Бяла зима наближава, февруарчето нехае - скача, пее и играе! (38)

• 26 867
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
Влизам да се отчета че са ни готови изследванията,слава богу не е скрита пневмония(за което се съмняваха лекарите),оказа се бактериална инфекция и от днес сме на АБ-Аугментин.
В този ред на мисли искам да ви попитам колко пъти за пили АБ вашите дечица,на нас ни е за 4 път Thinking,струва ми се много ама няма начин,че да не става по-лошо.[/b]Много се радвам за бременните мамита,лека и безпроблемна бременност им желая и поздравления за куража.Ние с мъжа ми много искаме второ ама все се услушваме и се замисляме newsm78
Много се радвам и за Танчето,дано Бог е с тях и всичко лошо да е зад гърба им и от тук нататък да им се случват само хубави неща Hug
Пухич,страхотна е Сиянка
П.П.Забравих да благодаря на всички мами които питаха за нас и ми дадоха кураж,докато излязат изследванията,благодаря ви момичета че ви има  bouquet

# 586
  • До Балкана
Камбанчо, браво за добрите резултати на Дани! Бързо да се отървавате от бактерията и да се оправя момчето. А за АБ - малко или много - налага се понякога и е важното да се лекуват децата. Бо е пил 2 пъти до сега : при ангина и когато разви бронхит.

# 587
  • Burgas
Навъртам се да видя,ще ни бият ли  Crazy

Камбанчо дано бързо се оправя детето,за антибиотика хич не е приятно,но като се налага...
Тихичко и да яукна на дърво Ивето досега не е пила АБ,пу-пу-пу,да е глух дявола както се казва  Praynig

# 588
  • София
Еее, Камбанчо - хубави новини!

Калина е пила 2 пъти АБ, едния път беше с бронхит, а втория - много време поддържаше гноен сопол и кашлица.  Peace В крайна сметка, ако детето е с бактериална инфекция, то е по-добре да пийне един АБ, да се оправя бързо. Е, сега, за всяка кихавица ако изписват - лошо, но АБ не е нещо лошо по принцип, особено, когато се налага.

Така, сега остана или Съни да сподели, или някой от вас да научи нелегално и агенция Ройтер ряпа да яде  hahaha
Ради, не пишеш какво става с диетата на Аля, преборихте ли този упорит и безкраен дрис?  Hug
Хайде, лека вечер!   bouquet

# 589
Ами Слънчи Алина вече не е на диета,смених метода,пък дали сме преборили дриса не мога да кажа все още,сега примерно ходи по 2 пъти на ден но е кашичка...ще видим...
Заведоях я при една Хомеопатка от БАН,тя провери тия неща дето давах на дребната с едно махалце,каза че не са подходящи за нея и ми забърка нещо което сега давам само от него всяка сутрин определени капки и махнахме и диетата...но все още не мога да кажа дали и какъв е ефекта защото едва от няколко дни сменихме системата...

# 590
Ради, дано новата система проработи. Praynig
И за да сменя малко клюкарската тематика, минавам на фук-фук.
Алекс току що ми нарисува мечка. Grinning

Много ми е гот! newsm44

# 591
  • Burgas
Брейййй Коте браво на това дете  Hug наистина прилича на мечка,съвсем сам ли я нарисува.Ивето само драска.

# 592
Самичък. bowuu
Знаеш ли колко котета, мечки, кучета, а от днес деца и татковци съм изрисувала (само главите, че хич не ме бива)...и пак...и пак..., та явно има ефект. Laughing
Само дето все изпускам момента, когато го сътворява. Понеже работя, а той се подпрял на бюрото до мен и само ми пъха листа и молива, аз надрасквам нещо и продължавам да работя, а той повтаря моите линии (колкото може). След малко пак ми бута молива и тогава виждам какво е направил. Та, и този и миналият път поглеждам и той вече го нарисувал...  Crazy
Забравих да поздравя духащите нос. Party

# 593
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Котееееее, не мЪ кУмплицираЙ молЯм те ... моето чаве само драска ..., ако въобще реши, че иска да държи химикалката  Joy

# 594
Котенцее,много мило Heart Eyes Мечката е страхотна!
Ние също много мечка,много кака сме нарисували,но " Нулите" в превод Луна бие всички рекорди-луда е на тази тема.Все иска да я гледа,всяка една линийка за Сияна е луна Crazy Даже и взехме една плюшена,че като я вижда постоянно да миряса Simple Smile
Камбанчо Сияна до сега не е пила АБ(общо взето освен ентитус и осцилококцинум,друго не е пила,само да не чуе дявола ),но смятам,че щом се налага е по-малката злина.Лошо е,ако за щяло и нещяло се дава Peace
Браво на децата които си издухват нослетата! Hug Ние сме много далеч,иначе само да усети,че нослето и е мокро идва да го избършем.
Ради дано Али се оправи напълно скоро!

# 595
  • Burgas
А аз забравих да се похваля,че и мойто дяте си духа носа и то доста добре,заслуга за това има кака й,тя я научи.

Коте какво работиш?

# 596
Преводач съм, затова съм все наоколо. Wink

# 597
  • Burgas
Преводач съм, затова съм все наоколо. Wink

Hug Хубава професия и може да си я работиш от вкъщи,какъв език превеждаш?

# 598
Щеше ми се да е японски за по-екзотично, ама само английски владея на този етап. Laughing

# 599
Хелоу-четох,четох и исках доста да коментирам ама забравих вече какво-та ще карам каквоТ е останало в празната ми глава...
Чухме се в неделя с Танче и до колкото разбрах за вторник -сряда е изписването, ако инфекцията(някаква бактерия изолирана в ухото) е под контрол.С Ния си се кърмят без проблем и била доста добричка,и според другите приличала на Танчето повече(ние така я бяхме нарекли,де).
Пухич,дано помогне лечението,а интересувала ли си се за безглутенова диета?Много често напоследък се оказва това проблемът?Много сладък ти е зайко иначе  Heart Eyes
Много бременни-чак и аз се позамислих...но за съжаление ще изчакаме поне година...
Наш Крис е пил доста АБ,но само амоксицилин-по-щадящ-той нали е с хрипове и съмнения за астма-та доста бързо се влошава...
Коте-браво на умното-талантливо дете-наш Крсико пък се опитва нещо като букви да пише,но измислени...и обича да си очертава ръцете...
АЗ дали от дългото кърмене що ли-взеха да ми се влошават зъбите-хем ходих преди 2 месеца 3 кариес и ето сега ме заболяха 2 зъба....не ми се иска да ходя на тукашните зъболекари,но в БГ часк на пролет май ще си ходим...та ще трябва да се прежаля май...
Вие водили ли сте децата на зъболекар вече?Криси имаше едни бели петънца и като го заведох казаха че е нормално от деминерализиране докато избиват...но ми дадоха един крем за 30+лв за мазане...да видим.
Да се похваля купих на Крси ето тази масичка-сега я чакам всеки момент

Лека вечер на всички

Общи условия

Активация на акаунт