Бяла зима наближава, февруарчето нехае - скача, пее и играе! (38)

• 26 874
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
Привет,момичета-чух се с Танче-по-добре е Ния-терапията с лампата е помогнала за жълтеницата,остава и само май още малка част от АБ лечението и ако всичко е ОК ще ги изпишат  newsm68 Малката НИя била много послушна и мама е спокойна.Кардиолога е установил че шума  в сърцето е от малък дефект,но щяла да го израсте-нищо тревожно  Praynig .Такак се зардавах  newsm44 ....
Юху-честито и от нас за Яворчо-да е мноог здрав и да ма дълъг и щастлив живот-а ти да си му най-любимата леля...Защо ще спираш детето от градина само заради сополи и кашлица  newsm78 .Тук всички в градината са така и ние това дори не го броим за проблем вече...да не би от градината да не дават?
Камбанчо-дано всичко е ОК-но Т може да е от зъбки,или какво ли още не.Ако беше нещо по-лошо детето щеше като цяло да е зле-не се притеснявай...
п.с.Танче ви поздравява и благодари за моралната подкрепа Simple Smile

# 556
  • София
Вики, радвам се за новините около Танчето, мерси, че ни уведомяваш!  Hug

Камбанчо, дано бързо се оправи ДаниPeace

Колкото до Диди - за мен с кашлица и сополи си е болна, нищо, че температура няма. Не съм сигурна дали ако я заведа на ясла ще я спрат (леки са ѝ симптомите), но определено ако са така нещата 1) ще е крива и съответно нещастна, там са около 25 деца в момента в група с 3 лелки общо за двете групи и 2) много вероятно е както е сега много лесно да лепне някой вирОс по-сериозен. Факт е, че хората са притиснати и си водят децата наистина болни (уж не може, ама...). Аз се дразня като видя деца с зелен сопол и кашлящи тежко и ако Диди е така, самата аз не бих я водила.

Както и да е, вече дребното е много по-добре - почти няма сопол и не кашля (може нещо през нощта да я е раздразнило), така че като нищо утре да я заведа по предназначение.  Mr. Green

# 557
  • София

ponqkogaFlowers Four Leaf Clover...да се изфукаш задължително Simple Smile

kamban4o, никакви пневмонии Praynig Кажи как сте Hug

По повод кашлицата и сополите, Яско беше цяла седмица така. Бистър сопол и кашлица, особено през нощта. Все си мислих, че е на ръба. И то някакъв заден сопол. Не съм го водила на доктор, само витамин Ц ако се сетя му давах. Май вече е пушка..ама да не се хваля много, че да не чуе ония рогатия.

Чакаме Танчето и Ния Heart Eyes Дано всичко неприятно да е вече зад гърба им.

# 558
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри

# 559
  • Най-зеленият остров
Добро утрооооооо.
Страхотни кафета сте сервирали. Ще си взема от това на Павлинка, че уж започнах да постя. Нещо второто завъртане на 90-дневната хич не ми се получава и реших да спазвам канона.
Вики, мерси че сподели от Таничка. Много се радвам, че скоро ще са си вече вкъщи. Следващия път когато се чуйте специални поздрави от нас /нямам и тел. номер да я поздравя лично/.
Камбанчо, надявам се да не е толкова страшно и като излязат резултатите да се успокоиш  Hug
Да ви питам нещо: вашите деца играят си ли в детски центрове? Като гледам снимките във Фейса - голяма веселба пада, а моето диваче стои в мен и не мърда. А ако случайно има и клоун -  newsm45. Аз уж искам да и доставя удоволствие а то се получава обратно.
Някой знае ли колко бременни майчета имаме в темата? Много се радвам за тях, че се решават на второ толкова скоро след първото / според моите разбирания  Embarassed/. Аз май съм егоист и такава малка разлика ме плаши.
А за сополите и детската градина ако знаете как съм се карала с госпожите на Дени, че приемат болни деца в групата а те ми показват мед. бележки, че детето било с алергична кашлица и сАпол. И тъй като знам тази практика много ме е страх да пусна и Ния.

# 560
Добро утро!
И днес мноого ми се спи...
Мерси за кафетата, дами! Hug
Вики, Танчето каза ли кога ги изписват? Дано е скоро. Praynig
Нямам търпение да видя снимки на актуализираното семейство. Heart Eyes
Кате, имаме си три бременни - Теди, Рали и Мери + една, която вече не пише тук. Peace
Болните да не се помайват, а да си стъпват на краката увреме! Hug

# 561
Тук съм  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes!

Свърши ми изолацията и съм на линия. Добре сме всички  bowuu. Чак като ме лишиха от интернет и разбрах колко зависима съм вече  Crazy.

Съжалявам да разбера, че Танчето се е тревожила за Ния  Hug. Надявам се вече всичко да е наред и скоро да се прибират вкъщи, ако вече не са го направили  Praynig. Тани, много гушки за вас!!!!

Да е честит и от мен големият мъж Максим на Боби!!! Много да е здрав, умен, силен и много радост да носи на родителите си!

Снощи излизахме с Емо и с кумувете и ми беше толкова нереално...Много рядко ни се случва и май това трябва да се промени някак Confused.

# 562
  • Бургас
+ Ohlalа , скоро я засякох в друга тема, а и Павлинчето беше споменала за нея.
И за още една девойка знам,ама обещах да не казвам. Не е от Бургазлийки.  Rolling Eyes

Момичета,аз съм много щастлива. С групата,която завърших университета ще се събираме, всички ще идват от различни краища на България и ще се съберем.  Party На ресторант сме и после на диско, ще си поразмърдам кокалите (от има няма 2-3 години не съм ходила на диско клуб  Embarassed ) . И сега мислим програми, тоалети и т.н. !!!

Димана спи все още. Много късно взе да заспива ,направоо ужас. И вече 2 пъти с баща й заспиваме преди нея.  Mr. Green Тя си чете в кошарата,гледа ТВ и заспива.  Mr. Green Mr. Green

Хубава седмица !  Hug Hug

# 563
  • София
Аааа и аз знам за още една. Случайно, ровейки из една тема. Тя от раждането не пише тук и едва ли чета...ако иска ще пише.

Деси, приятно! Аз не помня от кога не съм ходила на дискотека...нещо не ми се и ходи. Пенсионерка му работа.

# 564
  • София
Добро утро и от мен!

Изпращам цялата си позитивна енергия към Танчето и Ния и Камбанчо и нейния Дани! За Таньорка - да се прибират вече вкъщи, нямам търпение да видя разрастналото се семейство и аз. Като знам Алекса каква е красавица, съм сигурна, че Ния не й отстъпва ама никак  Laughing
Камбанчо, колкото до вас - дано да не е пневмония, а и да ти кажа, при толкова малко дете скрита пневмония ме съмнява. Каката е карала пневмония и мога да ти кажа, че симптомите и бяха - задъхване, обилно потене, средна температура - около или малко над 38, посинели леко устни и дълбоки сенки под очите. Това не може да се сбърка като визия. Дано да не е пневмония, че като са толкова малки не могат да си отхрачват секретите и трябва да им се помага с лека форма на бой (не се шегувам, не много леко потупване по гърба и гърдичките).
Далче, ха дано тия твои изследвания, дето толкова ги мислиш, да вземат. че да излязат нормални и съответно - ти здрава  Hug Много цунки на Бо!  Grinning
Тъй, някакво ново инфо от Теди? Аз четох из фейса, ама не видях прясно инфо след петъка. Теди, ако прочетеш - стискам палци вече да оздравява трайно Александра, сладката къдричка, а за теб да изпадне по-ранна дата за секциото! Много  Hug
Мери, призовавам на отчет.  Grinning
Рали, дано да сте оправили компютъра и и ти да ни пишеш, че всичко е наред при теб. Hug
Коте, явно времето е такова, защото и на мен адски много ми се спи. То верно, че и Калина не се грижи за непрекъснатия ми сън, ама това Е положението  Crossing Arms
Ла вида, мерси за кафенцата! Как е диетата, пазите ли фронта с Катето?  Hug
Катя, избягвам да водя децата зимата по детски клубове. Личното ми мнение е, че понеже не ги проветряват добре, то там е един развъдник на бацили, не е имало случай да заведа Софи на такова парти и да не откараме поне 2 седмици болна вкъщи.  Crazy
Юху, бързо да се закрепва Диди. А на теб успех с доклади, публикации, писаници и чудесии. Стискам палци, накрая е най-тегаво, поне при брат'чедката беше така.  Crazy
Понякога, може да се заяви бърза, за експресна във Варна не знам, защото за София ги правят само в централното управление. Стискам палци да запазиш каквото трябва и да излезе паШАпорта, както и да изкарате незабравими празници. (Аз имам спомен, че беше споменала, че планирате да гостувате на татко ти, ха дано да стане  Praynig  fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover)
Аз пък, не мога да не ви се похваля - вчера, само след 2 часа обикаляне, успях да си намеря яке, което не само ми става, ами ми стои и добре! Толкова съм щастлива, защото изобщо не очаквах да намеря яке, което да мога да закопчая, пък то - даже имах и възможност да избирам  Laughing
Желая ви хубав ден и много усмивки, аз отивам да готвя мусака!  Crazy

# 565
Слънчо, честита ти покупка! Голям песимист се извъди! hahaha

# 566
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Слънчи, честита покупка! Със здраве да го носиш Simple Smile Иначе ... да, караме диетата Simple Smile Катя я спазва повече от мен, но пък аз смъквам повече грамчета  newsm78

Аз си ви следя, ама не коментирам, защото съм луднала по новото бебче - Киндъла  Joy И сега само това ми е в главата ... чета програмки, свалям книги, чета книги ... абе, луда работа Simple Smile

# 567
  • София
Коте, Ла вида - мерси много! Simple Smile

Ами не, не съм песимист, а реалист. Все още имам едни наднормени 40 кг  Embarassed

# 568
  • Burgas
Поздрави и от нас за Танчето и Ния,да ги изписват по бързо Praynig

Деси добре,че си споменала,че бременната не е от Бургазлийките,че като прочетох в първия момент почнах да мисля коя може да е    Grinning

Ивето и тя е с кашлица има и хрема,но не много,май поскоро е задна хремата,оня ден с изненада видях,че и излизат последните 2 кътника горе,та може да се каже,че вече имаме 16+2 зъба  Whistlingда свършват вече,че голямо будене нощем и все със хрема ги вади тея зъби.

# 569
  • Плевен
Здрасти. Много обичам да дойде понеделник и да ви чета какво пишете. Аз за отчета - нямам какво да добавя, скоро ще отида на преглед и тогава ще пиша по-подробно. Дано Ния е добре. Дано Танчето успява да я кърми и не й се отразят притесненията. Слънчи, честита ти антерийка Simple Smile...Рали, радвам се, че отново си тук. А тая Ника нема ли да се завръща вече...?! Ла вида, значи си струва тая машинка парите, а?
Днес ходих с една от лелите в яслата да купуваме подаръците за децата за Коледа. Купихме невероятни неща, много ще им се радват, сигурна съм. Разбрахме се аз да отида на тържеството и да снимам с камерата, но се чудя дали Августин няма да се глези като съм там. Искам да го видя такъв, какъвто е в яслата. Казват ми, че си отстоява мнението, че не е страхлив, че се разбира с децата ...все хубави неща. Видял от една кака как прави прически и сега и той прави прически - прави се, че взима нещо от масата (преполагам фиба), уж я слага в косата на баща си, после ходи до стената и се прави, че си мие ръцете..Лелите от яслата го хвалят, че отдавна не са имали такова добро дете, пожелават ни да ни е жив и здрав...Бърбори много, но почти не му разбирам..Не е като Явор, който братче иска вече. Та така...Нямам търпение да дойде 16 декември и да видим как ще му понесе Банско..

Общи условия

Активация на акаунт