Бяла зима наближава, февруарчето нехае - скача, пее и играе! (38)

• 26 875
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
 Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed fingerscrossed за Танчето и малката принцеса!
Юхуу честит ти Явор  Mr. Green и да бъде много здрав и щастлив за радост на мама и тати! Peace
На новата ни бременелка честито ,видях във ФБ ама не се сещам с какъв ник с подвизава тук  newsm78  Blush !Лека бременност и здраво пухаво бебе на финала  Hug
Теди не се ядосвай излишно за нещо ,което не зависи от теб  Hug !Ще дойде малката принцеса ,то не остана  Hug
Аз бях до работата официално съм в отпуск до 22.02  Crazy ,не хванах шефа ама има надежда ,защото получих предложение от шефа на сервиза да ме вземе при тях и тези дни той ще преговаря пък да видиме  Whistling .Тъй или иначе имаме коледно парти на 02.12 и ще бъбря с шефа тогава.
И за финал ....преди Явор да си легне сега ми вика "мамо искам братче " Shocked Joy и аз мълча,а той продължава "а купиме ,а Джъмбо" и аз го питам как ще се казва ,а той ми отговаря "Куку"  hahaha

Последна редакция: сб, 26 ное 2011, 16:24 от Мики

# 541
  • София
Много ме притесниха новините за Танчето Sad Моля се всичко да е ОК вече и скоро някой да пусне новини.  Praynig

Аз се сещам за ника на новата ни бременна мама ама няма да казвам, че може да е тайна..знам ли Rolling Eyes Тя сподели в затворената група, пък тук нали ни навестяват гости разни...както и да е. Ще кажа само, че като знам какви красиви деца правят с мъжа и направо нямам търпение да видя номер 2 Heart Eyes

# 542
Цялата ми положителна енергия е насочена към Ния и Танчето. Дано се приберат скоро в къщи и всичко да е наред.
Теди, не се ядосвай миличка.

# 543
Като сме на темата, точно превеждам една статия за вътреболничните инфекции, която твърди, че голяма част от тях се разнасят от персонала чрез всякакви медицински пособия - стетоскопи, ръкавици, турникети, химикалки, ножици, престилки, термометри, апарати за измерване на кръвно налягане и т. н. Всъщност проведен анализ е установил, че 62.1% от термометрите и 82.1% от апаратите за измерване на кръвно налягане са замърсени с някакви бактерии. ooooh!

# 544
  • Бургас
Юхии, честит ти племенник ! Да ви е жив и здрав !  Hug

Теди, не се ядосвай ! Всичко ще се нареди! С теб сме !  Hug Hug

Стискам палци скоро Ния и Танчето да са си удома ! Чакаме розов постинг !  Hug

# 545
  • До Балкана
Добра вечер!
Разтревожи ми това, което прочетох току що! Изпращам цялата си позитивна енергия и добри пожелания към Ния и Танчето! Хайде, момичета, нека по-бързо се прибирате вкъщи и Ния да е здрава и силна! Praynig Hug
Юху, честито ти, лелче! Да е много здрав Явор и да радва мама, тате и всички близки!  bouquet
Моите изследвания се отлагат за другата седмица и само ми удължават агонията от неизвестност! Но какво пък, дано всичко е ок!
Лека вечер момичета!

# 546
  • York
Мацки, знаете ли дали мога по бърза процедура да извадя паспорт на Анета?

# 547
Може! Аз така вадих, не че бързах, но паспорта му е по старата схема и предпочетох да е така за да не се редя на опашките за новите паспорти, а те започваха да се издават точно след седмица и половина.

# 548
Какво си замислила? Wink

# 549
  • York
Какво си замислила? Wink
Ще кажа ако стане с паспорта и резервирам билетите Simple Smile

# 550
А, дано тогава! Praynig

# 551
Добро утро!Моите хора още спят,та си пия кафенцето на спокойствие Simple Smile

Добре е,че Таничка е спокойна!Дано скоро се приберат вкъщи Praynig
Коя е новата ни бременелка? Heart Eyes
Вчера изпратих майка ми.Този път мога да кажа,че мина добре,игра си много с малката.Сияна вече получи и първите си коледни подаръци(скрила съм ги де)-триколка колело,прахосмукачка и легло за кукли Simple SmileВъпреки,е колелото ще се научи да го кара сигурно чак на лято.
Новото при нас е,че Сиси най-накрая се научи да пие от сламка.Даже и смених чашата за вода с накрайника с чаша със сламка.По-малко се излъгва и сокче да пие.

Микии ами поръчайте едно братче на дядо Коледа Heart Eyes

Последна редакция: нд, 27 ное 2011, 07:36 от puhich

# 552
Пухче,  smile3525
Аз съм така:  smile3507, упражнявайки се в неуспешно събуждане, а Акула е паркиран по собствено желание пред "Бейби", с две думи - животът е прекрасен. newsm53
Приятна неделна почивка на всички!

# 553
  • София
Благодаря ви за пожеланията за бебе Явор!  Hug

Коте, и аз съм  smile3507. А е вече 12:30.  Crazy

Уж в петък взех Диди здрава от яслата, снощи нещо почна да кашля, днес и сопол има. Може другата седмица да пропусне яслата.  Rolling Eyes Естествено хич не е подходящо време за санаториум у дома, щото аз имам да пиша, имам и ангажименти навън, нооо някой пита ли ме.  Crazy

Противно на общо отнеудобство от това да се разболява Диди и от належащите ангажименти, съм в добро настроение и ще го давам по-лежерно. Само да отменя най-спешното (пак доклад  ooooh! ) и ще почета, после хапване (една от любимите манджи вкъщи), филмче, игра - да ми има човек проблемите.  Mr. Green

Не спирам да стискам палци за Танчето и НияPraynig Дано да се приберат скоро вкъщи и всичко да е наред!  Praynig

# 554
Привет мами.
Ужасно е това което прочетох за малката душица Ния.Милата Таничка,представям си колко им е ужасно в тази болница,дано наистина скоро да се приберат у дома и всичко да е наред fingerscrossed
Нуждая се и от вашите стиснати палчета за моето момче Дани,че снощи пак вдигна Т.През последните 3 седмици ту е болен ту се оправя,та днес го водихме на лекар и ни пуснаха изследвания които утре ще направим.Д-ра вика че гърдите му са чисти ама вика да не е някоя скрита пневмония която се виждала само от изследванията(само като си го помисля и изпадам в ужас и ми иде да се  #2gunfire)
Боже дано всичко да е наред с тези иследвания,иначе още не сме на АБ,като се видят резултатите ще се реши Praynig Praynig Praynig
Доскоро момичета аз ставам че Дани се наспа,много  Hug от нас

Общи условия

Активация на акаунт