Бяла зима наближава, февруарчето нехае - скача, пее и играе! (38)

• 26 878
  • 743
  •   1
Отговори
# 525
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Тeddy*, много, много  Hug -ки. Давай по-спокойно! Ще има свободен час и ще си гушкаш скоро малката сладурана Simple Smile

# 526
  • София
Теди  Hug
Ха дано да изпадне някоя дата  Praynig
Почвам усилен палцестис за теб!   Hug

# 527
Теди, не се ядосвай, макар да е тежичко накрая... Hug
Ще стане, каквото има да става и, когато има да става. Wink

# 528
Момичета-само да кажа че бебе Ния има малко проблеми -да изпратим малко положителна енергия в тази посока-да се оправя девойката и да не притеснява мама,тати и кака.... Praynig
Теди-аз съм родена на 9 декември...хубава дата...да е живо и здраво бебчето пък ти ако се наложи и ще поизчакаш няма как...търпение мила...

# 529
Виктоар,недей ни тревожи така,направо ми се сви стомахът SadКакво и е на малката Ния,надявам се да не е нещо сериозно и скоро да е готова за изписване Praynig

# 530
  • София

Стискам палци на Теди всичко да мине добре и  на малката Ния да се оправя!  Praynig Praynig Praynig

# 531
Ух настръхнах...дано мъничката Ния бързо се справи с неразположението и да не притеснява повече мама и тати  Praynig

Теди карък си вярно,но аз вярвам че Вики ще се появи тогава когато е решила-едва ли някоя дата ще и определя  Mr. Green

Аз днес съм решила да ходя на протеста,само дано не ми мине котка път..

# 532
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Дано бързо да се оправи прекрасната Ния  Praynig  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Виктоар, предай много стиснатите ни палчета и цялата ни положителна енергия на Танчето!!!

# 533
Вики какво и е на Нийка?Стискам палци всичко да се оправи!Нали не е нещо сериозно?Предай на Танчето че и пращаме всичката положителна енергия Hug
Аз влезнах да ви хвърля един поглед,че хич нямам време,пък то ...
Юхче честит племенник,лельо!Да ви е жив и здрав!
Честито бебче на мама Уидоу!Да им е жив и здрав!

# 534
Добро утро!
Юхчи, мерси!  bouquet
Вики, какво говориш? Точно мислех, че днес трябва да ги изписват. Sad
Какво има? Пращам им много, много гушки и вярвам, че всичко ще бъде наред! Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 535
  • offshore & overseas
Позволявам си да цитирам Бръм от ФБ, за всички онези, които не четат там или са пропуснали:

„Бебе Ния са я заразили с някаква вътреболнична инфекция и тормозят Танчето с всякакви глупости само и само да я изкарат, че тя е виновна. Вчера беше много притеснена, че и казали че има шум на сърцето и щели да правят консултация с кардиолог, но ни вест, ни кост да я правят тази консултация, никой нищо не знае. Подозирам че просто са искали да я изплашат заради инфекцията. Има и гърелчета, хваща я жълтеницата, но това е нормално. Преди малко се чухме с Танчето и всичко е ОК, тя е спокойна. Все пак стискайте палци да ги изпишат по-скоро че да се махне от това гнездо на оси!”

Мисля, че всичко вече е наред, щом Танюша е спокойна. Дано скоро ги изпишат и да се радват на щастливи и спокойни дни, вече като четиричленно семейство.

За случилото се, нямам думи!! Rolling Eyes

П.П. И да издам, че си имаме още една втора бременелка, но нека тя да се появи и да се похвали и тук, ако реши!!

# 536
Ох, Мяуче, мерси - притесних се!  Hug
Честито на следващата... Wink

# 537
Добро утро
Не съм искала да ви плаша за това написах че Ния има МАЛКО проблеми,но оставих Танче да разкаже после...дано се оправят бързо...представям си ,милата какво и е след раждането...и без това хормоните ще я нападнат сега...дано бързо свършат притесненията и....пък аз не съм видяла къде Бръм е писала У фейса  newsm78 .
Честито на бременелката под прикритие за сега-ще правим залагания кой е hahaha
Отивам да храня безименния ураган  Laughing

# 538
  • offshore & overseas
А, Вики, тя не се крие, иначе аз нямаше как да знам. Grinning Просто е писала само във фейса, а и тук не съм я срещала от... може би от малко след раждането на бебчетата ни.

# 539
  • София
Добър ден Simple Smile
Искам да ви пожелая хубав ден, специален палцестис от мен за Теди  Hug
Стискам палци и на Танчето и на Ния скоро да са си у дома! Hug

bouquet

Общи условия

Активация на акаунт