Бяла зима наближава, февруарчето нехае - скача, пее и играе! (38)

• 26 869
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
  • offshore & overseas
ДУ,

Слънч, честито яке! С кеф и със здраве да си го носиш!! Снимки, снимкиии, снимкииии!! newsm18

Ех, кви сте начиии, събудихте детектива в мен и се завтекох да търся „кое е това момиче” и го открих, ъф корц, за подобни глюпости на мене може да се разчита почти на 100%, даже да не са и малко над 100, ама айде, дансъм нескромна. Embarassed

От друга страна, който иска да се крие, не се записва в бъдещи майки, нали? Мхм. Twisted Evil

Хубав ви ден и чао-чао, минавам само транзит, то не остана време за повече.

# 571
Мяуска, много накратко! Wink
За да разсея всякакви съмнения пък, ще изклюкам, че става дума за Мария Лакова и е с термин 18.03.2012. Simple Smile
Както каза, да не се е записвала в отчетните, ако държи на дискретността. Laughing
Никича как липсва...

# 572
  • Плевен
е аз таман се зарадвах, че вече не съм последна...и то кво стана..всички са преди мен..

# 573
  • До Балкана
Ох, момичета, не пишех до сега, защото чак преди малко ми излязоха резултатите и всичко е наред. Имаше съмнения за разни лоши гинекологични неща, но показанията ми се оказаха в 1-ва група (най-добрата). Матката ми беше увеличена и разни други странности имаше...няма да ви тормозя. След 10 дни съм на профилактичен и така.  Praynig Hug Благодаря ви за подкрепата и съм много щастлива, че всичко е наред (какви мисли ми минаха, не ми се говори).
Слънче, честита ти нова одежда, миличка, със здраве и голямо самочувствие да си я носиш.   bouquet
Относно бременните, знам само за майчето от фейсбук, но явно има и друго, чопли ме да разбера, но ще се захвана и аз да разследвам по някое време!  Mr. Green
Рали, добре дошла сред преинстала... Hug
Време и Никиното ПеЦе да заработи, че ми е много мъчно за перото ѝ.
Танчето и Ния чакаме сега да се приберат, за да се успокоим! Peace
Борката е болен, но взе да му минава - за пръв път ползвам сребърна вода и не знам от нея ли, но хремата минава доста по-леко. Да ви похваля, че момчето от 1 месец може да си духа нослето и нещата са доста по-розови!  Party
Хубав ден момичета!

П.С. Аааа, то Котето издало новините! Тъкмо няма да се мъча да ровя! Simple Smile

# 574
  • София

За да разсея всякакви съмнения пък, ще изклюкам, че става дума за Мария Лакова и е с термин 18.03.2012. Simple Smile

Ше ни бият, ей Laughing....Аз за Мария говорех ама сте прави, че ако беше тайна щеше да е тайна. Мен ме гризе сега Деси за кого говори, че явно е за пишеща мама. Няма да любопитствам повече, обещавам.

Далче, много се радвам Hug

# 575
Колко му е, ще понесем един бой в името на клюкината. Joy
Не, мисля, че Мария просто не влиза тук поради нейни си причини, и затова не е обявено официално при нас. Peace
Далче, супер новини! Hug

# 576
Здравейте Hug
Много се радвам на хубавите новини за Таничка и Ния! Дано скоро ги изпишат и им свършат тревогите!Вики поздрави Танчето ако я чуеш и и кажи,че я прегръщаме!
Съни хубаво да си изкараш!
Слънчи честито яке!
Всички болнички да оздравяват бързо!
Честито на новите(не много) бременелки,нищо,че вече не пишат!
Ето снимка на нашия заек

# 577
  • София
Ейй, Котеее, жива и здрава да си, спести ми ровене из мамата  Laughing

Иначе, напълно подкрепям: който го е страх от мечки, не ходи в гората, т.е. не се регистрира в отчетните.  Mr. Green

Ей, Далче, толкова се радвам, че изследванията са добри!  Hug Цункай и Бо, Калина и тя си издухва носа, а ако има затруднения, ми носи помпата, от която после реве.  Crazy
Мери, засега си последна, но народа не спи! Ей, колко мами мимоходом споменаха, че се замислят за второ - Юху, Съни скай, Далчето, Ел_П и тя по едно време мечтаеше за още едно бебче... мине се не мине време и ще видиш, че пак някой ще се похвали!  Hug

Пухи, мноУ ти е готин заека, да го нацелуваш по всички възможни бузки, които докопаш  Hug

Хубав ви следобяд!   bouquet

# 578
  • Burgas
Ми кой оня ден публикува във фейса хубавата новина за двете чертички  newsm78 обърках се,а как е ника на тази мама Мария....?

Пухич заека голям сладур Hug

Във фейса е писала Елена Илиева,сега проверих,но не знам как е ника тука.

Последна редакция: пн, 28 ное 2011, 15:22 от anik79

# 579
Пухчо, да издърпаш на розовия заек ушите от мен! Heart Eyes
Аник, пробвай с Мария Лакова. Mr. Green

# 580
  • offshore & overseas
Във фейса е писала Елена Илиева,сега проверих,но не знам как е ника тука.
Елидам, майка на Деа. newsm43

# 581
Сега остава само и Съни скай да изплюе камъчето за кой говори...и клюките са на лице  Mr. Green

Някой днес чувал ли се е с Танчето как са те,знае ли се вече кога ще ги пуснат да си ходят?

# 582
# 583
 smile3530 Веднага ги разконспирирахте  Joy и аз се чудех ,коя е мамата ,която се похвали У ФБ  Twisted Evil !
Ще пиша после ,че ме зове прахосмукачката  Tired

# 584
Ейййййй, опасни сте, значиииии  pletka

Общи условия

Активация на акаунт