбук, та довечера (ако дивото ми остави 5 свободни минути) ще ви гледам Simple Smile

# 614
  • offshore & overseas
ОК, няма да търся повече! И аз ги намерих по толкова, а има и едни други, още по-скъпи. Но както вече казах, ибей въобще не го схващам. Crazy

Далче, Далче, Далчееей, аз съм детектив, наистина! Но не беше много трудно, просто трябваше да се замисля малко.

Ника все още няма компютър. Утре може би ще ѝ звънна да я чуя. Много тъпо тва при тях, ама... кат са се хванали на хорото с ремонта (на пецето) при познати на познати...

Последна редакция: вт, 29 ное 2011, 12:53 от Мяуче

Общи условия

Активация на акаунт