Бяла зима наближава, февруарчето нехае - скача, пее и играе! (38)

• 26 861
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Ей, страшни сте  Joy
Аз за това всичко си казвам  Joy Първо, Щот аЦки си ви обичам. Второ, Щот сте ми най-добрите дружки и трето: ... големи деТективи сте Simple Smile И беше прав един бащиЧко, който ни нарече покрай ражданията ... секта ли, мафия ли  newsm78

И аз си мисля често за Шокото ... Дано да са добре  Praynig

# 631
Секта...секта сме ние...така твърдеше на Мама Уидоу половинката... hahaha

# 632
  • Burgas
И аз не мога да се сетя за това момиче  newsm78 имали я в фейса по групите?

# 633
  • София
Клюкарките, страшни сте!

Толкоз от мен, ама от сърце!

п.с. Глейте туй моЙто снощи как заспа. Без кърмене, без нищо.

# 634
И аз не мога да се сетя за това момиче  newsm78 имали я в фейса по групите?
Ух, стига сте чоплили, де - ето! Twisted Evil

Юхчи, дай нещо по-обширно! Hug
Как няма да заспи с това съкровище в ръцете! Grinning

# 635
  • York
Ехе, много се зарадвах за Velv.  Peace
Аз да се похваля, че на 20-ти Декември, живот и здраве, заминавам със семейството си за Доминиканската република за около 45 дни     grinning039

# 636
  • Burgas
Еееее как няма да чоплим,као сме почнали поне докрай да откараме  Mr. Green

Юхич в колко часа заспа малката сладуранка?

Мойто диване вече почти не се напикава в гащите,но за сметка на това се нааква  Sick ей не казва и не казва,чак като свърши работата пристига.Имам чувството,че е свикнала да ака права и й неудобно да се напъне на гърнето,а каката първо се научи да ака в гърнето после за пиш.

Мале Янче благородно ти завидях,искам и аз...

# 637
Янчеее, якооо! sun
Аник, спокойно - ще свикне! Peace

Вижте какво засякох в нета:
Аристокрация..., 132 етаж, ресторант. До прозореца седи мъж в черно и пие уиски. До него сяда друг мъж, двамата си пийват. Първия вика:
- Тук е такъв силен вятър, че ако скочиш през прозореца вятъра обратно ще те върне (На момента скача през прозореца и полита, но влита обратно).
- Давай, сега е твой ред. Втория скача през прозореца и като камък полита надолу...
Идва бармана:
- Ама, че гаден тип ставаш, Батмане, като се напиеш...
 Joy

# 638
  • София
Ехеее, Понякога, завиждам много, ама повече се радвам за вас!

Аник, около 20:45 часа заспа.  Peace

Коте, туй дето ми е в главата по-добре да си остане там и да не споделям, чеее не си е работа.

# 639
Аз бях говорила с ВЕЛВ по скайп последно в началото на годината-оттогава не ми е писала.Пратих и нещо по скайп,но не знам дали влиза там...дали не ме е изстрила...дано са ОК в Англия с Дамянчо...
Обещавам ако забременея да НЕ СЕ КРИЯ,щото то няма да има смисъл...вие всичко разбирате  hahaha явно отгоре ви го говорят... Joy
Понякогааааааа....искам и аззззззззззззз....45 дни си е доста време,ако е на хотел бая скъпичко май....дано си изкарате страхотно.Аз преди седмица пък резервирах февруарска екскурзия само за 1 седмица де,но поне в компанията на приятели,та чакам с нетърпение...
НАШИЯ ТАТКО си идва тази събота..ако не съм се похвалила  newsm44-цял месец го няма-Криси се уби да пита за него милия и да му вика-COME,COME,TATI.Кракът му се възстановява бързо след операцията даже мисли да се връща на работа към средата на декември.
Да ви питам вие празнувате ли си рожденните дни?Малко тъпо звучи,но ние някой път пропускаме-отиваме примерно двамата на ресторант но големи купони вече много рядко правим.Доста пенсионерски,но нямам сили за това.  Embarassed
Лека нощ и утре чакам Танче на отчет вече в темата  Praynig
п.с.Коте  hahaha

# 640
  • York
Victoar, на гости отивам на родителите ми. Те плащат дори и самолетние билети, които са огромна цифра за мен  и ако аз трябва да ги плащам никога няма да стъпя там Crazy
Напоследък много задачки ми се струпаха на главата и едва смогвам  Rolling Eyes
Днес и някакъв зъб се обади, та утре роцна прясна съм на зъбар сутринта  Sick

Добре, че дивака тръгна на ясла, та бях през нервна криза. Дори не се обръща и за чао да ми махне като влиза в стаята  Crazy

# 641
  • Бургас
Ето го кафето:

Юхуу,много е миличка Диди. Flutter
Ауу,Понякога , страхотно !!! Да си изкарате много весело и обещай после да покажеш снимкии !  Hug

Вики, последно го празнувахме на заведение с 4-ма човека, една двойка и моя приятелка от детските години ,която дойде специално да се видим и още едно момче. Предната година пък си бяхме удома със семейството. Последно правих купони по повод РД-то докато бях студентка ,сега хич не ми се иска. Променя се човек с времето наистина....  Hug
Мери, много е сладък Тин ! Успях да прегледам няколко снимки ,а стаята му е разкошна !  Hug

Хубав ден !  Hug

п.с.Бръмб, Честит рожден ден ! Пожелавам ти много здраве, късмет и поводи за усмивки !  Hug

# 642
  • София
Добро утро!
Хайде една почерпка от мен за здравето на Андреа и на баща ми, че нали днес са именици
И понеже снощи правих еклерчета....

Пеперудке, честит имен ден и на сладкия Андрей! Да му е живо името, много здраве и късмет да му носи!

Бръмб, честит рожден ден! Пожелавам ти много здраве, щастие, любов и сбъднати мечти!

# 643
Добро утро!
АдашHug
Вики, откакто се роди първото дете, вече други рождени дни са от значение. Peace
Бръм, честит рожден ден!
Много неща ми се ще да ти пожелая, но за момента считам за най-важно да намериш душевно спокойствие и щастие там, където в момента се намираш. Нека животът ти тепърва да се напълни с прекрасни моменти - наслаждавай му се!

Какво стана със зъбите на Митко, между впрочем? newsm78

Честито и на именниците!  bouquet

# 644
  • Бургас
Танче,честити ти именници ! Нека името им да им носи многоо здраве ! Весел празник!  Hug Hug

Честито и на Анди на Пеперудката !  Hug

Общи условия

Активация на акаунт